Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@zuzik_24,@renimac,
Babeny. Moja vcerajsia prihoda nema nic s pitim,ale take nervy som mala,ze keby som bola nieco nasla,tak sa zotnem pod obraz bozi. Moj kuch.syfon sa opät uz po niekolko krat,rozhodol neodtekat(problem je niekde v stene pod nami). Normalne to to robim ja aj uspesne,ale tento krat bol doma moj drahy,tak vypol hrudnicek,ze on to urobi😀...neviem aky dlhy cas presiel,ale.vyskusal vsetky sposoby od chemickych po mechanicke,podtlakove,ci pretlakove...po poslednom pokuse zahldsil,ze uz to ide(presli 2hod a vsade spinavy riad). Asi o 5 min,ked uz poskladal vsetko dokopy prisiel so sklopenymi usami,ze voda sice odteka,ale tece po stene. Uz som mala na krku take kable ze som skoro explodovala. Sama som musela zistit,ze rura,ktora ide zo steny je derava. Silikon sme doma nemali,cize to tak zostalo....Fortsetzung folgt.
@renimac dakujem pekne. Ano moze byt. Verim ze to musi byt pre vas dlhodobé sanzilky velmi tazke a s vami sa ja teda nemozem vobec porovnavat. Mate moj obdiv a naozaj vam z celeho srdca prajem aby vam to vyslo. Poznam aj ja vo svojom okolo pary ktory sa dlhodobo nedari. Mozem povedat asi len tolko ze nadej umiera posledna a treba bojovat dalej a hlavne sa nevzdavat😘
@veroniq85 človek sa asi nikdy v najhlbšom vnútri nevzdá, stále dúfa, ale je to na mozog. Kým sa my snažíme, kamoši, ktorí v tom čase ani nemali partnerov, dnes už kočikuju. To ti pripomína každý deň, že svoj boj prehravas. A ver mi, čím dlhšie to trvá, tým menej sa sledujes. Ja som si prestala kupovať vitaminy, testy nerobím, akurát som si merala BT, lebo som si chcela byť istá, že po februárovom mimomaternicovom tehu stále ovulujem. Ale nevadí. Každá búrka raz prejde... 🙂
@senselinka tak ale isteee 😉
@renimac 👍😍

@ignorantka dakujem a hej presne tak. Nesmieme dovolit aby nam to prerastlo cez hlavu a skoncilo to tak ze pomaly zacneme existovať len pre to jedno a to aby sme otehotneli. Ja som si uz na sebe vsimla niekolkokrat ze som bola uplne podrazdena a mimo z toho ze sa nedari otehotnieť namiesto toho aby som sa s radosťou venovala synovi. Tak som si povedala ze to takto nemoze ist dalej. Inac to je dôvod preco ja nemeram tu bazalnu teplotu. Mam pocit ze uz by som naozaj nemyslela na nič ine. Ale vsak treba veriť ze kazda z nas si coskoro najde // ciarocky😍