icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

gerry22
24. júl 2016

@vilma30 Drzim palceky 😀 nech sa zadari. Aj mi sme s manzelom cakali 3,5 roka na to kedy sa odhodlame a hlavne odvazime mat druhe babo, odvazili? to kvoli tomu ze som mala strasne tazky porod sice porod trval 1 hodinu ale kontrakcie som prezivala celych 19 hodin kym sa racilo malemu vyjst a to som rodila len na 6 prstov cisty horor. 😀 Takze niekdy clovek caka na odhodlanie a niekedy clovek nevie ci chce alebo nechce atd 🙂 Ale hlavne je ze ste sa s manzelom rozhodli do toho ist prajem vela stastia 😀
Mne do MS zostava 6 dni a tiez nemam vobec ziadne priznaky, len zvlastne steklenie v brusku ...vela stastia a drzim prsteky nech si najdes coskoro na testiku // ciarocky 😀

vilma30
24. júl 2016

@gerry22 Dakujem ti, my mame 4 roky od svadby a bolo by to nase prve babo. Ja mam hlavne problem, ze mam az panicky strach z anestezy a gynekolog mi povedal, ze ked sa zadari, tak budem musiet ist cisarskym, kedze mam silnejsiu astmu. Takze este ani nie som tehotna a uz stresujem nad porodom. Ach jaj 😖

lenka_vi1
24. júl 2016

@vilma30 tak nech coskoro najdes // 🙂

petulik1991
24. júl 2016

@vilma30 Neboj, babo za vsetko stoji 🙂 Zvladnes koli nemu aj anesteziu, ak bude treba

vilma30
24. júl 2016

@lenka_vi1 Dakujem pekne

gerry22
24. júl 2016

@vilma30 Aj my mame 4 roky od svadby 😀 ale sme spolu 5 rokov. Prve dieta sa nam podarilo hned na prvy sup, a teraz sa snazime uz tri mesiace a zatial nic.
Ja som mala presne taky isty strach a strasne panicky strach z porodu uz hned na zaciatku tehu , cele tehotenstvo to so mnou slo, asi 3 tyzdne pred porodom zo mna ten strach zrazu opadol, ale nakoniec porod bol taky aky bol.
Co sa tyka cisarskeho rezu z jednej strany je to dobre, ze sa nebudes trapit, ale z druhej strany sa tazsie hoja rany a zalezi uz len na zene aka je co sa tyka zotavovanie.
A gynekolog ti povedal ze bude urcite nutne rodit cisarskym rezom? nedal ti ine sance?

vilma30
24. júl 2016

@petulik1991 Dakujem, vsak jasne, ze to dam. Vseobecne nerada chodim lekarom, ale ako sa hovori, zdravotnici su najhorsi pacienti. 😀

vilma30
24. júl 2016

@gerry22 No hned povedal, ze bude cisarak. Ja mam uplne skveleho gynekologa, rodil aj obe sestrine deti, a on ak by bola sebemensia sanca, ze by sa mohlo nieco pokaslat tak to neriskuje. A este mi povedal, ze porod je velmi emocionalny, je tam bolest, panika, strach, radost atd a to su vsetko spustace astmy, takze ked ja budem mat nizsi prisun kyslika, tak ho bude mat aj dieta a mohlo by to dopadnut aj zle.

gerry22
24. júl 2016

@vilma30 no ano to je vsetko pravda, pri porode nevies co mas prve vnimat, ci radost , ci bolest , ci stach, je to neopisatelne pokial neprezijes, lebo kazda sme ina kazda ma iny zazitok z porodu. 😀 Ale neboj dopadne to dobre, hlavne je aby cisarsky prebehol bezproblemovo aby si sa aj ty bola zdrava aj babo. A potom to uz ani nebudes vnimat a nakoniec budes na to spominat z usmevom na tvari, ako ja teraz 😀 😀
Drzim silno prsteky nech vam to vyjde a hlavne si potom uzivaj tehu 🙂

kchan
24. júl 2016

@butterfly333 ahoj moja, dodatočne ti prajem všetko naj naj k narodkam 🎉🎁😊 ja som v ten deň nakoniec ani netestovala lebo ms dorazila na deň presne na narodky 😔 mám pocit že som rezignovala, a so snažením dávame s mm pauzu. Prestávam testovať, merať, žrať tabletky a piť čaje a opúšťam skupinku. Sem tam sem nakuknem ako sa vám všetkým kočkam darí 🙂 dúfam že sa vám čo najskôr podarí všetkým 💓 kočky držte sa!! ☝👍

kakatulik
24. júl 2016

@kchan ale ale,coze to citam!!😞 daj si kludne pauzu ta prospeje kazdemu asi. Ja naopak som si dnes objednala dalsie vitaminy,keby sekera vystrelila.
Aj tebe dodatocne vsetko naj.Cmukes😘😘😘

butterfly333
24. júl 2016

@kchan moja aj tebe všetko najlepšie praje. Dufam že sa aj vám čo najskor zadarí. Ja tu ešte budeme uvidím do konca roka.

kchan
24. júl 2016

@kakatulik ďakujeeeeeem moja 😘 ja sa určite vrátim medzi vás ale máš pravdu, tá pauza mi prospeje 😉
Držím palčeky silno nech vitaminky pomôžu 😊 Inak ja som po ceste na tú chatu kde sme boli tento týždeň videla dvoch bocianov, na kupku v Hodoníne našla len tak štvorlístok 🍀 tak som bola plná nádeje že hádam motyka vystrelí 😁 a nič. No štvorlístok som si aj tak odložila 😜

kchan
24. júl 2016

@butterfly333 ďakujeeeeeem zlato 😚 silno silno veľmi ti to prajem, tento rok je tvoj 😇☝

butterfly333
24. júl 2016

@kchan dakujem.moja no nielen môj ale náš my to dáme uvidíš.

kakatulik
24. júl 2016

@kchan niekedy je asi lepsie na to nemysliet. Ja som vzdy dodavala nejake vitaminiky,takze sa nic nemeni. Ak by sa ale predsa len zadarilo,daj vediet. Uzi si leto,wmatankuj Dcko...

marcopollo
Odpoveď bola odstránená
kchan
24. júl 2016

@butterfly333 to dúfam 💓💓 nech už sa tu konečne rozsype to vrece s bábätkami.. Na narodky som bola aj v kostole a dala pokec s tým tam hore, doľahlo to tam na mňa a poplakala som si, a večer som stiahla fľašu ginu 😂 drahý mi spravil v lese striptíz na pesničku Mr.bombastic 😁😁 a ja som si aspoň pol hodinu myslela ze je fajn byť bezdetná 😝

kchan
24. júl 2016

@kakatulik jasné že dám vedieť (i keď neverím 😔) presne to mám v pláne 👍

kakatulik
24. júl 2016

@kchan slzy su fajn vewmtyl😅...bude dobre. uvidis 😘
Uz to,mat muza,ktory je nasou polovickou je zazrak a velky dar. Asi potrebujete este cas vo dvojici.💋❤

butterfly333
24. júl 2016

@kchan 😆😆😆👍

michellevendero
24. júl 2016

@gerry22
@renimac
Petra Huserová jj tiež ma berie chuť na testovanie 😂 a to som len 8 DPO, ale dnes som trošku zašpinila, bradavky citlivé a pravý vaječník občas riadne zabolí, ako pri ovu, alebo pred MS hm uvidím čo bude 🙊 a dnes som na výlete stretla 4 bociany..každý v inej dedine 😂

michellevendero
24. júl 2016

@vilma30 tiež mám astmu III stupňa

kikushaa
24. júl 2016

@michellevendero ja som tiez dnes videla troch, plus este na zaciatku mesiaca ked sme boli na chate.. a to sa svokra dusivala ze ona tam nikdy ziadneho nevidela ze je to dobre znamenie 😂 ked uz tento mesiac nebudem tehotna tak potom neviem 😀

kchan
24. júl 2016

@kakatulik anoooo krásne si to napísala 💜💜 vidíš, z tohto uhla pohľadu som sa na to nikdy nepozrela, ten čas vo dvojici.. 💑💏💑 máš pravdu 😇😊

gerry22
24. júl 2016

@michellevendero no ja som to nevydrzala a skusila som testnut. Test bol negativny. Asi som spravila chybu ze som bola netrpezliva lebo som ostala trosilinku sklamana ze aspon ten duch tam bude. No ale je asi este skoro na testovanie. Ja skor nemam ziadne priznaky len mam trosku tvrdsie v podbrusku a citim obcas ako keby mi motyle lietali v bruchu 🙂 tak uz pockam 6 dni do mrchi a uvidi sa. Vela stastia v testovani vsetkym 🙂

ignorantka
24. júl 2016

@marcopollo nehnevaj sa, ale tvoje príspevky sa nedajú citat,... Prosím prečítaj si po sebe co píšeš a možno aj začneš dostavať odpovede...

marcopollo
Odpoveď bola odstránená
tami90
25. júl 2016

Som hrooozna.... ☹ uz aj svojho chlapa stresujem so plodnymi dnami a aby sa to podarilo... aj vy to sledujete, ze kedy ich mate? ☹

marienn55
25. júl 2016

@tami90 ja tiež dopredu oznamujem ktore dni je to vhodne 😉 Le robím to opatrne ab nemal pocit ze je to povinnosť . Len tak vravím ze by sme mohli ísť vtedy napr na prechádzku kamsi alebo si môžme spraviť pekny vecer ...skor nepriamo . Nestresuuuuuj