Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 si si robila uz testik?? 😉
@butterfly333 nie, mne je skôr zima... ráno som si na seba šupla koženú bundu 😎 ja som zmrznutá furt 😀
@kotatko1232 nie nerobila..som dnes len 8dpo ale teplotu som takuto este nemala ze 37.4
@kotatko1232 inak zlato to s tebou ma mrzi....😢
@butterfly333 ehm... ja mavam navaly tepla a potenia 😉
@monilik a to z čoho??pamatás si že som to mala aj naposledy v tehu,mm vravi že mu je zima a ja sa potím ešte aj ventilátor musím mat zap.normálne si čelo utieram stále 😀
@butterfly333 no ja to mam z tehu hormonov 😉
@butterfly333 dnes mám voĺno, som doma a nič nerobím a tiež sa dosť potím 😉 a to ani nevarím, okná pootvárané asi je niečo vo vzduchu 😉 len ja som 4DC, ale aj tak sa inokedy takto nepotím.
@mausy21 no je mi smutno ale asi to tak malo byt..snazit sa uz nesnazime nechame to na nahodu....a ty uvidis budes tehulka
@renimac Ružomberok??? A čo prosím ťa?
@ria294 no ja už to pozorujem druhý týžden
@butterfly333 v akej faze cyklu si?
@butterfly333 mne tie navaly tepla zacali asi tyzden po ovulke
@renimac a jedine co som chcela bola trošku opora ale ako vidím od teba som si toto nezaslúžila urážky atď každá sme iná a nemá človek odsudzovať a ty si to práve urobila.ktovie možno keď sa takto spravas aj k ostatným ako som ja babo nemá chuť prísť k tebe a toto som musela napísať zas ja.asi si hrdinka teraz keď si napísala v mene všetkých ale dobre vedieť aspoň už viem ze tu sa neoplatí zdôveriť a už vôbec osobám ako si ty. Každá má iný problém a veľa súhlasí so mnou že by sa rovnako cítili! Aj tie ktoré sú so mnou na izbe.mozno vyzneju niektoré výlevy detinsky ale to sú hormóny a žena v tehu je citlivá ja zato nemôžem a je kopu takých ďalších... Porozmyslaj najprv nad sebou a tým čo chceš napísať aby sa ti to nevrátilo späť len inak.... Ja by som si nedovolila niekoho uraziť na základe statusu napísala som čo cítim to je všetko....prajem každej aby čoskoro otehotnela ale sledujete sa toľko že nestíham čítať... Mali by ste si nájsť inú aktivitu ako klebety a stres z ostatného
..som slabá ale skrz problémy o ktorých ti nevieš nič som mlada ale keby si vedela môj životný príbeh od narodenia bola by si ticho 😯 tak pekný deň teda mne si ho zariadila ďakujem.
@aluska2999 no, asi by si sa mala zamysliet ty nad sebou, ked si mala potrebu mi schvalne ublizit, a toto tehotenske hormony neboli. Zakerna zlomyselnost. Ale vsetko je tak ako ma byt. A dakujem za tento prispevok, len si mi dala za pravdu.
@renimac ty si ublížila dvom osobám naraz
@butterfly333 no tak neviem neviem, či tie tvoje hormony naozaj necítia tehotenstvo 😉
@aluska2999 Tak toto si si mohla odpustit! Ako jej(vlastne aj nam)mozes napisat, že asi nema babo chut prist k nej? Toto si prehnala. Už davnejsie som ti chcela napisat aj ja svoj nazor, ale kaslem na to. Asi by bola najlepsie keby si opustila toto foru a presla do skupiny FEBRUARCATA 2017 a tam sa mozes vyplakat a postazovat sa. renimac ti chcela len dobre a teraz hadzes na nu spinu.To si si asi pomylila skupinu. Ked si v nemocnici radsej si citaj knihu a nepis tu somariny. Sama si robis len zle a stresy! Myslis, že sa to dobre pocuva, ked sa na vsetko stazujes a nam co sa nedari to musime citat? Radsej byt 9 mesiacov v nemocnici ako nemat babo.Len tolko som chcela!
@aluska2999 dievca zlate, je mi Ta luto. Tvojmu dietatku som nikdy nic zle nepriala, a Tebe som len napisala svoj nazor. Ty si mala potrebu mi cielene ublizit a tiez ma nepoznas. Nemam pocit, ze by som v tomto fore napisala niekomu nieco negativne okrem Teba. Prave naopak. Ze nestihas citat nase prispevky? Ja som tiez nestihala tie tvoje. Ale vlastne je to jedno. Nazor sme si spravili, ty o mne, ja o Tebe a ja s dovolenim tuto diskusiu s Tebou koncim a budem venovat svoju energiu dievcatam, ktore to potrebuju a v mojich ociach si ju zasluzia viac. Co sa tyka mna, dokonala rozhodne nie som a ano, dietatko vie preco este neprislo. Mozno je to aj mojimi chybami. No to si precitaj po sebe svoje slova a poloz si otazku, kto koho sudil. Pekny den.

@renimac my sme dcera máj syn jun ja jul mm december 🙂 🙂 🙂