icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

enusamt
5. aug 2016

ahojte snažilky, s malou dušičkou sa vám ide pochváliť s mojím výsledkom...
aby som to zosumarizovala, tak na 11, 12, 14 dpo som si robila pepino testy... všetky snehobiele .. tak som na skúšku kúpila woman secret a nedočkavo si ho spravila včera večer a aha ho! naskočil duch asi do 5 minút...

na druhý deň ráno som si spravila posledný pepino, či to aj tam ukáže... nič, beloba... tak som sa naštvala a použila aj druhý woman a čiarka bola ešte silnejšia ako večer... nechápem ... suma sumárum už nikdy pepino...

butterfly333
5. aug 2016

@renimac baby prave som sa dozvedela že moja sesternica 43r čaká bábo. Dalšia pred dvoma mesiacmi 41r porodila svoje prvé. Teraz aj segra tehotná no tolko ich je staršie odomna a ja nič 😕😕😕
@dejna20

renimac
5. aug 2016

@enusamt gratulujem 😉 ale mne pepino ukazal vzdy co mal 😉

renimac
5. aug 2016

@butterfly333 no jo, bude to len castejsie... snad uz coskoro aj my budeme, moja.

dejna20
5. aug 2016

@renimac no jo, tak to islo dole. Veaj do praveho vajecnika moc nerajbal. Do laveho viac, bo tam bola velka cysta, ale ze ho mam a ze je ok. Tak neviem teda. Este idem na hp teraz na 3dc tak uvidim kolko bude teraz

dejna20
5. aug 2016

@butterfly333 tak ten hore ma asi ine poradie 😒

renimac
5. aug 2016

@dejna20 drzim palce, nech je to pekne cislo 😉

dejna20
5. aug 2016

@enusamt mne tento test ukazal ciarky aj dva dni pred ms. Hcg tehu potvrdilo. Bohuzial to vtedy bolo len bioch tehu ale test je ok. Pre mna. Tak gratulka 😀

dejna20
5. aug 2016

@renimac tak dik 😂😂😂 ale na inom zalezi. Aj s horsimi cislami tehotneju, vsak sama poznas.

enusamt
5. aug 2016

@renimac ďakujem 🙂 pri prvom tehu som robila najprv ten woman na 23 dpo a ukázalo mi výrazné čiarky , potom na skúšku som skúsila pepino a tam bola tiež druhá, slabá , ale bola... no teraz som spravila opačne a zistila som, že nie je taký citlivý, nedokáže zachytiť moju hladinu hcg ... aspoň nový poznatok 🙂

renimac
5. aug 2016

@enusamt ved ano, kazda sme ina 😉 hlavne, ze to vyslo 🙂

renimac
5. aug 2016

@dejna20 hej, keby to bolo o cislach, mam doma uz tri deti 😉

enusamt
5. aug 2016

@renimac dúfam... bojím sa. o prvé som totiž prišla v 8 +1... preto plánujem ísť na prvé sono cca 8 +3 (2.9) , nech je to rovno buď alebo

renimac
5. aug 2016

@enusamt verim... ja v 5tt+3, ale mimomaternicove. Takze tiez pojdem az neskor. Ked sa to raz podari.

mausy21
5. aug 2016

@enusamt ja som mala tiez dnes pepino snehobiele som10dpo mrcha ma dorazit za 4 dni...ale mne isto ukazuje spravne...inak gratulujem

mausy21
5. aug 2016

@enusamt mas aj priznaky???

enusamt
5. aug 2016

@mausy21 ďakujem 🙂
tak tie príznaky sú zaujímavé .. predtým ma už 5 dpo začali výrazne bolieť prsia a ked som si našla // , tak to prešlo do bradaviek a to bolo hrozné.. a každý deň mala menštruačné bolesti a pichanie bud pod ľavou alebo pravou panvou...

a teraz mám už od nedele až 11 dpo nárazové menštr. bolesti a páli ma záha každý deň na chvíľu ... to je zatiaľ všetko, čo sa týka príznakov 🙂

mausy21
5. aug 2016

@enusamt aha...no mna tiez stale od ovulky boli podbruskom ...ale test negativny..BT zatial 37.2 a dnes ma ta hrozne boli aj prsia akoby som mala dostat este dnes.a mas aj vytok??

enusamt
5. aug 2016

@mausy21 výtok som mala od pondelka do stredy... potom to prešlo .. aspoň nateraz...

mausy21
5. aug 2016

@enusamt vazne ti tie pepino nic neukazali??

mausy21
5. aug 2016

@enusamt a nemas ich odfotene nahodou???

butterfly333
5. aug 2016

@dejna20 asi na nas zabudol 😕
@renimac a ona ta sesternica to neplanovala kedže uz dve dospele deti má vraj sa len podarilo 😕tak snád sa ten hore zlutuje a pošle aj mne ešte jedno štastie. Už aj mm je z toho neštastny že im sa podarilo a nám nie. No do konca roka to určite dáme.

butterfly333
5. aug 2016

@enusamt tak tá záha pali aj mna každy den aj vody ked sa napijem. A potím sa je mi teplo normalne mám mokre čelo. Asi potím somariny 😅😅ale tehu niesom. 😕

simisk
5. aug 2016

@enusamt
@mausy21 ahojte,moje dnesne poobedne Pepino.Tie pred tym su vsetky Dr.Max ale vraj mam skusit aj inu znacku,vraj preistotu.Tak skusam este do pondelku Pepino,v utorok idem k doky(ak sa mrcha uz neukaze!)

mausy21
5. aug 2016

@simisk vau krasne...

simisk
5. aug 2016

@mausy21 dufam ze bude vsetko v poriadku.Pred 10rokmi ked som zostala tehu s malou som sa nebala nicoho,svet bol gombicka a teraz ked mam v kalendari"38" sa bojiiim,ty kokos .

nevestienka
5. aug 2016

@enusamt krasne vysledky..ja som dnes 12dpo a mne test ukazal len takého mini ducha...tak dakujem za tip, vyskusam woman secret.. 🙂

renimac
5. aug 2016

Sa tu stehotnieva.... 🙂

butterfly333
5. aug 2016

@renimac len my nič 😕😢😢

mausy21
5. aug 2016

@butterfly333
@renimac ani ja nic...och joj