icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ajana1
25. júl 2016

@vilma30 inak cisarsky sa da urobit aj bez narkozy iba s epiduralkou. Viem ze v Martine ti planovany cisarak tak urobia a rovno ti nechaju babatko u seba. V zahranici je toto bezna prax a malokedy zenu uspavaju pri cisaraku. Len sa treba popytat a vyzistit ;)

tami90
25. júl 2016

@marienn55 no presne tak to dopadlo, ze mal pocit, ze je to povinnost a ze sa teraz "musi"... mrzi ma, ze to tak bral, pretoze ja som to tak urcite nemyslela☹ fuuu..tazke to je ovladat a nemysliet na to "ze prave teraz sa to maaa"

renimac
25. júl 2016

@michellevendero ja som dnes 8 DPO a tiez ma prsty palia... dlho som totiz netestovala 😀.

martinaj
25. júl 2016

@renimac ani ja 😁 len ten ovu raz. A minuly mesiac ziadny tehu test 😂 a teraz ani nemam. Som 3dpo beriem duphaston a strasne navaly z neho mam....

marienn55
25. júl 2016

@tami90 tak ja viem ze je to takze ale nasilu to nepojde , raz som to tak "nahlila" a tlačila na pílu a potom chudák bol z toho odpaleny tak nič ani nebolo 😲 Ja ked mam tie stavy tak si zacvicim jogu a viem ze potom ma to prejde a som v klude 😀 Tlačenie na pílu nám proste nepomôže ...

tammy264
25. júl 2016

ahoj @tami90 ja som tiez urobila tu chybu, oznamila som mu ze mam plodne a v tom momente to bral ako povinnost (samozrejme ja som to tak vobec nemyslela) takze buduci cyklus ho nemienim "stresovat" 🙂

renimac
25. júl 2016

@martinaj ja som netestovala uz dva mesiace, ale tento asi nevydrzim, uz mi to chyba 😀

martinaj
25. júl 2016

@renimac 😂😂😂
Ja mam dilemu lebo v pondelok bude 10dpo ci testnut koli liekom, ms ma dojst v piatok a to nastupujem s malym do nemocnice..... nech viem na com som

renimac
25. júl 2016

@martinaj no ja urcite testnem vo stvrtok, lebo ideme na splav, tak nech viem, ci mozem pit alebo nie. A aby som si pre istotu zobrala aj hygienicke, keby MS dosla. Inac, mne Duphaston robil velmi zle, mne z neho bolo stale tazko, preto som ho vysadila asi po 3 tyzdnoch.

tami90
25. júl 2016

@tammy264 ako dlho sa snazite?

tammy264
25. júl 2016

@tami90 my zatial len treti cyklus a vy?

tami90
25. júl 2016

@tammy264 tiez tak nejak..ale predtym som si plodne dni vobec nekontrolovala....od vysadeni antik..som chcela pauzu a teraz skusam aktivnejsie🙂

tammy264
25. júl 2016

@tami90 ani ja, mne len kamoska poradila ovu testy, lebo dovtedy som vobec ani netusila kedy vlastne mam plodne 😀 no a kyselinu listovu..dufam ze do konca roka sa nam zadari, lebo ked sledujem niektore baby, obcas prestavam verit ze to bude take jednoduche..

vilma30
25. júl 2016

Len tak na zasmiatie: dnes sa zobudím, bordel v ústach, cítila som až zvyšky jedla medzi zubami (večer som si zuby samozrejme umyla), tak zjavne som v noci jedla, ale vôbec o tom nič neviem. Stalo sa vám to už? Mne teda nikdy.😄

marienn55
25. júl 2016

@vilma30 hahahah, mne teda este nie Ale zasmiala som sa 😅

michellevendero
25. júl 2016

@gerry22 motýlik 😉 výdrž a o 6 dní vyskočia //

michellevendero
25. júl 2016

@renimac jj to pálenie prstov dokonale poznám 😂😂😂 dnes som 9 DPO a premýšľam, že ráno skúsim Dr. max 👍

vilma30
25. júl 2016

Ja dnes 6DPO a 9 dni do mrchy, priznaky samozrejme ziadne 😖 dnes sice zapichalo v podbrusku parkrat, ale tak to moze mat povod vo vselicom. Prvy pacient objednany az o 14,30, tak mam aspon cas trocha preluskat nejake prispevky. Krasny den v praci zelam, nech to ubehne co najrychlejsie. 😀

renimac
25. júl 2016

@michellevendero skus, to budes 10 DPO a to by uz mohlo nieco ukazat 😉

michellevendero
25. júl 2016

@renimac jj imituje ma ten test v kúpeľni na polici 😂 dnes a zajtra mám ešte Duphaston a od poslednej tabletky, do 3-5 dní mi vždy začala MS 😬

renimac
25. júl 2016

@michellevendero drzim palce 😉

michellevendero
25. júl 2016

@renimac Ďakujem zlatíčko 😘😘😘 aj ja Ti držím paľušťkyyyy ✊✊ irituje malo byť 😂

zuzik_24
25. júl 2016

@renimac no ale my sme zvedavé... skúúús pls urobiť testík 🙂

renimac
25. júl 2016

@zuzik_24 joooj, dnes este nie, to by som len bola sklamana z tej beloby 😉. Ale v stredu uz neodolam 😉.

ajana1
25. júl 2016

@renimac vydrz radsej do stvrtku to by malo lepsie ukazat ;) predsa len HCG moze stupat pomalsie

michellevendero
25. júl 2016

@renimac test padol za obeť...nemal ma toľko iritovať na tej polici...

renimac
25. júl 2016

@michellevendero a vysledok je? 🙂

michellevendero
25. júl 2016

@renimac bieloooooooo

martinaj
25. júl 2016

@michellevendero skus pls foto na svetle..... lebo ja tam vidim ducha 😂 ale ja som slepa

renimac
25. júl 2016

@michellevendero mne sa tiez nieco mari, ale skus to inak odfotit.