icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
29. júl 2016

@calmmeadow no tak moj mm vobec nepije ani pivo ale zato fajčí,výsledky spermio ma na výbornu,skus mm dat vitamíny napr zinok selén vit E poprípade Flonadrol a tribulus

denidi
29. júl 2016

@emakiki plodny hlien býva pred ovu,ja ho mám aj 4 dni pred ovulkou,pocas ovu sa už začína meniť,podla mňa si mala ovulku neskôr,ako si myslíš a si menej ako 21dpo... každopádne veľmi ti prajem,aby testik silnel😉

emakiki
29. júl 2016

@denidi nech je to ako chce, hlavne nech je... 😃 ďakujem... asi ozaj nebola ovu keď som si myslela...

megica33
29. júl 2016

@vilma30 ahoj ja som si ho sledovala a umna bol teraz ked som otehotnela uplne dole a tvrdy a okolo neho boely hlien 🙂

simisk
29. júl 2016

@senselinka ahoj ja sa este moc netesim lebo minuly mesiac mamatest rano zaduchoval,tak srdiecko podskocilo a nakoniec nic.Tak zatial este drzim odstup.A uz v duchu rozmyslam ako to poviem ocinkovi aby to co najlahsie ztravil.

vilma30
29. júl 2016

@megica33 dakujem

simisk
29. júl 2016

@denidi a tak ked to casom predycha tak verim tomu ze bude rad.Zo zaciatku to budem mat asi trosku tazsie s nim,ale on len seka frajera,by sa zblaznil keby sme odisli.

zuzanka_h
29. júl 2016

zienky, my sa snazime uz od januara stale nic, ako dlho ste cakali kym ste si dali spravit vseljake vysetrenia? cakali ste ten "povestny" rok?

veroniq85
29. júl 2016

@zuzanka_h ahoj aj ja sa snazim od januara a tiez nic. Ale mam uz jedneho syna ktory sa podaril asi na 4 ci 5 krat. My s muzom sme sa bavili ze asi ked sa nepodari pojdeme sa dat vysetrit v septembri. Muz na spermiogram a ja aspon hormonálny profil a nech mi pozru ci ovulujem. Syna sme splodili takto pres 3 rokmi a teraz ma vyse dvoch a kazdy hovori ze prehanam ale aj tak mi to neda a pojdeme sa dat vysetrit. Este aj zalezi od veku. Ak mate cez 30 tak urcite nemusite cakat presne na rok.

zuzanka_h
29. júl 2016

@veroniq85 mam 27 len, a hormonalny profil mmi robili kedze osm mala problem so skoro 2 tyzdnonvym krvacanim, ten bol vsak v poriadku, cize tiez mi to neda a neviem ci cakat ten rok, ci ma neotoci doktor na opatku ze mam prist az v januari

veroniq85
29. júl 2016

@zuzanka_h aha tak mozno by som teda pockala. Ale muz moze ist medzitym na spermiogram do nejakej súkromnej kliniky. Stoji vraj okolo 30 eur a keď bude v poriadku a nebude sa vam dalej darit tak potom uz budes riešiť len seba. A budes aspon kludnejsia ked budes vediet ze muz je v poriadku. Inac ja som robila svojho synceka v 27. To je podla mna pekny vek na prve dieta. Tak akurat na dnesnu dobu. Tak vam drzim palce nech sa podari co najskor

mausy21
29. júl 2016

@zuzanka_h my uz 19 mesiacov...a neboli sme este nikde...mne lekar povedal ze vsetko v poriadku a manzel to je tvrdy oriesok..ale od januara je este kratka doba....

zuzanka_h
29. júl 2016

@mausy21 viem ze to nie je az tak vela, ale men to pride akoo vecnost

enusamt
29. júl 2016

ahojte, snažilky.... som 9 dpo a dnes sa mi objavil taký žltkavý hlien, ktorý po vyschnutí zbelel..... býva aj niečo také prejavom možného uhniezďovania alebo skôr príchodu ne/očakávaného menzesu / cca o 5 dní / ?? ďakujem 🙂

aluska2999
30. júl 2016

@simisk gratulujem 🎊

simisk
30. júl 2016

@aluska2999 ahoj moja,myslim na teba dost casto ze ako sa mate,ze ci uz je lepsie.Ja zatial este moc neskacem od radosti lebo zatial necitim bolesti ako pri dcere,tak uvidim ci z toho nieco bude,ale zas bola by som rada keby bolo toto pripadne tehu ine ako to pred 10rokmi.Uvidim do pondelku ci nahodou nedostanem a ked tak rano urobim test ci su teda kolajnice uz silnejsie.

tamisi
30. júl 2016

Kočeny☺19DC a ja v práci...

mausy21
30. júl 2016

@tamisi este mu chyba

tamisi
30. júl 2016

@mausy21 hej? a ja myslela, že už vrchol 🙂

tamisi
30. júl 2016

@mausy21 tak zajtra uvidíme... 🙂

mausy21
30. júl 2016

@tamisi ano este skus vecer ked si teraz robila vecer uz moze byt pozitivny

beruska992
30. júl 2016

@vilma30 ahoj no tak robila som test a vyšiel mi negat. takže asi nič :( a u teba čo je noveho? 🙂 dufam že aspon tebe to vyjde ! prajem ti to! som zvedavá🙂

vilma30
30. júl 2016

@beruska992 ahoj, to mi je luto. Ja som este test nerobila, ale mam vsetky klasicke mrchovske priznaky. Mala by dojst v pondelok az stredu, tak uvidim. A tebe uz meska, ci mas este len dostat?

beruska992
30. júl 2016

@vilma30 este mámm len dostat v stredu tak si počkám :D

vilma30
30. júl 2016

@beruska992 jaj, tak to sa nediv, ze mas negativny test. Kazdopadne pockaj aspon do tej stredy. Ja sa testnem az ked mi budu popripade meskat. A mas aj nejake priznaky?

beruska992
30. júl 2016

@vilma30 vieš čo? mna uz ani tie kríže nebolia vobec nic 🙂. počkám si do stredy ale už ma to nebaví čakat a čakat dokonca moj priatel mi povedal že určite je chyba v nom tak som ho upokojila že určite neni iba to neni také lahke :D

vilma30
30. júl 2016

@beruska992 no mna krize stale bolia, pridali sa prsia a tupa bolest v podbrusku, ale to su u mna priznaky mrchy. Kaslem na to, snazime sa prvy mesiac, tak to neberiem az tak tragicky.

beruska992
30. júl 2016

@vilma30 aj já mávam príznaky mrchy ale teraz ziadne nemám tak sa cudujem ... ale je to zaujmave lebo jedno dieta už máme tak by to malo byt lahšie, ale asi neni 😝 a to neviem ani ako sa nám podarilo :D

gerry22
30. júl 2016

Ahojte babulky Hlasim prvy den meskajucej Ms. Tak dufam ze sa ani nerozbehne lebo niet po nej ani stopy ani ziaden naznak ze by mala dojst.

vilma30
30. júl 2016

@gerry22 super, len tak dalej 🙂