Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac ja naprd, tak celkovo som strasne smutna... z babatka, z kramov, z toho, ze mi dnes uz odisla domov moja 90rocna starká (mali sme ju u nas na "prazdninach"), Eli ma zas kasel, uz stvrtykrat od aprila a uz sa mi to nepaci, obavam sa nejakych chlamydii...
Proste den debil. Ale prejde, znovu vyjde slniecko... neskor 😁
hlasim 1dc 😔 ach jaj este som chytila aj nejaku crevnu virozu
@senselinka hej, však to poznáme... Raz tak raz onak... Dnes mi je veselo, bo ma pozvali na 2 pohovory, tak sa aspoň niečo hýbe. Ale v kútiku duše si hovorím, že zoberte ma hocikto hocikam, a ja k Vám nastúpim tehotná. Toľko krát som si to už hovorila... Už to musí prísť, no nie?! 🙂
@kakatulik moj minule vymenil hadicu na sprche... potom ho bolo treba ospevovat hodinu :D :D :D
Hlasim sa po dlhšej dobe,ale ani u nás zatiaľ nič
@senselinka keď,mávate,tak často kašeľ,nemôže byt alergického pôvodu?pri chlamydiovej infekcii by mala aj iné ťažkosti,pripominajuce virózu,bolesti svalov,klbov,únava....
@senselinka sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo 😀
@senselinka ja mám tiež babičku 88ročnú 😘 Maminina mama, strašne dobrá žena a stále samostatná a sebestačná , včera mi akurát robila slivkove gule, ktoré tak milujem.
Hlasim 1dc vitazneho cyklu 😍
@martinaj sa mas, u mna ani tuk, zas budem vyckavat ako debil 😠
@8291 ja vobec neviem, preco sa jej to stale vracia...zacne to soplikom, ten potom steka a uz ma kasel...sopel moze mat zo zubov, ale aj nemusi. Pred dvoma tyzdnami dobrala penbene atb a zas kasle, drbnut ma ide. My s mm vobec nie sme alergici, takze netusim. Pred necelym rokom mala zapal pluc, ale ten chytila v nemocnici od jednej Vietnamky, co s nami bola na izbe, tak neviem, ci bol nejaky zmutovany, ci co... v takychto pripadoch som rasista 😔
@senselinka môže sopliť zo zubkov ale zasa stále kašlať asi nie.Skôr by som to pripisala nejakej alergiu.skuste sa pýtať na alergologiu,lebo ak by to mala na alwrgiskom podklade a neliečilo by sa to,tak velmi rýchlo neliečene alergie progreduju do astmy
@8291 tak ale keby to bola alergia, nepreslo by jej to z cibuloveho caju, ci?
Musime ist k tej nasej Dr., len mne sa po tych doktoroch tak nechce behat...
A vdaka za rady 💜
@senselinka no to neviem😁,ved práve komu by sa chcelo behať po doktoroch,skus si ju odsledovat,ze kedy asi sa jej kašeľ zhoršuje,ráno,večer,vonku v nutri,ci z chladného prostredia alebo nápojov,v prašnom prostredí.....no ak sa to fakt opakuje,tak aspoň prekonzultovať,prípadne odbery,alergici mavaju zvýšené eosinofily,imunoglobuliny ale aj npr.lekocyty v krvnom obraze.no je toho veľa,radsej to podchytiť teraz ako potom riešiť astmu.samozrejme to vobec nemusí mať alergického pôvodu.ale brali ste aj atb a furt,pokašliava
@8291 jej to vzdy zacne rovnako... vodovy soplik a na druhy den slabsi kasel, zhorsuje sa v spanku, ked jej soplik zateka...
Atb brala na ine, ale vtedy presiel kasel, ci atb zaposobili aj tam, to netusim, ale u Dr.mala dychanie ciste a kaslala... och,musim sa dokopat k tej lekarke, aj ked teraz sme tam behali kvoli inemu, co uz
@martinaj ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@senselinka draha no k tomu kaslu....ja kaslem uz 3mesiace... Uz si pichli sturli vsade... Akurad pneumologicka povedala, ze to moze byt syndrom zadnej nadchy... Tak som to prestala riesit a spolieham sa,ze tehotenske hormony to spravia potom😎 takze drzim palce, ale budes to musiet obehat😇drz sa😘
@senselinka pisem jak hotentot😎
Baby je to možne a je to spravodlivé??Ako ja to sestre prajem no my sa tu snažíme dva roky beriem všetko možne aj nemožne a nedarí sa nám.,A ona si našla noveho priatela pred troma mesiacmi si dala vybrat vnutromaternicové teliesko a hned je tehotná??Ja sa z toho mooc teším lebo byva vedla mna a budem moc to male chodit vonat pestovat atd ked sa nám nezadarí.A pritom je staršia nič nebrala žiadne vitaminy tak ako ja.Asi sa aj ja nato vykašlem a hotovo.
@butterfly333 juj nebud smutna...raz sa to podari uvidiiis.ja som natom rovnako vcera tie kolegyne dve ma dorazili....zajtra testujem budem 10dpo uvidim ale neveriiiim.ono vzdy to tak je ze ...moc sa nato vsetko sustrediiime a preto sa nedari podla mna
@ignorantka podla mna este nebol ani jeden pozitivny

@senselinka hovorím, už mi preplo 😊 A ty ako zlatik?