Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@michellevendero ja som dnes 8 DPO a tiez ma prsty palia... dlho som totiz netestovala 😀.
@tami90 tak ja viem ze je to takze ale nasilu to nepojde , raz som to tak "nahlila" a tlačila na pílu a potom chudák bol z toho odpaleny tak nič ani nebolo 😲 Ja ked mam tie stavy tak si zacvicim jogu a viem ze potom ma to prejde a som v klude 😀 Tlačenie na pílu nám proste nepomôže ...
Len tak na zasmiatie: dnes sa zobudím, bordel v ústach, cítila som až zvyšky jedla medzi zubami (večer som si zuby samozrejme umyla), tak zjavne som v noci jedla, ale vôbec o tom nič neviem. Stalo sa vám to už? Mne teda nikdy.😄
@gerry22 motýlik 😉 výdrž a o 6 dní vyskočia //
@renimac jj to pálenie prstov dokonale poznám 😂😂😂 dnes som 9 DPO a premýšľam, že ráno skúsim Dr. max 👍
Ja dnes 6DPO a 9 dni do mrchy, priznaky samozrejme ziadne 😖 dnes sice zapichalo v podbrusku parkrat, ale tak to moze mat povod vo vselicom. Prvy pacient objednany az o 14,30, tak mam aspon cas trocha preluskat nejake prispevky. Krasny den v praci zelam, nech to ubehne co najrychlejsie. 😀
@michellevendero skus, to budes 10 DPO a to by uz mohlo nieco ukazat 😉
@renimac jj imituje ma ten test v kúpeľni na polici 😂 dnes a zajtra mám ešte Duphaston a od poslednej tabletky, do 3-5 dní mi vždy začala MS 😬
@michellevendero drzim palce 😉
@renimac Ďakujem zlatíčko 😘😘😘 aj ja Ti držím paľušťkyyyy ✊✊ irituje malo byť 😂
@renimac test padol za obeť...nemal ma toľko iritovať na tej polici...
@michellevendero a vysledok je? 🙂
@renimac bieloooooooo
@michellevendero skus pls foto na svetle..... lebo ja tam vidim ducha 😂 ale ja som slepa
@michellevendero mne sa tiez nieco mari, ale skus to inak odfotit.

@vilma30 inak cisarsky sa da urobit aj bez narkozy iba s epiduralkou. Viem ze v Martine ti planovany cisarak tak urobia a rovno ti nechaju babatko u seba. V zahranici je toto bezna prax a malokedy zenu uspavaju pri cisaraku. Len sa treba popytat a vyzistit ;)