Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik ano mam v plane od oktobra, lebo teraz menim pracu a v septembri cestujeme... tak nebudem moct behat k doktorke kazdy den... sice neviem ako to funguje 🙂
@veroniq85 ahoj 🙂 tak vitaj v mojom svete aj ked dnes napodiv ciarka zosilnela... a merias cely mesiac ci iba v strede cyklu? 🙂 my sa snazime vyse tristvrte roka, ale sledujem sa len druhy mesiac 🙂
@veroniq85 @ignorantka dievcence, mne ovu test vysiel pozitivny len raz, lebo dost vela pijem. Pricom ju mam kazdy mesiac zarucene. U mna je smerodajna BT, vtedy viem, ci ovulujem. Chodite na folikulometriu? Mna to len utvrdilo v tom, ze mam ovu vtedy, kedy si myslim, podla pocitov.
@renimac ja som si niekedy myslela ze ju cítim ale zrovna dnes ani nie... Meriam aj BT dnes je stále dole... Teraz som si robila
vyzera to super este testuj!
@bubo27 myslis este dneska niekedy vecer? 🙂
@ignorantka hej skus cca o 17,00 hod. a uvidis potom hod sem 🙂
@ignorantka to je na dobrej ceste 🙂
@zuzik_24 boze vdakabohu, vcera som tu nariekala ze nemam ovulku a dnes toto :D juchuuu 🙂
@ignorantka
@renimac tak ja som skusala v strede cyklu pocas plodnych dni asi 8 krát. Nikdy mi nevysla ta druha ciarka rovnako silna ako kontrolna. Ale samozrejme sex mam pravidelne. Necakam kym mi nabehne druha ciarka. Ja sa snazim od januara ale ked sa nepodari do septembra tak v oktobri mam preventívku a poprosim lekarku nech ma pozrie. Ja tu obdivujem vsetky baby ako dokladne vedia kedy ovuluju ako poznaju svoje telo ja ked to tu citam tam si pripadám uplne mimo ze vobec nepoznam svoje telo. Co sa tyka mrchy tak ta chodi presne.
@veroniq85 ano kocky su tu uz odbornicky 🙂 aj nam neskusenym vzdy milo poradia 🙂... tak mozno skus zacat merat BT a jeden mesiac rob testy cely mesiac... uvidis ci nemas niekedy inokedy 🙂
@ignorantka ešte malý kúsoček mu chýba, ale dobré je, že LH stúpa, večer by to už mohlo byť to pravé orechové 🙂
aj keď mnoho žien nemá ovu testy pozitívne ani zďaleka ako Ty a otehotneli... tie naše telá si z nás dokážu niekedy poriadne vystreliť 😀
v každom prípade, snažilkovať od dnes až po celý víkend🙂
@ignorantka jj, skus okolo 17ej a od 15ej pi menej a nechod vela cikat 😀. Tusim, ze bude pozitivny uz dnes vecer 😉.
@ignorantka U mna taky ako mas ty ten posledny, bol uz pozitivny 🙂 Nikdy som nemala silnejsi
Inac dievcata ja od rana zvadzam taky vnutorny boj sama so sebou. Dneska mame s muzom 4 vyrocie svadby a v nedelu ma prist mrcha. Tak som rozmyslala ze urobim test a ak by nahodou vysla druha ciarka ze aky nádherný darček na vyrocie. Ale potom som sa vratila do reality a uvedomila si ze asi bude najskor biely vsak ako vzdy doteraz a to by ma zase uplne polozilo a znicilo mi celý den. Tak som sa rozhodla ze to neurobim ze pre nas v tento vynimocny den by sme sa mali sústrediť na to co sme za tie roky spolu dosiahli a nie na to co sa nam momentálne nedarí. Takze som si povedala ze si urobim pekny den so synom a vecer aj s muzikom. Takze aj vam vsetkym snazilkam ci uz tehulkam prajem krasny dnik a nenechajte si ho prosim nicim pokazit😘😘😘
@veroniq85 no mne by sa to zaliezlo do hlavy a aj tak by som ho urobila :D uz som tolkokrat s tym, ze som vedela, ze nevyjde, ale aspon som sa uistila, vyrovnala sa s tym a potom si to nejak sama pre seba vykompenzovala :D... ale urcite si to uzite ako sa patri! 🙂.. niekedy to mame strasne vymyslene v hlave ze ako by sme to chceli a ako by sa to hodilo, v aky datum mesiac a podobne... preto aj moj nick tu :D strasne nechcem aby sa mi to zaliezlo do hlavy po kazdom neuspechu viac a viac...
@zuzik_24 ja nesika som vcera otvarala vino a korok uviazol v hrdle flase. Tak som ho musela zatlacit dnu a co sa stalo? Martinka obstriekala vinom seba, stenu, dlazku, linku, drez. To budu krstiny 😀 😀 😀 😀 😀 .... alebo skor som motovidlo a mala by som premalovat stenu v kuchyni 😎 .
@renimac tak to sme včera krstili dve moja... my sme mali s chlapom v utorok pol roka, čo sme spolu... a zostal nám šampus, tak že si dám za pohárik... a čo myslíš, že sa stalo? tak som preliala, že som nestíhala utierať 😀 😀 😀
tak dodatočne na zdravie a na plodenie, krstiny sa nám už zrejme blížia 😀

@renimac mne doki min mesiac vravel ze z praveho bolo tak teraz asi lavy.