icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
2. aug 2016

@senselinka toto som inac mala ja pred touto MS. Brucho ma uz tyzden pred bolelo a v noci to bola teda ina diskoteka! Cakala som MS uz od 7 DPO.

butterfly333
2. aug 2016

Baby pozerali ste dnes spravy? Čo tie mlade baby uhanali autom pred policajtami cez trnavu do maduníc a dve postrelili.

martinaj
2. aug 2016

@butterfly333 videla som to

senselinka
2. aug 2016

@renimac mna az vcerajsie bolesti uzemnili, inak som este vcelku verila... a aj kvoli tomu, ze ked ma brali na kyret, lucila som sa s babom, povedala som mu, ze asi este nebol cas, ale ze o rok sa vidime o poschodie nizsie v porodnici. Keby som teraz otehotnela, vychadzal mi termin presne v den kyretu 😢
Co uz, velmi som verila, ze to moze vyjst, ze duchovne veci sa obcas plnia, ze ked dam do toho maximum, tak... a tak nic teda.

zuzanita123
2. aug 2016

Dnes som pozerala na Jonasovu metodu pocatia a vypocitalo mi dievcatko 31.7 ( v den ked som dostala mrchu) a na dalsi mesiac 28.8 chlapca co budem zasa den pred mrchou, zeby to bol blud?

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj ta druha čo vystupovala zo zadu auta mojej sesternici dcera je postrelená a leží v nemocnici.😯

zuzanita123
2. aug 2016

@senselinka to mi je vazne luto, mozno bolo este skoro, musis verit....

renimac
2. aug 2016

@senselinka zlatko, mrzi ma to! Dokonale chapem ako sa citis... ja len v kutiku duse verim, ze stastie sa aj na nas usmeje, lebo kto si to zasluzi viac nez my?

martinaj
2. aug 2016

@butterfly333 vrsj boli sfetovane

butterfly333
2. aug 2016

@martinaj vraj nejake drogy tam mali. Porazí ma z nej.

senselinka
2. aug 2016

@renimac ja viem, moja... vydrzime, porodime 😂

renimac
2. aug 2016

@senselinka
@martinaj prave mi pisal najlepsi kamos z detstva, dnes sa im narodila mala Hanka. Tesim sa za neho, ale ostalo mi nejak smutno ☹.

martinaj
2. aug 2016

@renimac mojka 😙 ty budes cochvila tehula tak vymyslaj sms co budes rozposielat 😍

kotatko1232
2. aug 2016

@butterfly333 to co sa stalo pred 2 mesiacmi 😂

ria294
2. aug 2016

@renimac
@martinaj
@senselinka verím vám všetkým, že sa vám to naozaj podarí a prinesiete na tento svet krásne zdravé dietatká 😉 verím vám preto, lebo dobro naozaj existuje a všetky si to božské dobro zaslúžite 😉 😉 a nám ostatným dáte veĺkú nádej na to isté, že v živote budeme šťastné a s tou veĺkou láskou budeme napĺňať životy naších detí...... 🙂

ignorantka
2. aug 2016

@kotatko1232 a ty cooo? Akoo?

alexwarring
2. aug 2016

@simisk Urcite, drzkajte sa a samozrejme zaplavuj nas vsetkymi novymi infoskami, rada si precitam ako rastiete 🙂

aluska2999
3. aug 2016

Žienky ja chcem ísť domov ku mojej láske maličkej mojej bambulky nevydržím to tu :'(

mausy21
3. aug 2016

@butterfly333
@ignorantka
@kotatko1232
@renimac baby mne dnes vyskocila teplota ze nechapem som 8Dpo...a mam total nafuknute brucho ze kolegyne ma posielaju lekarke ci nemam pruh...co si mysliteee??blbost nie aby nafuknute brucho bolo tak skoro priznakom tehu???inak mi nic nie je okrem toho brucha...hrozne mi zavadzia..a takuto teplotu som mala len raz ked sa vajo nakoniec neudrzalo...dakujem za nazor..kuk graf

renimac
3. aug 2016

@mausy21 vyzera to velmi slubne 😉

renimac
3. aug 2016

@martinaj joj Matik, velmi moc si to prajem... za nas vsetky

renimac
3. aug 2016

@ria294 si velmi zlata a za to, ze nam tak velmi prajes, si zasluzi to babatko aj ty 😉 budem ti silno drzat palce 🙂.

sigridka
3. aug 2016

@aluska2999 ahoj prepac ale tvoje vecne negativne komenty ako sa bojis a teraz ako chces ist domov....ja som o svoje babo prisla cez vikend v 10tt a poviem ti ze stokrat radsej by som teraz lezala v nemocnici aj mesiac ako byt doma s prazdnym bruskom...skus porozmyslat a nastavit sa viac optimisticky lebo toto smutne rozmyslanie nepomaha ani tebe ani babu

zuzik_24
3. aug 2016

@senselinka ja som na tom úplne rovnako Zuzi... brucho bolí ako na mrchu, dnes ráno som skúsila test, biely ako sneh... resp. vidím tam niečo, čo je mojím zbožným prianím, avšak podľa mňa je to kanálik... krcok tiež dolu a uzavretý... prsia citlivé... ach jo... zajtra termín na mrchu, veď ja jej poviem svoje, ak príde herečka...

kikushaa
3. aug 2016

@aluska2999 ak si myslis ze si tam zbytocne da sa podpisat aj reverez 😉 ale teraz vazne tie dva dni uz das, urcite by ta tam nedrzali orenic zanic, mysli nato babo v bruchu. to ze ti chyba tvoja mala je jasne a prirodzene

renimac
3. aug 2016

@zuzik_24 Zuzik, drzim moc palce! Daj foto 😝

zuzik_24
3. aug 2016

@renimac To mi foťák ani nazachytí moja... to je len moje zbožné prianie, že tam niečo vidím... môžem dať foto, ale ozaj nič neuvidíš... ☹

ignorantka
3. aug 2016

@mausy21 co viac si môžeš priať 🙂🙂🙂

mausy21
3. aug 2016

@ignorantka myslis ze brucho moze by priznak??nafukovanie???nie je priskoro aj keby to nahodou bolo tehu????

kotatko1232
3. aug 2016

@ignorantka tak ja zijem dycham ☺ale zase len ja a nie 2v1 😕