Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 😔to mi ani nehovor,ja sa tiez bojim zase toho sklamania,ja sice skusam oteho len posledne 3cykli ale neviem po krvnom rozbore mi zenska doky povedala ze mam nizku hladinu estrogenu,tak mi dala HAK na upravenie na 3mesiace ale vybrala som len 2,nerobilo mi to dobre.Tak teraz uvidim do konca prazdnim a pripadne este mooooozno do Vianoc ale potom to uz asi silit nebudem lebo v juny budem mat uz 39.
ahojte, snažilky... dnes mám 27 dc a 11 dpo ( cca 2 - 3 dni pred ne/očakávaným menzesom ) .... neodolala som a spravila si test, ale nič... teda, neviditeľný duch by tam bol, ale to asi preto, že s mužom / i jemu sa marí 😀 / vieme, kde tá druhá čiarka má byť... Takže zatiaľ takýto výsledok nášho prvého snaženia po potrate 😉
Menzes je tu čochvíľa, ale aj tak mám problém vydržať 🙂
@mausy21 niekedy citim ze ma pobolieva spodok podbruska,ale to len malokedy.Inak nic.Ked som zostala tehu pri dcere pred 10rokmi,som mala hrozne bolesti cele tehu a hned od zaciatku ako mi meskala mrcha a pocas skoro celeho tehu.A teraz nic,tak preto nejak nejasam zatial,aj ked by som bola stastna keby toto pripadne tehu bolo ine.Boze uz aby bolo rano...
@enusamt daj foto
@veronika1603 skúsila som tým hrozným foťákom, lepšie to nešlo... a ozaj je to len zdanie, úplna beloba 🙂
@enusamt no...takze uz len naklusat ku gynekologovi...
@veronika1603 ehm? ... v akom zmysle? 😕 🙂
@enusamt ze mi dlho meska ms ne h ti da vyvolavacku alebo pozre co nemas cystu alebo co
@enusamt prepac pomylila som sa.....to malo patrit do ineho fora....uplne sa mi to domylilo....
@veronika1603 v pohode 🙂 a ja sa už ľakala, že čo sa deje 😀
@enusamt test je negagiv....snad nabuduce alebo pockaj este par dni ked bude meskat sprav znova
@veronika1603 jedine tak 😔
@simisk ty si tam ziadneho ducha nemala, zlatko, to uz bola vcelku pekna ciarocka 😉

@simisk zavidim ti ale len v dobrom..ja cakam teda necakam mrchu okolo 9.8...ale neverim ze by sa nam podarilo...ja mam kazdy mesiac dusikov a kazdy mesiac mrcha pridr