Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 hej, len my ich mame uvedené v profile, takze nam ukazuje 5-6 deti a na prvy pohlad to vyzera, ze sme nezodpovedne matky jablone 😀
@butterfly333 vsetko naaaj k narodeninkaaam. Hlavne vela lasky a vsetko po com tuzis nech sa ti splni. 😀
@butterfly333 vsetko najlepsie k narodeninam a nech Ti prinesu vytuzeny batoztek 😉
@senselinka ved ja to chápem moja 😉
@butterfly333 akoby sme mohli?😀
@butterfly333 vsak sme tu uz spolu nejaky ten piatok 😉
@butterfly333 jej,dakujeme cmuuukii😀😀😀
@butterfly333 vsetko kraaaasne k sviatku! Nech sa Ti snicek splni 🙂
@butterfly333 vsetko naj, zlatino, nech tvoj sen nenechá na seba dlho cakat 😘
@butterfly333 aj ja sa pripaaajam vsetko len to naj naj naj prajem a hlavne nech už maš aj ty bublinku v brušku a vydržiiite spolu až do konca 🙂 😲
@butterfly333 vsetko len to naaaaj prajem 🙂
Baby, porazi ma z mojho chlapa...Dnes isiel na spermiogram. Pytam sa ho, vravel si sestricke, že sme dosli o dva babatka? A on, že ne, nic sa nepytala, len som jej to dal a odisiel. Myslite, ze to bude vadit? Lebo nam nie je potrebne len zistit, ze ci ich ma pohyblive(kedze sa nam podarilo).Myslite, že oni automaticky robia vsetko potrebne? Myslim nejake mutacie, infekciu alebo tak? Stalo nas to 30 eur, tak ma porazi, ak neurobia to spravne vysetrenie
@tinka881 tak tam skus zavolat a opytat sa popripade jej to povedz ty 🙂
@leticia22 @zuzik_24 dievcence, pondelok o 17.00 tu: http://www.obyvacka.net/.
Stol bude rezervovany na meno Martina, pre 7 osob. Ak nestihate na 5-u nevadi, my tam urcite pobudneme dlhsie 😉.
@tinka881 a ty sa nechces pridat? Ved aj ty si z Ba, nie? 😉

Babyyyyyy už viete kedy a kde máte v pondelok tú žúrku? môžem sa pridať?
@martinaj moja zlatá a ideš aj ty? teba by som chcela moc spoznať 🙂