Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring Ja som si dnes spravila posledny test, uz dalsi robit nebudem, tak isto pockam ci mi dojde v sobotu mrcha. V pripade ak by mi meskala, co mne nikdy nemeska tak az vtedy skusim dalsi test. Drzim prsteky, Potom daj vediet 😀
Ahojte budúce mamičky... Pridávam sa ku Vám A veľmi si želám, aby nám naše priania vyšli A bociany vyštartovali. Ja som len pred mesiacom vysadila antikoncepciu, užívam Inofolic A pijem alchemilkovy čaj, samozrejme môj chlap sa tiež snaží... 😀 tak dúfame... zatiaľ prvé bábo, takže nemám žiadne skúsenosti so snažilkovanim... Držme si palce!!
@aluska2999 Supeeer krásna fazulka držím palce až do štastného konca. 😉
Babule,aj ked mate dobre vysledky z hematologie aj tak si pichate injekcie preventivne?
@tinka881 ja mám vraj dost vážne mutácie no nepichám si až ked budem tehu.
@butterfly333 ďakujeme krásne a želáme čoskoro aby ste sa pridali aj ostatné 😘
@veroniq85
@kikushaa
@butterfly333
Myslim az v tehu.Vysledky budu 11.8.tak som zvedava.Dnes pichnuta vyvolavacka,lebo 6 tyzdov od kyretu mrcha nikde☹
@gerry22 no ja hlasim 1DC
@alexwarring no do kelu 😐
@alexwarring obavam sa ze ja budem takto hlasit bud v pondelok alebo utorok ☹
@alexwarring @kikushaa ja budem tiez tento vikend hlasit ☹
sakra baby september za dverami a v tejto skupine sa to moc nehemzi tehulami 😠
No nič baby, dnes som 4DC, najbližšia ovu mi vychádza presne na dovolenke pri mori. Takže verím tomu, že do toho septembra to dáme, no ak nie, taaaaaaaak.....tak vlastne nič, potom založím Vianočnú skupinu, to už bude asi tretia alebo štvrtá do ktorej pôjdem 🙂 no dúfam, že sa Vás do nej pridá čo najmenej lebo budete tehulkovať už do septembraaaaaa :-*
@kikushaa presedlame do skupiny od leta do Vianoc :D :D
@tinka881 Hemofilia je dedicne krvne ochorenie, kedy choremu telo produkuje menej bielkoviny, ktora spolu s krvnymi dostickami zabezpecuje spravne fungovanie koagulacnych faktorov a teda samotne zrazanie krvi. Hemofilik tym padom ma zrazanlivost oslabenu a aj z maleho poranenia moze vykrvavat. Trombofilne stavy su presne opacne, ide bud o tvorbu krvnych zrazenin, alebo hustnucu krv, na co berie bud heparin (fraxiparin, clexane) alebo anopyrin. V tehotenstve su nebezpecne obe ochorenia, trombofilia je ale ovela nebezpecnejsia, pretoze babo moze byt zle vyzivovane a odumiera. Hemofilia je skor obrovskym rizikom pri porode.

Ja som nevydržala ... no test len s jednou / 😢😢😢 Bolí ma brucho,kríže, bradavky,mám biely krémový výtok, BT sa drží hore a po druhej čiarke ani stopa.