Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@matulikm na vceliamaterskakasicka.sk no vraj po ms.
@butterfly333 Ďakujem aj ja)
@butterfly333 ďakujem krásne 🙂 ♥
@matulikm nemáte začo 😘😘
@suesue1983
@butterfly333 pocuj, ty co ju naberas polievkovou lyzicou? 😀 😀 😀
@renimac nieee 😀 😀 ved normálne to malou čo je k tomu,
@butterfly333 ved ja mam z nej este polku... ale je pravda, ze tento mesiac som ju brala len tyzden, lebo som sa nasrala na vsetky vitaminy 😀.
@renimac no ja od 3dc ju beriem. Tak uvidim či pomoze. No ked sa zadarilo tak som ju začala brat až v den pozit ovu. Na 13dc lebo vtedy mi prišla vmk.
@butterfly333 mne je to uz asi aj jedno, lebo nezabrala mrcha jedna nechutna 😉
baby je tu niekto kto ide zajtra testovat? alebo inak odhovorte ma od testovania 😀 zajtra odchazdame na manzelovu super chatu bez vody a elektriny. v pondelok by mal prist menzes, zajtra som len 9dni po ovulacii 😅 tehotne sa necitim ale chcem pit cez vikend ked uz 😀
@vilma30 no tak ako si na tom?
@beruska992 no stále rovnako, príznaky žiadne, len to pobolievanie krížov. Test je kúpený, ale zatiaľ som ho nepoužila. Ako si na tom ty?
@vilma30 tak este pockaj dva dni a potom ho sprav alebo az v den menses?ale to by som asi nevydržala ked už ho máš :D. já som si dnes kupila test aj som ho poobede spravila a nic tam nevidím ale citím také nadutie brucha a pichanie a už všeličo asi :D a najviac kríže bolia do menses mám tiež 8 dní ale ako keby som to mala dostat teraz
@beruska992 Ja mam v plane ho pouzit az ked mi budu meskat, ale neviem neviem ci to vydrzim 😀 Rozhodla som sa to brat s kludom, predsa je to prvy mesiac co sa pokusame.
@beruska992 beries aj nejake vitaminy?
@vilma30 potom napiš ako si dopadla a výtok nemáš židny?
@vilma30 ja beriem vkuse iba vapnik a magnesium a ty? ale to beriem normálne celý rok nič zvláštne
@beruska992 mam aj vytok, taky mliecny, ale neviem povedat ci som ho nemavala v tomto obdobi, predtym som tomu nevenovala taku pozornost. Ja beriem femibion a do ovulky som pila alchemilkovy caj. Urcite dam vediem keby sa nieco zmenilo. A ty tiez informuj
@zunajda tak skús testovať ;)
@kvetinka18 ráno budem 😉
No ja by som mala byt zajtra"asi"9DPO ale ani neviem ci by som chcela aby to tento mesiac vyslo....Sme na dovolenke v Šturove neviem ci som na chachajdu nieco v tych teplych bazenoch a v tych mokrych plavkach nenalapala....a do toho ten alkohol po veceroch....tak neviem ci nahodou motyka nevystreli zrovna teraz,sice sex nebol uz od vikendu ale dovtedy bolo 😁
@alexwarring a ako si natom ty si mala nejaky kratsi ako ja, a sme sa od jula volako minali ze sme spolu ani netestovali 😔
@kikushaa Keby aspon viem co sa to so mnou robi ale ten sprosty inofolic mi narobil vacsiu sarapatu nez som si myslela, oficialne mam dostat az 29.7., ale uz dnes som zacala mierne spinit :( a toto mi robi od aprila takmer kazdy mesiac zacnem spinit a potom dostanem MS a vacsinou pride o dva dni skor... To sa mi nikdy nestavalo, maximalne raz za nejakych 5 mesiacov mi bud prisla o den skor alebo neskor... ale toto je uz pravidelne od kedy som zacala uzivat inofolic, sice som ho po necelych dvoch cykloch vyradila, stihlo mi to narobit problemy... Ja chcem spat svoje dobre zlate dnicky ... fnuk
A ty si na tom ako? Crta sa nieco?
@alexwarring aj mne dala dr. inofolic že mam brať a začať prvy den ms každy den
@marcopollo ako dala inofolic?ja si ho kupujem

@butterfly333 ďakujem, a môžem ešte že na ktorej stránke si ju kupovala??? a má sa brať na ten 3 DC či?