icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

dejna20
4. aug 2016

A teda ze ked moc chcem mi spravi aj folikulom. Aj clostak mi moze dat.

dejna20
4. aug 2016

Ale to az po vysledkoch spermosa

renimac
5. aug 2016

@dejna20 ake si mala AMH? My sme v GF platili za SPG do 20€ max.

zvedava29
5. aug 2016

@butterfly333 my sme sa s mm dohodli, že kašleme na všetky vitamíny, nebudeme nič brať a necháme to tak.

veroniq85
5. aug 2016

@senselinka juuj tak to ma mrzí

renimac
5. aug 2016

@senselinka ako moja? Prisla MS?

senselinka
5. aug 2016

@renimac jasneeee 😀
Este vecer sa zacala rozbiehat a vyzera, ze to bude mega rozlucka 😝

renimac
5. aug 2016

@senselinka no super! Tak ideme vsetky na to spolu! 🙂

zuzik_24
5. aug 2016

@senselinka Zuziiiii, tak tentokrát bojujeme spolu, ja od dnes rána 1DC a evidentne mám tiež mega rozlúčku, nakoľko mám bolesti ako šľak...
tuším mrche zložím básničku, nech sa s ňou dôstojne rozlúčime všetky čo sme tu 😀

barborapavlikova
5. aug 2016

Ahojte kočky,po dlhšej dobe sa hlasim- malý,práca dávajú zabrať.v utorok som bola na preventivke U novej lekárky.myslela som že povie všetko je V poriadku A všetko je len V hlave že veľmi chceme A myslíme na to.povedala som jej že už 2 roky máme nechraneny sex A nič sa na mňa nelepí nechcela tomu veriť.robila mi folikulometriu A zistila že sa mi nevytvaraju vajíčka len prázdne obaly.zostala som úplne rozladena. Teraz mám prísť po mrche cez ovuláciu A začneme to riešiť.tak som V rozpolozeni že sa aj teším aj bojím.

renimac
5. aug 2016

@barborapavlikova a to videla na UZV?

kenaiy
5. aug 2016

Ahojte takze musim sa aj ja pochvalit testik z dnesneho rana dnes mala prist mrcha 🙂

miriamn76
5. aug 2016

@kenaiy gratulujem☺

kenaiy
5. aug 2016

Dakujem🙂

zuzik_24
5. aug 2016

@kenaiy gratulka 🙂

bubo27
5. aug 2016

@kenaiy wauu gratulka 🙂

popilka
5. aug 2016

@kikushaa Ale chodim sem, ale len nakukat. Chytila ma depka, ze sa nedari, tak som si povedala, ze si dam trosku pauzu. No som rada, ze si na mna nezabudla 😉 Ako si na tom?

kikushaa
5. aug 2016

@popilka to mozeme depcit dve 😉 mne sa zacina 6ty mesiac nedarenia sa, ked sa nezadari do septembra sa nato aktivne snazenie vyprdnem lebo nechcem rodit v najvacsom hice 🙄

popilka
5. aug 2016

@kikushaa Ja som bola minuly mesiac aj na tej folikulometrii a tak som verila, ze to vyslo. Ja od septembra idem do roboty a strasne sa mi tam nechce. 😒

popilka
5. aug 2016

@barborapavlikova Tiez by ma zaujimalo, ako to zistila?

kikushaa
5. aug 2016

@popilka heh ja som bola tento mesiac natom rovnako, uz mi aj meskala ms, som sa tesila, ale meskala asi kvoli viroze dokelu, uz aj manzel navnadeny 😔 a nic z toho

dejna20
5. aug 2016

@renimac pred laparkou 2.60 a po laparke 0.89 cca

barborapavlikova
5. aug 2016

@renimac áno robila mi uzv A merala hodnoty A mali(obaly) len 10-12 mm že to je malé A prázdne.

barborapavlikova
5. aug 2016

@popilka
@renimac vnútorný ultrazvuk

monilik
5. aug 2016

@kenaiy blahoželám

dejna20
5. aug 2016

@renimac aj ked vajo praskne by malo daku tekutinu vyprdnut, tak mozno po ovulke nevidelka u
@barborapavlikova ani tu vodu.

dejna20
5. aug 2016

@barborapavlikova mna by skor zaujimalo co s tym?

renimac
5. aug 2016

@dejna20 asi toto potvrdilo, ze su prazdne. Lebo na UZV vidi folikul a neda sa z toho urcit, ci je alebo nie je prazdny.

renimac
5. aug 2016

@dejna20 hmmm, to sa tak zmenilo po laparke?

barborapavlikova
5. aug 2016

@dejna20 no práve neviem.mam prísť 23 kedy by mala byť ovulácia,že to pozrie ako to vyzerá.ked tam zasa nič nebude tak to začneme riesit- citovala som lekárku.sama neviem čo A ako bude so mnou ďalej robiť.