Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@michellevendero velmi zle foto, takze nechcem nic hovorit 🙂 ale pockam si na dalsie 😝
@renimac 😂😂😂 som úradník...nie fotograf 😜 ja na ňom vidim iba belobuuu 🙈
@michellevendero tak vies, ja som uz po 3 rokoch expert na fotenie tehu testov 😀 😀 😀
@renimac tak som skúsila manželov samsung...
@michellevendero o dva dni testni znova a uvidis ci sa ti podari vyvolat ducha ;)
@ajana1 😂😂😂
@michellevendero je mi to veeelmi luto,ale ja tam nic nevidim. 😖
@kakatulik pohodaaaaaa veď som len 9 DPO 😂 veľmi ma prsty pálili,lebo včera a dnes pri utieraní bledulinko hnedé ťahajúce po čúraní
@michellevendero tak to aj sa sa este len vcera zakuslo,tak este nemalo kedy stupnut HSG.
@butterfly333 jejooo,dobreee 🙂
baby co sa tyka ovulacnych testov- cez ms ich mavate ake? cisto biele? lebo mne slabu ciarku davaju 🙂 dikicko
@ignorantka robíš ovu testy cez ms??
@butterfly333 hej lebo minuly mesiac som začala merať prvýkrát BT a mala som anovulak, tak tento mesiac k tomu pridávam aj testy aby som to lepšie odsledovala 🙂
@ignorantka to je normalne ze je bleda ciarka,lebo cez ms su hormony vsetky trochu v pozore.
ahojte a kríže vás nebolia?
@beruska992 z coho nas maju boliet krize? 😉
@beruska992 no mna teda bolia.....akurat to googlujem, ze z coho to moze byt
😀 ved to je určite príznak trošku si verte babyyy .) aj mna bolia :D
@beruska992 no ja som len 6 DPO, tak sa mi to zda dost skoro, ze by to mal byt priznak tehu
ja som 9dpo a nic mi neni iba kríže a pichanie test ráno negat. :( a ty už máš dieta?alebo sa snažíte o prve?
@beruska992 myslis mna? Klikni na odpovedz u tej ktorej chces pisat, 🙂 bo takto nevieme komu je otazka smerovana 😀
@ignorantka a ako si vedela že bol anovulák?? Ja som to zatial nepostrehla
@vilma30 jj

@michellevendero ja tam tiez vidim ducha 🙂