icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

martinaj
3. aug 2016

@renimac super 😍

renimac
3. aug 2016

@martinaj a co? Simonko sa este hanbi? 😉 pozdrav ho 😝

martinaj
3. aug 2016

@renimac nieeee, asi si sa mu pacila 😀

vanmar
3. aug 2016

@butterfly333 ahoj,čítam tu vase príspevky a veľmi každej držím palce.porodila som tretie babo v 40 tke.medzitým mimomaternicove.kupila som si prívesok korytnačku z ruženinu,a kryštál.veľmi som tomu verila.korytnačka na ruke staaaale.v noci pri krystali.a aha ho,malinkyy maa už jeden rôčik.držím vám všetkým palce.hlavne sa nesustredte na robenie bábätká,ale sa milujte.uvoľnite myseľ.podarí sa to každej z vás,verím tomu.paaa

renimac
3. aug 2016

@martinaj podareny bol... tak sa ho potom opytaj, ci som sa mu pacila... budem mat back up, ak to moj chlap so mnou vzda 😀 😀 😀 .

martinaj
3. aug 2016

@renimac inak do p**e, tak ma vytocil mm teraz. Bol na kave u nejakych kamosov co maju o 3 tyzdne termin a samozrejme on o nas kecal a oni mu zacali radit, ze sa podari ked na to nebudeme mysliet a prestaneme sa snazit. Takze on je teraz toho nazoru 😠 tak to fakt otehotniem mozno na jar.... cele zle

renimac
3. aug 2016

@martinaj Ach jaj, s tymto prisiel minule aj ten moj. Tak som povedala ok, neni problem, ale tym padom chcem podat ziadost o adopciu hned. A bolo po radosti 😀 .

martinaj
3. aug 2016

@renimac ja som mu zlozila telefon.... po vyse roku a troch potratoch a viem, ze jeho chlapci nevydrzia dva dni, sa fakt na to mozem vysrat. Nemusime ani sex mat s tymto pristupom. Idem si naliat vino.... ved tehu niesom..... ja neotehotniem, ze ma osvieti alebo na mna hodi trenky. A aj keby som, tak aka je sanca, ze prejdem prvym trimestrom. Nasrata som strasne 😭

zabka12
3. aug 2016

@martinaj @renimac nebojte toto som už aj ja počula, že to moc veľa riešim... tak om m vsvetlila, že keby on mal tam dole dialnicu, co furt na gynde a bol nadupany na hormonoch, že aj on by riešil.... že asi ano, ale aj ttak na to netreba tak myslieť.... takže nelub ho :D

martinaj
3. aug 2016

@zabka12 tiez berem hormony, kysnem z nich ako buchta, mozem sa na to vysrat..... mam pms, nevybral si chlapec vhodny cas na tieto keci. 😂 a hlavne, najlepsie je pocuvat rady vsetkych okolo, lebo asi preto robim malo.....

monilik
3. aug 2016

@martinaj hlavne kľud,predychaj to,chlapi to berú inak ako my a buď rada že sa zaujíma a stará o to čo by vám mohlo pomôcť. to že sa s tým niekomu zveril znamená že ho to trápi rovnako ako teba.mozno sa teraz nahnevas aj na mna,ale podľa mňa si reagovala trošku prehnane...nechcem ho zastávať no stačilo mu to vysvetliť. Hádať sa kvôli plodeniu babatka je to najhoršie čo môžete urobiť. verím že sa rýchlo pomerite... 😉

martinaj
3. aug 2016

@monilik my sme v pohode, ja som zlozila prave preto aby sme sa nepohadali. Len sa vam tu vyzalujem. Niekde to vykricat musim. Ja sa na teba nehnevam. Ide o to, ze ked uz mam za sebou vysetrenia a cpem do seba svistvo, tak sa snad budeme snazit. Zbytocne to mesiace nebudem brat.

martinaj
3. aug 2016

@renimac inak pytala som sa to simiho, ci si sa mu pacila a on, ze trochu 😂😂😂

butterfly333
3. aug 2016

@vanmar aka to je korytnacka a kryštál??

monilik
3. aug 2016

@martinaj to je mi jasné len to treba vysvetliť aj mužíčkovi 😉 ale predpokladám že on to dobre vie... chápem ako musia rozčuľovať tie reči že prestať sa snažiť a nemyslieť na to...ach baby je mi tak ľúto že sa takto trápite ☹ kurnik sopa veď už sa to musí podariť!!!

ignorantka
3. aug 2016

Takze nie babo ale ovulacia bude to po čom budem túžiť a neprichádza 😞😞😞

martinaj
3. aug 2016

@monilik urcite sa podari 😉

martinaj
3. aug 2016

@ignorantka ja mam ovu kazdy druhy mesiac len.... ale aspon mam

vanmar
3. aug 2016

@butterfly333 korytnačka z ruzeninu a čistý krystal

ignorantka
3. aug 2016

@martinaj ja som len začala s meraním minuly mesiac lebo som chcela vedieť kedy ju mám... Minuly mesiac nebola... Dnes som 14DC a furt nie je... Sak možno ešte príde, možno nie... Ale ked nie znamená to asi nieco veľmi zle 😞😞

vanmar
3. aug 2016

@butterfly333 z obchodu feng shui.je to prívesok na plodnosť a nabíja sa čistým krystalom

martinaj
3. aug 2016

@vanmar mne dnes odtial tiez dosli 😊

vanmar
3. aug 2016

@martinaj
@martinaj veľmi som tomu verila a podarilo sa

martinaj
3. aug 2016

@vanmar tiez tomu verim a este dosiel ruzovy achat, ten je dobry pre tehotne na udrzanie a na porod. Tak snad 😍

vanmar
3. aug 2016

@martinaj a nikomu nedovoliť chytať,aj teraz keď ti prišli,riadne umyt v čistej vode

martinaj
3. aug 2016

@vanmar uz su a aj nabite 😉

vanmar
3. aug 2016

@martinaj a keď je spln,tak treba položiť na okno na celú noc

martinaj
3. aug 2016

@vanmar jj kamoska mi to vcera vravela 😊

vanmar
3. aug 2016

@martinaj držím palce a vsetkyyyyy