Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ale to az po vysledkoch spermosa
@butterfly333 my sme sa s mm dohodli, že kašleme na všetky vitamíny, nebudeme nič brať a necháme to tak.
@senselinka juuj tak to ma mrzí
@senselinka ako moja? Prisla MS?
@renimac jasneeee 😀
Este vecer sa zacala rozbiehat a vyzera, ze to bude mega rozlucka 😝
@senselinka no super! Tak ideme vsetky na to spolu! 🙂
@senselinka Zuziiiii, tak tentokrát bojujeme spolu, ja od dnes rána 1DC a evidentne mám tiež mega rozlúčku, nakoľko mám bolesti ako šľak...
tuším mrche zložím básničku, nech sa s ňou dôstojne rozlúčime všetky čo sme tu 😀
Ahojte kočky,po dlhšej dobe sa hlasim- malý,práca dávajú zabrať.v utorok som bola na preventivke U novej lekárky.myslela som že povie všetko je V poriadku A všetko je len V hlave že veľmi chceme A myslíme na to.povedala som jej že už 2 roky máme nechraneny sex A nič sa na mňa nelepí nechcela tomu veriť.robila mi folikulometriu A zistila že sa mi nevytvaraju vajíčka len prázdne obaly.zostala som úplne rozladena. Teraz mám prísť po mrche cez ovuláciu A začneme to riešiť.tak som V rozpolozeni že sa aj teším aj bojím.
@barborapavlikova a to videla na UZV?
Dakujem🙂
@barborapavlikova Tiez by ma zaujimalo, ako to zistila?
@renimac áno robila mi uzv A merala hodnoty A mali(obaly) len 10-12 mm že to je malé A prázdne.
@renimac aj ked vajo praskne by malo daku tekutinu vyprdnut, tak mozno po ovulke nevidelka u
@barborapavlikova ani tu vodu.
@barborapavlikova mna by skor zaujimalo co s tym?
@dejna20 no práve neviem.mam prísť 23 kedy by mala byť ovulácia,že to pozrie ako to vyzerá.ked tam zasa nič nebude tak to začneme riesit- citovala som lekárku.sama neviem čo A ako bude so mnou ďalej robiť.

A teda ze ked moc chcem mi spravi aj folikulom. Aj clostak mi moze dat.