icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
3. aug 2016

@ignorantka menzes máš pravidelný?

butterfly333
3. aug 2016

@vanmar ok dakujem pozriem si to dakujem

vanmar
3. aug 2016

@martinaj
@martinaj my sme na prvého syna čakali 5 rokov.doki mi predpísal clostilbegyt.dcera bola na prvý šup.a bol to vianoc.darček.je presne 24.12. A keď som mala 38 som mala mimomaternicove a dokonca to mali byť dvojičky.a o rok na to sa to podarilo.nijaké lieky ani nič iné som nebrala iba kys.listovú a korytnačka na ruke.v 40 tke som porodila 4,40 kg syna.verím,že sa to podarí všetkým,čo tu píšu.

martinaj
3. aug 2016

@vanmar ja v to tiez velmi verim 💓

renimac
3. aug 2016

@martinaj pche, ze trochu 😀 😀 😀 😀 takto frajeri nebudeme 😝

martinaj
3. aug 2016

@renimac ale vies ako sa cervenal a schovaval ked mi odpovedal? 😂

renimac
3. aug 2016

@martinaj 😀 😀 😀 😀 😀

ignorantka
3. aug 2016

@monilik mám ho každý mesiac pohybuje sa 28-33 dni... Raz tak raz tak

dejna20
3. aug 2016

@renimac aj moj muz je byk. 28.4. Mal narodky a ked otehu v tomto cykle, termin by som mala 28.4. 😍 tak by to mohlo vyjst. Uprimny je az moc niekedy😂😂😂

monilik
3. aug 2016

@ignorantka a ovulu zistujes iba meraním či robíš aj testy? Prečo máš pocit že nemáš ovulku?

senselinka
3. aug 2016

@renimac hej, sranda, mi skoro oci vypadli, ked si napisala ten datum 💜
U mna je to urcite pase, aj ked teplota je este hore, krcok uplne uzavrety, ale vsetko ostatne je jasne, uz len cakat, kedy klesne teplota...

martinaj
3. aug 2016

@senselinka u mna je to tiez jasne. Dnes sme s Renimac robili u mna digitest a veľké mínus. Takze sme v tom opat raz spolu 😂

martinaj
3. aug 2016

Baby snad ma neukamenujete ale ja som svoj nadchádzajúci cyklus zahájila fľašou vina a cigami 😂. Mozno to vyjde 😂 dobru noc 😍

andrejta
3. aug 2016

@martinaj nazdravie 😉

ria294
3. aug 2016

@martinaj jeej tak to sme dve , ja som sa vrátila z Martina a naliala som si pohár ružového 😉 nejako mi to zachutilo 😉

ignorantka
3. aug 2016

@monilik minuly mesiac len BT a teraz robím BT a aj testy... Však uvidim... Len ma taká depka pochytila a obavy 🙂

simisk
4. aug 2016

Ahojte babulky,tak ja dnes takto...14-15DPO a 31DC.

tinka881
4. aug 2016

@simisk gratulujeeem

renimac
4. aug 2016

@martinaj zlatik, ja som si dala s muzom flasu vinka k veceri 😉 na zdravie! Potom pit dlhoooooo nebudeme 😀.

renimac
4. aug 2016

@senselinka no ja neuverim, kym Ti nepride 😉

tamisi
4. aug 2016

@simisk gratuláciaaa☺☺☺☺

renimac
4. aug 2016

@dejna20 vidis, ake krasne symbolicke 😉 ked tak nad tym rozmyslam, kazdy byk, ktoreho poznam, je velmi uprimny 😀. Len stale sa neviem rozhodnut, ci je to vyhoda alebo nevyhoda 😉.

simisk
4. aug 2016

1.test..8-9DPO=25DC
2.test..11-12DPO=28DC
3.test..12-13DPO=29DC
4.test..14-15DPO=31DC

monilik
4. aug 2016

@simisk jeej parádne kolajnicky blahoželám 🙂

monilik
4. aug 2016

@ignorantka neboj moja verím že všetko je ako má byť hlavne sa nestresuj.ak si chceš byť úplne istá dohodni si s dokym folikulometriu

veroniq85
4. aug 2016

@ignorantka ahoj ja si sice bt nemeriam ale zase som si robila ovulacne testy tento a minuly mesiac a ani jeden mi nevyšiel pozitivny. Takze aj mna chyta panika. A kolko sa snazite?

mausy21
4. aug 2016

@simisk supeeer gratulujem...keby som uz aj mala take.aj mas nejake priznaky???

simisk
4. aug 2016

@mausy21 bolia ma dost krize(ale pri mojej vyske 183cm?)a pobolieva ma spodok podbruska a semtam raz jeden vajecnik raz druhy,aj bradavky pobolievaju.A vobec nespim a malo jem,ale to dufam buduci tyzden ustupi ked mi doky tehu potvrdi.Lebo si myslim ze este iste neni nic.

normab
4. aug 2016

@simisk jeeej ty si taka vysoka?? Ja mam 180..aspon nie som sama ☺ trochu odveci ale potesilo ma to 😀

senselinka
4. aug 2016

@renimac a ideme dole... 😉