Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka lebo ja som objednana na hemat.do ruzinova v septembri.dnes som to hovorila mojmu gyn a ten mi povedal,nech sa idem objednat do biskupic.Tak som tam hned isla,ale vymenny list som nechala doma(necaka som,ze ma hned zoberu)a robilo mi trombofiliu a na vymennom listku mam,ze hemofoliu.Teraz neviem co mam robit,ci to robia automaticky?
@tinka881 urcite taj mas hemofiliu??? To je hlupost, aby o nieco take ziadal...ak by si mala hemofiliu, musela by si o tom vediet od malicka, to je zivot ohrozujuce ochorenie 😕
@senselinka zeny niesu len prenasacky? teda ja neviem ale co si ja z prednasok pamatam zeny len prenasali a chlapy boli ti co mali smolu 😀
@senselinka mam tam napisane-prosim o konzil vysetrenie pacientky s opakovanymi tehotenskymi stratami,hemofilne stavy
@senselinka ja som ani pri mrche skoro vobec nekrvacala.jedna vlozka na den
@senselinka prednasok dejepisu, nie mediciny samozrejme 😀 😀 😀 😀
@kikushaa nemusia byt, vo vynimocnych pripadoch, kedy sa spoji otec hemofilik a matka prenasacka, moze hemofiliu zdedit aj zena
@tinka881 tak potom nechapem... ale na hematke vedia, co robia, neboj 😉
@alexwarring nevadi, buduci mesiac sa ti zadari, budem drzat prsty 😀 ja tiez cakam ci dojde..
Ahoj kočky. S partnerom sa snažíme teraz druhý mesiac. práve dnes mám dostať MS. Chcela som sa Vás opýtať, koľko dní by mala trvať LF, aby mohlo prísť k oplodneniu? Tento cyklus som mala pravdepodobne ovuláciu až na 20-ty deň cyklu, čo je neskoro, keďže mám 28-dňový MC. Taktiež by som sa Vás chcela opýtať, či si cyklus rátam správne, nakoľko zvyknem mávať prvé dva dni ružové špinenie, ďalšie dva dni hnedé špinenie, potom 2-3 dni poriadnu menštruáciu a potom ešte 1-2 dni špinenie. Síce sa snažíme len druhý mesiac, ale nakoľko mám 35 r. a žiadne dieťa, tak by som chcela už od začiatku spraviť maximum čo sa dá....
Tak ja mam uz pomaly vsetky priznaky PMS (citlive prsia, bolest v podbrusku, naladovost, bolest krizov) , tak uz len cakat kedy pridu. Ach jaj ☹
ahojte...ja som uz zufala ...poradte mi prosim...o babo sa snazime nieco cez rok...priatel bol na spermiogram vsetko v poriadku ...mne uz robili aj hormonalne testy aj ci prebieha ovulacia...aj u endokrinologa som bola...vsetci nam vrvia ze je vsetko v poariadku...tak potom mi povedzte preco sa nam nedari co robime zle alebo mali ste aj vy taku situaciu co ste robili? naposledy mi doktorka povedala ze mam ist na laparoskopiu....ale ja proste nechcem v svojich 25 rokoch si dat rozrezat brucho..co este mozme spravit..tuto moznost chcem nechat ako poslednu ze je tem problem...poradte prosim lebo som uz z toho frustrovana ☹
@nikusik0107 ja mam toto iste..mame vsetko ok..laparoskopiu som odmiwtla..budu mi robit nejake speci sono cim pozru maternicu..a hned na to ideme dat iui a ivf..kedze inak to nejde
@monika2101 ani ja 😒 a už som 12 DC. Už som na teba myslela,že ktovie ako si na tom ty,ale málo som tu v poslednom čase chodila,lebo máme dovolenku.Ty si teraz ktorý DC?Kedy zvykneš mať ovuláciu?
@alexwarring fuuuha,minuly mesiac sme cakali spolu,len mne sa to nejak posunulo,tak ja predpokladam prichod az zaciatkom buduceho tyzdna.Dnes som po ceste domov z dovolenky videla bociana v hniezde,ale takyyyyyych uz bolo....tak som zvedava kedy pride teta mrcha
@calmmeadow ahooooj ja som
16DC a ovu som mala na 13DC ale neverím ..... :( .... nechávame tomu uz voľný priebeh .... bude bude - nebude nebude :(
@simisk Ja som tiez cez tyzden videla niekolko bocianov, alr ja na to neverim 🙂
@alexwarring no mne sa už týždeň objavuje ako prvý príspevok na facebooku, že vyberte si pôrodnicu. 😂
@vilma30
@alexwarring mne sa snivalo minuly tyzden ze sa nam okotila macka😁
Ahojte snazilky, pridavam sa k vaaaam. Druhy pokus po prvom neuspesnom tehu (6mesiac), hadam uspesne pride. Jul sa nevydaril tak si drzme palce v auguste. Mam predpisanu Kyselinu listovu ( 10mg), ale nic ine neuzivam...tak radte ak mate nieco overene 😉
@minibaby ahoj, vitaj. Zaciatok cyklu sa rata vzdy az od samotného krvacania, spinenie patri este do precchadzajuceho cyklu. Ak dokonca zacnes krvacat podvecer, 1DC sa rata az naslddovny den. LF si musis sama odsledovat, mala by trvat 12-14 dni, no môže aj menej, aj viac. Takze ak si mala ovu na 20 DC, rataj, ze MS pride az na 32 den
baby kedy možem testovať aj ja, ms bola 15.7. kedy asi podľa vas mam testovať, viem že je ešte skoro

@kikushaa ved toto ☹ do prcic...