Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ahojte tu je moj graf teplota zasa necakane vystupila...za tu dlhu dobu merania som ani raz nesla tak vysoko.dokonca aj telesna teplota je 37 a som nejaka nijaka...myslite ze by to mohlo byt konecne tehu??vcera na 10dpo test negativny...dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost.😊
Zienky chcem sa spytat kedy by som mohla ist k doktorovi ked som zistila ze som tehu a meska mi ms zatial iba druhy den? Myslim na krv aby potvrdil tehu viem ze na sone to je vidno az okolo 6 tyzdna aspon myslim dakujen za odpovede🙂
@megica33 tak hlavne ze to vyslo😊 no ja tiez nejdem testovat nie ze by som setrila ale ta zufalost co cítim pri bielom teste je este horsia ako ked pride samotna ms. Ja som dnes 26 dc a co sa tyka ovulacie tak to ani nevien ci bola lebo mi nevyšiel pozitivny ovu test. Takze necham to tak a ked zajtra nepride tak testnem vecer alebo rano.

Ahojte aj my sme dnes nasli ducha na pepine a zaroven sme boli aj na genetike tak uvidime. Vysledky z genetiky by mali byt ked nas babeno neopusti v 6 mesiaci🙂 inak priznaky u mna boli bolesti zil na nohach. Vsetci dr.nam tvrdia,ze je to je ok no ja uz po potratoch neverim. Sama som si nasadila anopirin a uvidime....