Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Aspoň sa tu zdvihol priemer "do septembra" 🙂🙂🙂 gratulujem baby 🙂
Ja dnes zrejme pozit ovu test tak hadam dvihnem potom aj ja priemer 😀
@butterfly333 ani mi nic tento mesiac ale musime verit
@butterfly333 @mausy21 no co uz, snad niekedy aj na nas rad pride
Ahojte tu je moj graf teplota zasa necakane vystupila...za tu dlhu dobu merania som ani raz nesla tak vysoko.dokonca aj telesna teplota je 37 a som nejaka nijaka...myslite ze by to mohlo byt konecne tehu??vcera na 10dpo test negativny...dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost.😊
Zienky chcem sa spytat kedy by som mohla ist k doktorovi ked som zistila ze som tehu a meska mi ms zatial iba druhy den? Myslim na krv aby potvrdil tehu viem ze na sone to je vidno az okolo 6 tyzdna aspon myslim dakujen za odpovede🙂
@megica33 tak hlavne ze to vyslo😊 no ja tiez nejdem testovat nie ze by som setrila ale ta zufalost co cítim pri bielom teste je este horsia ako ked pride samotna ms. Ja som dnes 26 dc a co sa tyka ovulacie tak to ani nevien ci bola lebo mi nevyšiel pozitivny ovu test. Takze necham to tak a ked zajtra nepride tak testnem vecer alebo rano.
@renimac snad budeme co rychlejsie aj my tehu 🙂
@butterfly333

Ahojte aj my sme dnes nasli ducha na pepine a zaroven sme boli aj na genetike tak uvidime. Vysledky z genetiky by mali byt ked nas babeno neopusti v 6 mesiaci🙂 inak priznaky u mna boli bolesti zil na nohach. Vsetci dr.nam tvrdia,ze je to je ok no ja uz po potratoch neverim. Sama som si nasadila anopirin a uvidime....