icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
27. júl 2016

@alexwarring mne tiez Inofolic brutalne rozbil cyklus

simisk
27. júl 2016

@alexwarring my sme teraz na dovo,tak nejak to neregistrujem,depka zacne zas doma.Ale tiez tomu moc nedavam,lebo nic ani necitim,trochu ma pobolievaju ciciky,semtam troooosku spodok brucha.Takze zase o mesiac ale uz moc tomu nedavam.

gerry22
27. júl 2016

@alexwarring uz si skusala testovat?

kikushaa
27. júl 2016

@alexwarring asi sa ani nic necrta, neviem necitim sa tehotne 😀 ja som minuly mesiac tiez dostala skor o dva dni a to som bola minuly mesiac navnadena ze sa zadarilo a prd z toho. co uz..uvidim buduci tyzden co prinesie a potom cakat dalsie tri tyzdne na ovulaciu ach

marcopollo
27. júl 2016

@butterfly333 aj ja si mam kupiť

butterfly333
27. júl 2016

@renimac ja som s inofolicom uplne spokojná 😆

alexwarring
28. júl 2016

@marcopollo mne nie, ja som sa lekara pytala na nejake vitaminy pred tehu a on mi pichol do ruky inofolic... nasledne som zmenila aj lekara

alexwarring
28. júl 2016

@gerry22 no len vtedy raz, dalsi test miniem len v pripade, ak sa mi nespusti normalna ms

alexwarring
28. júl 2016

@kikushaa och joj je toto svet... keby viem, ze moj drahy nechce babco aspon tak velmi ako ja, tak by ma to snad az tak nestvalo... nechavame to zatial tak a po svadbe ide na spermiogram, budeme mudrejsi

renimac
28. júl 2016

@butterfly333 najde sa zopar aj takych 🙂 ja Inofolic nikdy viac.

butterfly333
28. júl 2016

Baby ked som mala včera aj predvčerom pozit ovu test to mám oba dni vyznačit do grafu?? A včera som mala riadne bolesti podbruška včera BT 36,8 dnes už po ovu 37,0 možem už dat duphaston??

butterfly333
28. júl 2016
superblondina86
28. júl 2016

@renimac zabudla som podotknúť, že ju bral aj môj manžel sporadicky 🙂

lily1983
28. júl 2016

Ahojte.no zistila som ze ja patrim do slupiny ,,mrazaky".dnes 19DC a teplota stupa a dnes bola 37,50 tak asi ovu zacala.vcera bolo 36.16.neberiem nic.dufam ze to vyjde.predtym som sa riadila aplikaciou teraz prvy krat meriam.test bol vcera moj prvy a bol taky ako vy mavate napr.v 10 DC a tak asi mam ovu dost neskoro.folikul uz zrejme praskol.bolesti boli a niesu uz.uvidime 🙂

kudusko
28. júl 2016

@butterfly333 ano🙂

butterfly333
28. júl 2016

@kudusko čo ano?😆 inak.ked pozriem na tie ovu testy tak predsa sa mi zdá ten na 14dc pozit včera na 15dc bolesti a dnes už bt 37.

castor
28. júl 2016

ahojte, tak ja som v nedeľu nakoniec kúpila test, lebo meškalo mi to už 46 dní (čo u mňa nie je nič neobvyklého) a poobede mi bolo dosť blbo. Kedže ten pocit poznám, ani som nebola prekvapená, že na teste okamžite vybehli koľajnice. A to som si bola istá, že som mala anovulák, lebo na začiatku mi skákala teplota hore dole, že som prestala merať. K doktorovi na potvrdenie sa dostanem najskôr v auguste, keďže je do 8.8. na dovolenke. Tak neviem ako to dovtedy vydržím.
Baby, vštkým vám posielam tehotenské vírusy, nech ste čím skôr nakazené 😀

butterfly333
28. júl 2016

@castor 46 dní meškala a ty si robila až teraz test?? Čo tak neskoro?? Inak moooc gratulujem.

castor
28. júl 2016

@butterfly333 🙂 nie, zle som to napísala, od začiatku cyklu bolo 46 dní, čo sa mne tak raz za rok stane bez príčiny

butterfly333
28. júl 2016

@kudusko dala som že na 14 dc bol pozit.

butterfly333
28. júl 2016

@castor ahaa a už si v 8tt??

castor
28. júl 2016

@butterfly333 no posledná mrcha bola 7.6. tak mi to ukazuje, že dnes som 7tt+2 a termín pôrodu 13.3.2017.

butterfly333
28. júl 2016

@castor no super tak prajem krásne tehulkovanie.

kudusko
28. júl 2016

@butterfly333 podľa mňa už si po ovu keď už je a 37 ale na 100% to budeš vedieť až keď budú 3 za sebou takéto teploty

butterfly333
28. júl 2016

@kudusko aj ja myslim ze je po ovu ved včera brutal bolesti pred včerom pozit.ovu aj bt stupla. Tak som dnes dala duphaston.

vilma30
28. júl 2016

Dnes si tak lakujem nechty a doslo mi zle, ale nezvracala som, ani som asi nemala co, este som neranajkovala, len ma napinalo a to si lakujem nechty kazdy druhy den a nikdy nic. Jaaaj, do mrchy 4-6 dni, mam 26-28 dnovy cyklus, tak neviem, ktory teraz pride. Inak stale nic, len pobolievanie krizov a sem tam pichanie v podbrusku. Testovat samozrejme este nechcem, aj ked test je v skrinke. 🙂 Posledne dni sa neskutocne vlecuuuu, tak aspon sa vytesujem, ze dnes nie je take teplo 🙂

tami90
28. júl 2016

@vilma30 drzim palce aby to vyslo 🙂

vilma30
28. júl 2016

@tami90 dakujem, no musi to vyjst tento mesiac, lebo od buduceho mesiaca sa stahujeme k mojej mame, predali sme byt, ideme stavat dom, tak pojdeme zatial teda k mame, je sama v stvorizbaku. Ale je na dochodku, takze stale doma, steny su ako papierove, tak neviem ako to bude so sexom. 😖

kikushaa
28. júl 2016

@vilma30 ja sim vydrzala netestovala a budem sa az v pondelok 😀 som na seba hrda, samozrejme sa na chate nescapem, ale vinkom nepohrdnem

vilma30
28. júl 2016

@kikushaa ja sa tiez drzim, ale postupne citim ako ma vola opusta, ale vydrziiiiim. Tiez testnem v pondelok. Daj vediet ako si dopadla 🙂