Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring my sme teraz na dovo,tak nejak to neregistrujem,depka zacne zas doma.Ale tiez tomu moc nedavam,lebo nic ani necitim,trochu ma pobolievaju ciciky,semtam troooosku spodok brucha.Takze zase o mesiac ale uz moc tomu nedavam.
@alexwarring uz si skusala testovat?
@alexwarring asi sa ani nic necrta, neviem necitim sa tehotne 😀 ja som minuly mesiac tiez dostala skor o dva dni a to som bola minuly mesiac navnadena ze sa zadarilo a prd z toho. co uz..uvidim buduci tyzden co prinesie a potom cakat dalsie tri tyzdne na ovulaciu ach
@butterfly333 aj ja si mam kupiť
@renimac ja som s inofolicom uplne spokojná 😆
@marcopollo mne nie, ja som sa lekara pytala na nejake vitaminy pred tehu a on mi pichol do ruky inofolic... nasledne som zmenila aj lekara
@gerry22 no len vtedy raz, dalsi test miniem len v pripade, ak sa mi nespusti normalna ms
@kikushaa och joj je toto svet... keby viem, ze moj drahy nechce babco aspon tak velmi ako ja, tak by ma to snad az tak nestvalo... nechavame to zatial tak a po svadbe ide na spermiogram, budeme mudrejsi
@butterfly333 najde sa zopar aj takych 🙂 ja Inofolic nikdy viac.
Baby ked som mala včera aj predvčerom pozit ovu test to mám oba dni vyznačit do grafu?? A včera som mala riadne bolesti podbruška včera BT 36,8 dnes už po ovu 37,0 možem už dat duphaston??
@renimac zabudla som podotknúť, že ju bral aj môj manžel sporadicky 🙂
Ahojte.no zistila som ze ja patrim do slupiny ,,mrazaky".dnes 19DC a teplota stupa a dnes bola 37,50 tak asi ovu zacala.vcera bolo 36.16.neberiem nic.dufam ze to vyjde.predtym som sa riadila aplikaciou teraz prvy krat meriam.test bol vcera moj prvy a bol taky ako vy mavate napr.v 10 DC a tak asi mam ovu dost neskoro.folikul uz zrejme praskol.bolesti boli a niesu uz.uvidime 🙂
@butterfly333 ano🙂
@kudusko čo ano?😆 inak.ked pozriem na tie ovu testy tak predsa sa mi zdá ten na 14dc pozit včera na 15dc bolesti a dnes už bt 37.
ahojte, tak ja som v nedeľu nakoniec kúpila test, lebo meškalo mi to už 46 dní (čo u mňa nie je nič neobvyklého) a poobede mi bolo dosť blbo. Kedže ten pocit poznám, ani som nebola prekvapená, že na teste okamžite vybehli koľajnice. A to som si bola istá, že som mala anovulák, lebo na začiatku mi skákala teplota hore dole, že som prestala merať. K doktorovi na potvrdenie sa dostanem najskôr v auguste, keďže je do 8.8. na dovolenke. Tak neviem ako to dovtedy vydržím.
Baby, vštkým vám posielam tehotenské vírusy, nech ste čím skôr nakazené 😀
@castor 46 dní meškala a ty si robila až teraz test?? Čo tak neskoro?? Inak moooc gratulujem.
@butterfly333 🙂 nie, zle som to napísala, od začiatku cyklu bolo 46 dní, čo sa mne tak raz za rok stane bez príčiny
@kudusko dala som že na 14 dc bol pozit.
@castor ahaa a už si v 8tt??
@butterfly333 no posledná mrcha bola 7.6. tak mi to ukazuje, že dnes som 7tt+2 a termín pôrodu 13.3.2017.
@castor no super tak prajem krásne tehulkovanie.
@butterfly333 podľa mňa už si po ovu keď už je a 37 ale na 100% to budeš vedieť až keď budú 3 za sebou takéto teploty
@kudusko aj ja myslim ze je po ovu ved včera brutal bolesti pred včerom pozit.ovu aj bt stupla. Tak som dnes dala duphaston.
Dnes si tak lakujem nechty a doslo mi zle, ale nezvracala som, ani som asi nemala co, este som neranajkovala, len ma napinalo a to si lakujem nechty kazdy druhy den a nikdy nic. Jaaaj, do mrchy 4-6 dni, mam 26-28 dnovy cyklus, tak neviem, ktory teraz pride. Inak stale nic, len pobolievanie krizov a sem tam pichanie v podbrusku. Testovat samozrejme este nechcem, aj ked test je v skrinke. 🙂 Posledne dni sa neskutocne vlecuuuu, tak aspon sa vytesujem, ze dnes nie je take teplo 🙂
@tami90 dakujem, no musi to vyjst tento mesiac, lebo od buduceho mesiaca sa stahujeme k mojej mame, predali sme byt, ideme stavat dom, tak pojdeme zatial teda k mame, je sama v stvorizbaku. Ale je na dochodku, takze stale doma, steny su ako papierove, tak neviem ako to bude so sexom. 😖

@alexwarring mne tiez Inofolic brutalne rozbil cyklus