icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

dejna20
23. júl 2016

@salmas muzsky hormon testosteron mam uplne v norme. Estrogenu mam vela ale to je zensky hormon.
Duphaston mne urcite nenasadi, lebo to je progesteron a toho mam podla hp dost.

kakatulik
23. júl 2016

@dejna20 jaj.no to by s6 musela ist pohladat. Ked to najdem poslem ti to.

denidi
23. júl 2016

@kakatulik nebude to zasa tým inositolom,ked si zvýšila dávku?

kakatulik
23. júl 2016

@denidi takmer urcite.😀Preto budem teraz vytrvala a nebudem robit paniku a budem pokracovat aby som vedela,ze to nebola nahoda. Ale je to sranda,lebo 1g je iba polovica toho co v Inofolicu a ako to ucinkuje. Ktovie preco.😊

ignorantka
23. júl 2016

@tami90 vitaj a dlho tu nebuď 🙂🙂🙂

nikolienko
23. júl 2016

Ahojte, idem si po dlhsej dobe po radu.. Snazime sa s manzelom o mimi 3mesiac, posledny menzes som mala 9.7. taky 3dnovy, cyklus mavam 28dnovy a od zaciatku tyzdna mam citlive a bolestive prsia, bolesti v podbrusku a vo stvrtok som mala telesnu teplotu 37,7 vcera 37,5 a dnes 37,2. Inak mi nic nie je len ta teplota a boli ma cely chrbat a krize takze som uz tri dni v posteli pod paplonom. A cuch mam taky ze citim vsetko az za dva rohy :D Ochoriet som velmi nemala kde tak rozmyslam ci nemozem byt tehu. Tehotensky test som si este nerobila, bt nemeriam ani ovulacne testy nerobim, zatial sme to nechali na prirodu. Co poviete ?

tinka881
23. júl 2016

@butterfly333 to vyzera dnes na ovu.mozno pozitivny ovu test bol pred dvoma dnami.ci kazdy den testujes?

tinka881
23. júl 2016

@nikolienko ahoj.hm,tazko povedat.ja som mala tehu priznakoch az po dvoch tyzdniach meskania a BT som mala len 36,8.cize je to individualne.kedy necakas mrchu?

ignorantka
23. júl 2016

Baby nemôžem si pomôct ja mám strašne silný pocit vo vnútri seba ze proste tento mesiac to vyjde 🙂 A ze dievčatko 🙂.... Viem ze mi šibe a len si robím zle ked možem byt zas a znova sklamaná,ale chcem to sem napísať ak by to náhodou vyšlo nech sa pobavím 😂😂😂😂❤️

nikolienko
23. júl 2016

@tinka881 ta ma prist az 5.8., preto ma napadlo ze ci sa nemohla ovulka posunut ze by som ju mala uz minuly tyzden (dnes som 15DC) alebo ze by to mohlo byt este z minuleho cyklu, citala som ze niektore zeny byvaju na zaciatku tehu ako keby chore a ze potom zistia ze to bolo tehotenstvom, ze aj ked mali teplotu tak to bola vlastne reakcia tela na inu hladinu hormonov ako bolo telo zvyknute 🙂

monilik
23. júl 2016

@ignorantka tak verím že pocit neklame,drzim palce. 😉

butterfly333
23. júl 2016

@senselinka robím od 8Dc

ignorantka
23. júl 2016

@monilik ďakujem, si milá 🙂 ešte som len 3DC takze výsledok intuície je ďaleko 😂 Nechám sa prekvapiť...

butterfly333
23. júl 2016
tinka881
23. júl 2016

@nikolienko preco neurobis test,ked si myslis,ze to moze byt z predchadzajuceho cyklu?budes mat istotu.ak sa vam teraz zadarilo,tak nie je mozne mat uz priznaky.fazulka este ani nie je uhniezdena.drzim palce.

nikolienko
23. júl 2016

@tinka881 mam v plane len ho najprv musim ist kupit a posledne 3dni ma teplota odrovnala na celodenne oddychovanie v posteli, to aj mne nejde do hlavy ze ak by sa nam to teraz podarilo tak je skoro na priznaky, takze rano pokial mi bude lepsie letim do lekarne 🙂 a dakujem za nazor

tinka881
23. júl 2016

@nikolienko mne sa raz stalo,ze po ovulke som zacala par dni vracat,tak som sa tesila a nic z toho.niekedy mi zeny si vieme aj domyslat priznaky.mame stale v hlave,ze chceme babenko.som zvedaca na tvoj test🙂pocula som aj o takych pripadoch ,ze mrcha chodila a zena bola tehu🙂

vilma30
23. júl 2016

Caute, tak sa aj ja idem k vam pridat. Snad to do septembra dame. Sestra, obe sesternice, moja mama a aj svokra dali deti na prvy sup, tak snad jablko nepadlo daleko od stromu 😀

nikolienko
23. júl 2016

@tinka881 presne ako vravis 🙂 aj ja som pocula a citala vsemozne skusenosti kedy to zeny dlho dlho nevedeli alebo to vedeli hned po par dnoch 🙂 a psychika robi velmi vela, zena sa vie navodit do takeho stavu ze je tehotna a telo sa tomu bud prisposobi roznymi zmenami ale v konecnom dosledku nie je tehu alebo si to len tak silno vsugeruje

aluska2999
23. júl 2016

@senselinka viem moja ale práve všetko čo mám rada nemôžem ☹

michellevendero
23. júl 2016

Len 7 DPO oooch ten čas ide pomaličky 🙈

gerry22
23. júl 2016

@alexwarring no ja som nevydrzala a dnes som si spravila tiez test a tak isto bol biely, aj ked moje oci trosku videli nieco ine lebo som tak chcela viiet aspon ducha 😀 dnes som 7DPO, neviem uvidim pockam este niekolko dni a skusim zas testnut. Mam teraz dost silne pichanie raz v lavom a raz v pravom vajecniku ale pred chvilkou ma tak pichlo do praveho vajecnika az som si musela sadnut..🙂 Drzim ti prsteky nech si najdes // ciarky na testiku o par dni , hadam aj u mna budu 😀

gerry22
23. júl 2016

@michellevendero nooo aj ja som presne 7DPO, mam pocit ze cas ide aj zaroven rychlo a zaroven pomalicky, ked musim spravit viac veci naraz a stihnut ich do urciteho casu tak to nestiham cas hra proti mne ale co sa tyka DPO naschval sa to taha a taha.. 😀

enusamt
23. júl 2016

@renimac tak si budeme siiilno držať prsty 😉
môj muž je už taký nedočkavý, že mi chcel už behom týždňa kupovať test lebo mi bolo zle.. a to bola len viroza 🙂 od začiatku júla som sa dala na autoškolu, tak si už predstavuje ako budem jazdiť v aute s nálepkou "dieťa v aute" 😀 alebo mi nedovolí si založiť sporenie navyše, nech sú peniaze na poistku pre dieťa.... myslí omnoho viacej dopredu ako ja 🙂

alexwarring
24. júl 2016

@gerry22 Dalsi skusim len v pripade, ak bide meskat... ale zrejme pride skor, bolest prs sa z noci do rana dost vystupnovala, neznasam tuto bolest je to obmedzujuce a ked si predstavim, ze do MS mam este 5 dni a ono sa to bude este stupnovat... nic prijemne :/ ale samozrejme tebe drzim prsteky, potom sa podel s vysledkom 🙂

druzicka17
24. júl 2016

@veronika1603 ahoj dakujem. dpo je den po ovulacii ci po oplodneni, ja sa v tychto terminoch vobec neorientujem.

mausy21
24. júl 2016

@druzicka17 ahoj po oplodnenii

vilma30
24. júl 2016

Podľana je to deň po ovulacii

gerry22
24. júl 2016

@alexwarring aj ja citim mierne bolesti prs, ale chvala bohu nie su to take bolesti ako minuly mesiac, to som ani spat nemohla tak ma boleli. No a neviem neviem , myslim ze aj mne toho 30teho dojde mrcha ☹ cize 6 dni mam o mrchi tak tiez priznaky ako pichanie a pobolievanie v podbrusku mozu byt priznaky prichodu MS,

Dnes rano som si spravila tehu test a nic, uplne biely, ziaden naznak, som 8DPO, tak asi sa budem pripravovat na mrchu ☹ ☹

butterfly333
24. júl 2016

@druzicka17 DPO je den po ovulácii