Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@matrix87 vyslo to MM ako chcel. 😢
@kotatko1232 Aj mne je to velmi luto. Drz sa
@kotatko1232 je mi luto ☹
@kotatko1232 je mi to velmi luto, verim ze muz ti bude oporou a spoji vas to natolko ze sa pokusite o dalsie.
dakujem velmi pekne ani som netusila ze na svete su este tak super babulky
Baby po kolkych dpo testujete aby uz bolo nieco vidno?
Dievčatá, hlásim menzes, joj!
@maminka12345 ja som vzdy testovala az ked mala prist ms a neprisla a v oboch prípadoch mi uz ukazalo dve ciarky, t. j. cca 15dpo
Dievcence ahojte,mam dnes nejaku smutnu naladu,kamoska mi pisala,ze je tehu,ako ved prajem to vsetkym urcite,len uz chcem veeeeeeeeeelmi babeno aj ja,strasne chcem surodenca pre mojho drobca,nech ma s kym vyrastat,dufam,ze mrcha bud. tyzden nepride,ale nemam priznaky na tehu... 😢 vela stastia vam - nam vsetkym
@zvedava29 ja mám už tiež bolesti ☹ ale mrcha by mala dojsť až v ut - str.
@renimac od oktobra,Simonko bol na prvy sup,tak nechapem...ja viem,ze su na tom zeny horsie ako ja,citam,ze aj ty sa uz snazis treti rok,uprimne obdivujem take zienky a velmi by som ten pocit - byt mamou dopriala kazdej jednej,si fakt silna zena,ja veru nie...ale urcite som vdacna za mojich dvoch synov (aj ked starsi ma uz ani nenavstevuje ☹ ,vynahradza mi to moj drobcek 🙂 )...vela sil v cakani na to najkrajsie ti prajem 😉
@popilka jasne, boli sme uz na vsetkych vysetreniach, ake existuju. A obaja zdravi. Vo februari som mala mimomaternicove a zobrali mi vajcovod, cize sance sa znizili. Keby si chcela spomenut psychiku, tak ta je uz v riti, ale prvy rok som bola viac nez nad vecou. Ale ani to nepomohlo 🙂. No, som taky divny pripad.
@majaon silna? Ale kde.... Ja uz som tak v ..., ze len cele dni revem. Velmi ma to mrzi kvoli muzovi, lebo mu je luto, ze sa tak trapim. Ale uz si neviem pomoct. Zvladala som to dlho s nadhladom, ale od februaroveho mimomaternicoveho to ide so mnou dole vodou. Tak teda snazenia zdar 🙂.
@renimac ☹ je mi to luto ake mas trapenie. mam tri kamaratky ktore si niecim podobnym presli. jedna otehotnela po 10 rokoch snazenia... umelym oplodnenim ako posledna moznost - povedali si, ze posledny pokus a koncia, teraz ma krasnu zdravu dcerku, druha za 4 roky prekonala 5 potratov, kazdy s kyretazou a povedali si ze stacilo, ze im asi dieta nie je sudene a vtedy to vyslo, donosila zdraveho chlapceka bez akychkolvek problemov a tretia sa snazila 3 roky, davali do toho vsetko - merala BT, ovul testy robila, jedli vitaminy, pila caje, davala na seba pozor, snazili sa v plodne dni, ale nic, ani tuk, tak si povedali dost, prestala so vsetkym snazenim, zacala behat a cvicit, jedla co jej chutilo, chodili do prirody, na vylety, milovali sa hocikedy hocikde a neriesili babatko, a raz isli na chatu, super sa bavili, pripili a splodili synceka, teraz uz ma 2 roky 🙂
chcem tym povedat ze mozno sa s tym treba zmierit a prestat to riesit a uzivat si zivot a ono to pride samo vtedy kedy ma. velmi ti drzim prsty aby ti to vyslo!

@kotatko1232 ojojooooj,to mi je luto ☹