Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@beruska992 snazime sa o prve a prvy mesiac 🙂 Ja dnes len take pichave bolesti v krizoch, na pravej strane.
@vilma30 tak nech sa vám zadarí ! aj ja som nedočkavá :( ked na tom testu nič neniii ach :D ale už mi hrabe
@beruska992 ja som sa rozhodla netestovat, bud pride mrcha alebo nie. Aj tebe zelam nech sa zadari 🙂
@michellevendero Jana tom tretom nieco vidim 😀
@michellevendero Na tom teste vidim maximalne kanalik
@gerry22 s tou netrpezlivosťou ti verím 🙂 ja mám dnes 5 dpo, tak som taká nedočkavá na budúci pondelok ( 12 dpo ) ... síce to bude cca 2 - 3 dni pred menzesom, ale keď mnohé skúšajú na 10 dpo, tak ja skúsim na 12 dpo 😀
a to som fakt sakra zvedavá aký bude výsledok, ked prvá ovu po potrate prišla tak znenazdajky ( o 8 dní neskôr ) ako keby priamo vrchol... tak hádam som to podchytila 🙂
@enusamt drzim palce nech ti to vyjde. Skusila som a sklamala som sa. Tak radsej uz netestujem. Ale vie pokial mas doma este jeden testik nepouzity tak palia prsty a chces ho pouzit lebo stale mas nadej. Teraz neviem ako som na tom lebo v tejto chvili mam krce v podbruzku ako pri MS ale ta ma dojst az o 5 dni tak nechapem preco mam tie krce ktore zvyknem mat jeden den pred MS. Ja zajtra budem 10DPO skusim posledny test a ked nic tak koncim s testami na tento mesiac ale samozrejme ak Ms dojde. Ak nie tak potom budem testova. 🙂
Fotoooo 🙂
@renimac
Ja som baby nemohla doraziť na stretko ☹ dostala som mrchu (už ma to prestáva baviť) a ledva som od bolesti zašla do práce... ☹
@blanch12 @ignorantka dievcata nechcu davat foto do verejneho fora, tak Vam to asi musim poslat cez IP 😀. No darmo, nabuduce musite prist aj Vy 😝.
Zacinam sa spravat iracionalne, mrcha ma dojst az za 8 dni a ja mam nutkanie si spravit test, aj ked viem, ze este nema sancu nic ukazat. Ach jaj 😖
@tinka881 aj po alkohole može BT stupnut. No može to byt aj tehu
@butterfly333 tehu nie, od kyretu sme ešte nemali sex, ešte nam zakazali. Si predstav,ze som 3 mesiace nemohla,na nervy som už ☹
@tinka881 zlatko, ja som teraz tiez nesexovala tri mesiace a pri malej cele tehu plus sestonedelie... neriesim a ani moj muz nie, vieme, preco to robime 😜
@senselinka presne aj ja som to tak mala žiaden sex vobec cele tehu,
@senselinka tak to jasne, ze vieme preco to robime🙂mam chut, ale jasne, ze kvoli drobcovi by som vydržala aj roky rokuce 🙂 len už by som chcela, aby sa mrcha rozbehla. Strasne sa citim nafuknuta
@renimac jasneee sukromie treba zachovat 🙂... tak hadam sa niekedy stretneme 🙂
Tak babuľky, ja tento cyklus začínam s clostilbegytom. Som po kompletnom endokrinologickom vyšetrení v Ľubochni. Podľa výsledkov mám znížený progesteron. Takže preto ten clostilbegyt. Štvrtok začínam 🙂 má niektorá s týmto liekom skúsenosť? Budem vďačná za každú radu - skúsenosť 🙂 a samozrejme každej prajem krásny slnečný deň a veeeeľa tehu bacilkov 🙂 ♥ aby sme to do toho septembra dali 🙂
@matulikm Juj, ale Clostillbegyt nie je na znizeny progesteron. Pytaj si Duphaston alebo Utrogestan
@petulik1991 ďakujem za odpoveď, áno, brala som už aj Duphaston, 2 týždne progesterone, aby mi vôbec došla mrška (keďže ona prichádza raz za 3 mesiace) a podľa výsledkov som mala teraz cykly anovulačné, tak preto teraz ten Clostilbegyt 🙂 aby som vôbec tu ovuláciu mala...

@butterfly333 nuž podľa teploty a lauritky 😂