Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ved vsetky z BA ste vitane 😀....
@senselinka
@renimac
Babule, rada by som. Na buduce urcite, teraz už mam nejaky plan. Ale to je super, že sa spolu stretavate, o tom som ani nevedela. Tesim sa, ked bude dalsie rande, rada vas spoznam osobne 🙂
Tak baby, volal už urolog, priatel ma pomalsie spermie a je ich aj menej. Za týžden maju byt vysledky ci nema infekciu ci co to....co je dobre na to? berie folandrol a asi to nestaci
Aj ja sa rada stretnem, ved sme sa tak kedysi dohodli 🙂 Ale nabuduce az, bo pondelok som v Trencine. Budem sa moc tesit vas spoznat osobne :*
@blanch12 Dakujem velmi pekne babenky moje zlaté. Cmuuuuk
@tinka881
@kotatko1232
@senselinka
@renimac vám je super ako dlho sa stretavate??
@butterfly333 no od zaciatku roka urcite... ci aj skor, to si nepamatam 😀
@petulik1991 a uz ste prestahovani?
@tinka881 my sme boli vo ferti a nič sme neplatili.
@butterfly333 vsetko naj mojko....nech sa ti splni tvoj sen o babatku. Dufam ze to bude coskoro....baby aj vam vsetkym nech sa coskoro zadari....:-*
@butterfly333 jaaaj, jasne, na Vianocnych trhoch v decembri sme sa stretli prvy krat 😀.
@veronika1603 dakujem moja dufam že sa zadarí.
Tak fpici valce moja lf 10 dni. Od 8dpo spinenie a nie je to nedostatkom progesteronu, toho mam na rozzdavanie. Cyklus ze 27 dni 😒
Mam pocit ze po laparke je to este horsie ako pred 😤
@butterfly333 Aj ja sa pripajam moja. Vsetko len to NAJ NAJ NAJ!! Nech sa ti splni tvoje najvacsie zelanie :*
@ajana1 Ano, uz tyzden byvam na Palisadach, keby nieco 😆
@petulik1991 tak mozes prist v pondelok na nase stretko 😉
@renimac V pondelok som v Trencine u maminy, prisla sestra s manzelom a synovcekom, tak sa idem povenovat trosku 🙂 Inak nepracujem, takze dalsi krat si cas isto na vas najdem :*
@petulik1991 dakujeeeeem moja 😉 😉 😉

@senselinka mame rovnake myslienky 😀