Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kvetinka18 ahoj 🙂 a brala si ju celý cyklus alebo len do ovulky? Ďakujem.
@renimac joooj ale ak si tie dva mesiace ovulovala z toho nespravneho aj ked myslim ze u vas je to uz aj psychika. Ja viem ze je to super tazke na to nemysliet zvlast po takej dlhej dobe ale ja verim ze bude dobre a ta native nebude ani potrebna. A uzivas cistu alebo v tabletkach?
@vilma30 je to čistá včeli kašička niesu to tabl ani v mede ale čistá.
Babule, poradte...nechapem tomu grafu. Cakam na prvu mrchu po kyrete. Do vcera mi graf pekne znacil, že kedy bola ovulka,kt.dpo som a dnes som 41dc zas teplota klesla,ale zmizlo mi z grafu, kedy bola ovu a kt.dpo som,len kt. dc som. Nerozumiem tomu. Cize mrcha sa nechysta dojst?Nech ma ta mrcha neserka...
@tinka881 ja sa v tejto apke vobec nevyznam, ale ak dobre ratam, mala by si dnes byt 13/14 dpo a teda mrcha ma prist az teraz niekedy, ak ratame, ze lf je cca 14 dni.
@lenockalenka celý cyklus. Bez prestávky.
@senselinka už madam cakam a stale nic. Myslela som si, že sa sama rozehne, ale bude mi treba dopomoct vyvolavacka,tak ako aj minuly rok.
Ahojte..podla vas ked som mala teplotu 36.38 vcera a 36.16 dnes rano tak to je prudke klesnutie?mala by som byt po ovulke..ale asi som pred ked teraz klesla nie? Diky moc
@butterfly333 Ahoj prosim ťa a da sa kupiť normalne v lekarni alebo sa niekde da objednať?Ďakujem
@suesue1983 mysliš VMK?? Teda ja ju obj cez net v lekárni som ju nenašla.
@butterfly333 Áno VMK pozerala som na nete ale neviem ktoru kupiť či to je jedno?
@butterfly333 to by aj mňa zaujímalo 🙂 ak by som ťa mohla pekne poprosiť o infošku, akú si ty kupovala 🙂
@suesue1983 ja kupujem tu 50g ale aj ta 100g sa oplatí lepšie. Ta 50g mi vystači na jeden mesiac. Tak lepšie tu 100g
@matulikm beriem tuto 50g a to som začala na 3DC dnes som 15 Dc a tolkoto jej tam mám.

@zuzik_24 ty si zlatusik 😵