icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

popilka
14. máj 2016

@renimac Uplne chapem, ze si nevies pomoct a ze si poplaces. Hlavne, ked konecne vytuzene tehu skonci tak, ze ti este aj vezmu vajcovod. A hlavne, ked je tolko zien, co ani nechcu dieta a zadari sa, ze... My sme nastastie pri malej nemali problem, ale teraz som si uz tiez nieco presla. A chapem aj to s tym umelym. Je to take, tiez neviem, ci by som sa na to dala. A preco nemozes hormony?

renimac
14. máj 2016

@popilka skusala som antiku, zle reakcie. Raz mi dali vyvolavacku, lebo mi po ocinovej smrti nechodil menzes, zla reakcia. Byvaly doktor mi dal Duphaston, musela som po dvoch tyzdnoch vysadit. Moje telo neznasa umele hormony 🙂. Tie nasledky mi za to nestoja. Vnimam to tak, ze ked je moj hormonalny profil v uplnom poriadku, telo odmieta umele hormony zvonka.

renimac
14. máj 2016

@monilik @majaon @popilka dakujem baby, ste fakt zlate ✴✴✴

monilik
14. máj 2016

@renimac viem ze je to tazke. my ked sme skusali druhe babo tak som najprv potratila tak sme si dali 3 mesiace pauzu a potom sa nam nedarilo 4 mesiace - a to je relativne kratka doba - a uz vtedy som bola zufala... takze si viem predstavit ako ti musi byt 😔 ale tiez sme si povedali ze pride to kedy ma, prestala som tu na konovi sledovat kto kedy pocal a kto je tehotny a kto nasiel dve ciarky, zacala som vtedy pit alchemilkovy caj a nakoniec sa v ten mesiac podarilo aj nam... teraz ideme skusat tretie tak sama som zvedava, lebo prvy syn vysiel na druhy pokus...

renimac
14. máj 2016

@monilik ja si ani nedokazem po takej dobe predstavit, ze sa to niekomu podari na 2-4 pokus. To je pre mna sci-fi 🙂.

majaon
14. máj 2016

@renimac sme tu jedna pre druhu 😉 drzkaj sa 🙂

monilik
14. máj 2016

@renimac chapem... a zakon schvalnosti je ze vacsinou sa to podari niekomu kto ani nechce dieta, vtedy ked to najmenej caka a ked si chcel len uzit nezavazny sex 😝 to musi byt na porazenie. a tie zeny ani nevedia ake maju stastie!

renimac
14. máj 2016

@monilik obrovske! Moja kamaratka mi vzdy hovori, ako mi strasne zavidi moju postavu a ze stale chodime niekam na dovolenku a vidime svet. Otehotnela na prvy sup. Ja jej hovorim, ze kazdy chce to co nema, lebo ja by som to vymenila za to dieta, co ma v postielke. Taky je zivot. Co ma clovek zadarmo, to si nevazi.

popilka
14. máj 2016

@renimac a nejake prirodne veci si skusala? Ten inofolic alebo fytosoju. Ja tiez obcas zavidim kamoske, ze furt niekam cestuju a obcas man take stavu,ze by dom malu

popilka
14. máj 2016

Ze by som malu vratila... Ked ma hneva. Ale uz si to bez nej neviem predstavit. Som vdacna, ze ju mam

renimac
14. máj 2016

@popilka ja som vyskusala snad uz vsetko 😀 ale skusim este raz matersku kasicku a fytosoju, a ked nepomoze, uz serem na to. A to cestovanie Ta prestane bavit, ked je tvoj zivot inak prazdny. Ver mi. Je to nasa jedina utecha, ale nema to pre nas uz to caro. A to sme boli kadekde. Darmo, raz ked ti v zivote nieco chyba, nezaplnis to miesto nicim inym. A ked tak, iba na chvilu 😉.

matrix87
14. máj 2016

baby, ja uz chcem, aby bol aspon dalsi vikend, nech mozem skusit test... tato cakacia faza sa mi vzdy tak vlecie... vam nie?

blanch12
14. máj 2016

@renimac ...vsak aj ja uz dlho hlafam nieco, co ma povzbudi...ja viem, ze to znie stale tak rovnako...vseyky tie povzbudive slova a reci...no a cyklus co cyklus - nadej...cakanie...sklamanie...a stale dookola...a preto tento krat sa spolieham (opat raz 😉 ) na energiu zo slnka 🙂...ono ani nie je velmi co povedat, ked zas zahlasime 1dc...len - musime ist dalej...ja netusim v com je problem ak sme zdrave, vsetko je ok, vieme kedy je ten spravny cas a chvila a stale nic...a tak velmi tuzime...netusim preco si niekto 'fikne' raz za dva mesiace a je to tam...niekto ani nechce a ma...ano, vela je v hlave, ale ak sa raz maju chlapci dostat na spravne miesyo v spravny cas a 'oni' tam su a aj vsetko praskne ako ma...preco sa minu???? A nestretnu???...ach jaj...tolko otazok..a len preto, ze ta tuzba je tak velka...napriek vsetkemu co som napisala - pride to 🙂 ..btw: aka bola oslava? 😉

blanch12
14. máj 2016

@butterfly333 a ty ako sa mas?..co nove? @veronika1603 a ty co?...vsetko ok?..brusko rastie?..🙂

renimac
14. máj 2016

@blanch12 oslava bola dobra 🙂 vsade kopec deti a tehuliek, ktore si rozpravali o kopkani, pohlavi, atd... Tak som sa sama ozrala 🙂.

5ka_es
14. máj 2016

Tak zo Spanielska predsa len pocestujeme domov len dvaja :( 1DC prisiel po 4 dnoch meskania :(

veronika1603
14. máj 2016

@blanch12 ajoj moja.ano vsetko zatial fajn nevolnosti skoro ziadne len mam jeden velky problem a to je prestat fajcit.2-3slimky denne vyfajcim.ano viem...hanbím sa zato len si neviem pomoct.brusko pomalicky.take malinke mam..a ty?

blanch12
14. máj 2016

@renimac 😀 😀 sme sa mohli spolu...bola som na tom nejako podobne 🙂

blanch12
14. máj 2016

@veronika1603 tak to sa tesiiim ze vsetko ok 🙂... Chcela som sa opytat na fajcenie, ale vymazala som to 😉... Nie je to sice dobre, ale pride to z nicoho nic,ked s tym skoncis 🙂...tak si davaj na seba pozor 🙂...ja 6dc...takze tak 🙂

renimac
14. máj 2016

@blanch12 do kelu, keby som bola vedela 😀 😀

veronika1603
14. máj 2016

@blanch12 dakujem ze ma chapes aj ked niesi mozno fajciarka...no kazde rano vstávam s tým ze si uz nezapalim a ked sa najem uzaj ma myka.no hroza.si telo robi somnou co chce.no vela bab mi povedalo ze radšej lahucka slimka ako abstak...vazne sa neviem na nic ine sústrediť pokiaľ aspon parkrat nepotiahnem.a tak velmi chcem s tym skoncit....moja rada na otehotnenie znie skusit sex striedmejsie a vypodlozit potom zadok.nam to tak vyslo.sex bol len 2x počas plodnych dni aj to so 4dnovou pauzou.drzim vam vsetkym stale palce a neviem odtiaľto len tak odist stale vas sledujem

blanch12
15. máj 2016

@veronika1603 bola som fajciarka 😉...pred otehotnenim...vedela som uz, ze som tehotna a nevedela som prestat...musela som si aspon raz potiahnut a to mi stacilo...☹ ...pamatam si to a nevedela som s tym nic urobit...preto ta chapem 🙂...trvalo to asi dva tyzdne...a potom odrazu z nicoho nic som si nezapalila a nefajcim do dnes 🙂 🙂..a som typicka byvala fajciarka - vsade mi to vadi...stale ohrnam nos ked citim Tana lea a hundrem ked je niekde nafajcene a zazeram na mamicky s kocikmi ked fajcia 😀 😀 😀
...a tento mesiac sme skusali 'podla teba'...)1x okolo 9dc a 2x..cez ovulku - v den pozitivneho testu a o dva dni...
vankus pod zadok...aaaa..nic...☹:...ale to pride...musi 🙂

blanch12
15. máj 2016

@veronika1603 ...tana lea..znamena 'ten smrad' 🙂...

popilka
15. máj 2016

@renimac Ja viem, ze to prestane bavit po case, ked chces nieco ine. To ma len obcas v slabej chvili napadne, ze co vsetko by sme mohli, keby... Ale nemenila by som. A teraz zas veeeelmi tuzim po druhom.

popilka
15. máj 2016

@matrix87 Veru, to cakanie na vysledok je najdlhsi. Aj ked, ja teraz cakam na ovu a tiez mi to pride vecnost.

monilik
15. máj 2016

ahojte... v utorok mi vychadza ovulka tak sme chceli skusat stastie lenze moj mangel bol na chate a opil sa poriadne... myslite ze ten alkohol moze poskodit spermie? ja som v oboch tehotenstvach mala uzkostne stavy strasne som sa bala o babatko a jeho zdravie pri druhom som konzultovala uz so psychologickou lebo som bola na prasky a teraz este ani nesexujeme a uz ma chyta panika a odradza ma to milovania. hrozne tuzim po tretom babatku. pred tyzdnom sa kamaratke narodilo a tak ma to dojalo ze som pol dna plakala... asi nie som normalna 😢 😢 😢

ub
15. máj 2016

Ahojte kocky zasa sa pridavam. Toto je uz moja 3tema,kedy sa pridavam. Vesele aj smutne je to,ze vzdy sme pocali do toho casu kedy bolo urcene v teme ale... uz som stihla 3krat potratit. Minulu stredu dr. objavila u nas dvojicky este sme sa ani poriadne nevytesili a uz som po kyrete. Ked som bola na kontrole Dr. sa tvarila,ze ja ani nikdy nedonosim, ze to bude asi geneticke,ze sme nekompatibilni.Som myslela,ze to uz nepredycham. A teraz otazka je tu niekto po viacnasobnych potratoch. Dovolili vam este spontanne otehu. Lebo mi vraj teraz budeme cakat pol roka na vysledky hemato. a genetiky. Inak kocky velmi vam vsetkym drzim prsty aby cim skor boli dve palicky. Drzte sa my zeny sme silne a musime to dat. Stoji to za to🙂
.

senselinka
15. máj 2016

@ub dcéru máme po 4 potratoch, bola "posledný pokus" a je tu, krásna, zdravá a neposlusna 😉

monilik
15. máj 2016

@ub je mi to luto ☹ prajem ti hlavne vela sil a aby výsledky testov boli v poriadku. nikto ti nemoze branit aby si sa o to pokúšala dalej, nadej je tu vzdy a ani lekari nie su vseveduci. mozno to bola len hlupa zhoda nahod a dalsi raz to uz vyjde. drzim prsty aby boli vsetky vysledky dobre, mozes potom skusit nejake prírodné prostriedky na podporu tehotenstva posilnenie maternice a plodu. hladinu hormonov si mala v poriadku? nechybal ti progesteron?

bublinkamoja
15. máj 2016

@kotatko1232 to mi je luto, ja som prisla o babo minuly tyzden v 12tt. Po skoro dvoch dokoch snazenia. Drahy ma strasne zly sperm. tak to bol taky maly zazrak. Je tazke sa. s tym vyrovnat. Drzim ti palce aby sa zas skoro zadarilo!