Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 ahoj,čítam tu vase príspevky a veľmi každej držím palce.porodila som tretie babo v 40 tke.medzitým mimomaternicove.kupila som si prívesok korytnačku z ruženinu,a kryštál.veľmi som tomu verila.korytnačka na ruke staaaale.v noci pri krystali.a aha ho,malinkyy maa už jeden rôčik.držím vám všetkým palce.hlavne sa nesustredte na robenie bábätká,ale sa milujte.uvoľnite myseľ.podarí sa to každej z vás,verím tomu.paaa
@renimac inak do p**e, tak ma vytocil mm teraz. Bol na kave u nejakych kamosov co maju o 3 tyzdne termin a samozrejme on o nas kecal a oni mu zacali radit, ze sa podari ked na to nebudeme mysliet a prestaneme sa snazit. Takze on je teraz toho nazoru 😠 tak to fakt otehotniem mozno na jar.... cele zle
@renimac ja som mu zlozila telefon.... po vyse roku a troch potratoch a viem, ze jeho chlapci nevydrzia dva dni, sa fakt na to mozem vysrat. Nemusime ani sex mat s tymto pristupom. Idem si naliat vino.... ved tehu niesom..... ja neotehotniem, ze ma osvieti alebo na mna hodi trenky. A aj keby som, tak aka je sanca, ze prejdem prvym trimestrom. Nasrata som strasne 😭
@martinaj hlavne kľud,predychaj to,chlapi to berú inak ako my a buď rada že sa zaujíma a stará o to čo by vám mohlo pomôcť. to že sa s tým niekomu zveril znamená že ho to trápi rovnako ako teba.mozno sa teraz nahnevas aj na mna,ale podľa mňa si reagovala trošku prehnane...nechcem ho zastávať no stačilo mu to vysvetliť. Hádať sa kvôli plodeniu babatka je to najhoršie čo môžete urobiť. verím že sa rýchlo pomerite... 😉
@vanmar aka to je korytnacka a kryštál??
Takze nie babo ale ovulacia bude to po čom budem túžiť a neprichádza 😞😞😞
@ignorantka ja mam ovu kazdy druhy mesiac len.... ale aspon mam
@butterfly333 korytnačka z ruzeninu a čistý krystal
@martinaj ja som len začala s meraním minuly mesiac lebo som chcela vedieť kedy ju mám... Minuly mesiac nebola... Dnes som 14DC a furt nie je... Sak možno ešte príde, možno nie... Ale ked nie znamená to asi nieco veľmi zle 😞😞
@butterfly333 z obchodu feng shui.je to prívesok na plodnosť a nabíja sa čistým krystalom

@renimac super 😍