Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 moja ja ti neviem ako ti poradit.hlavne sa stale nestrachuj...
@aluska2999 to prejde.Daj si Teply obklad na zaludok.
@senselinka nerozumiem 🙂
@butterfly333 dodatocne vsetko najlepsie prajem 😍 a bublinku v brusku
Tak zienky, hlasim 1dpo 😍, ovu vcera (piatok) ale sex v stredu vecer, tak snad to chlapci prezili 😂. Drzte palce 😙
@martinaj drziiiim palceky
Som myslela ze po biochemickom ani ovu nepride... a aha ju 😉
@aluska2999 tak papriku ja nemôžem jesť vôbec, nie to ešte v tehotenstve.parkrat som kvôli nej skončila na chirurgii s podozrením na zápal slepého čreva nakoniec ma nerezali a zistilo sa že mi vadí nejaký peptin z papriky. Moja rada znie - nejedz nič,co ti robí zle.
@gerry22 test biely... uvidime co prinesu najblizsie dni, ale mam podozrenie, ze ms pride o par dni skor :/ :(
@aluska2999 a preco si jedla paradajku, ked vies, ze ti robi zle????
Ach, dievca, dievca, ty si stale sama sebe robis zle... ked sa nestresujes, ze ti je zle, tak ta boli podbrusko, ked nie to, mas krce v zaludku. Este nam povedz, ze ste sa s partnerom zase rozisli a to bude zlaty klinec 😞
Tesila si sa na babatko, velmi si ho chcela, tak preco teraz robis vsetko preto, aby od teba znovu odislo????? 😱
@zuzik_24 tesim sa, ze prides, Zuzik, poviem mm, nech prinesie Eli hore potom, nech uvidis, ci sa po dvoch rokoch aspon trochu zmenila 😁😁😁😁
@martinaj ja som tiez 1dpo, uplne presne sme na tom, ako vy 😀
My sme ale este stihli aj vcera vecer, len ci uz vajko nebolo moc daleko odkotulane, to neviem 😝
@martinaj Dakujem moja snád sa to splní 🙂 🙂 🙂
@senselinka čosi to by som nikdy neurobila a zjedla som preto aby malo babo vitamíny na večeru bola zelenina a chlieb so syrom no sestre cez tehu nebolo nič keď zjedla predtým áno myslela som ze bude to v poriadku no nebolo..
Nepíš také veci že chcem aby odišlo keď to není pravda len sa snažím jest zdravšie a nič iné
@senselinka jej budeme mat rovnaky TP a v pondelok pijeme len nealko 😂😍
@aluska2999 ja to myslim v dobrom... prisla som o babo 5x, viem, čo to je a tym, ako sa stresujes, ho prec naozaj posielas 😔
Vitaminy urcite potrebujes, ale nie nasilu, okrem toho, je aj ina zelenina, menej drazdiva, salaty, dusena zelenina je asi najlahsie stravitelna, varena cvikla s jogurtom a podobne
@senselinka super, malu rada uvidim 🙂
Baby dnes som 11DC no ovu test zatial negat no bola som na Wc utriem sa a ružový výtok ako mávam pri ovu ako je to možne ked test negat dnes Bt klesla.
@butterfly333 no ono by to sedelo s tym, ze ovu je dnes - teplota klesla a ovu test je v den ovu uz negativny. Od ktoreho dna si robila testy?
@butterfly333 j6 dnes 12DC kedy uz mavam normalne po ovu a teraz este ani lenpoz.test nemam....
Ahojte..mozem sa k vam pridat? 🙂 tak ako aj vy, tak aj duufam, ze uz to pride...a konecne to brusko dame🙂))

@veronika1603 a zajtra začínam podľa fazuľky 10ty týždeň len