Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@vanmar ok dakujem pozriem si to dakujem
@martinaj
@martinaj my sme na prvého syna čakali 5 rokov.doki mi predpísal clostilbegyt.dcera bola na prvý šup.a bol to vianoc.darček.je presne 24.12. A keď som mala 38 som mala mimomaternicove a dokonca to mali byť dvojičky.a o rok na to sa to podarilo.nijaké lieky ani nič iné som nebrala iba kys.listovú a korytnačka na ruke.v 40 tke som porodila 4,40 kg syna.verím,že sa to podarí všetkým,čo tu píšu.
@monilik mám ho každý mesiac pohybuje sa 28-33 dni... Raz tak raz tak
@ignorantka a ovulu zistujes iba meraním či robíš aj testy? Prečo máš pocit že nemáš ovulku?
@renimac hej, sranda, mi skoro oci vypadli, ked si napisala ten datum 💜
U mna je to urcite pase, aj ked teplota je este hore, krcok uplne uzavrety, ale vsetko ostatne je jasne, uz len cakat, kedy klesne teplota...
@senselinka u mna je to tiez jasne. Dnes sme s Renimac robili u mna digitest a veľké mínus. Takze sme v tom opat raz spolu 😂
Baby snad ma neukamenujete ale ja som svoj nadchádzajúci cyklus zahájila fľašou vina a cigami 😂. Mozno to vyjde 😂 dobru noc 😍
@monilik minuly mesiac len BT a teraz robím BT a aj testy... Však uvidim... Len ma taká depka pochytila a obavy 🙂
@senselinka no ja neuverim, kym Ti nepride 😉
@ignorantka neboj moja verím že všetko je ako má byť hlavne sa nestresuj.ak si chceš byť úplne istá dohodni si s dokym folikulometriu
@ignorantka ahoj ja si sice bt nemeriam ale zase som si robila ovulacne testy tento a minuly mesiac a ani jeden mi nevyšiel pozitivny. Takze aj mna chyta panika. A kolko sa snazite?
@renimac a ideme dole... 😉

@ignorantka menzes máš pravidelný?