icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ub
5. aug 2016

Ahojte aj my sme dnes nasli ducha na pepine a zaroven sme boli aj na genetike tak uvidime. Vysledky z genetiky by mali byt ked nas babeno neopusti v 6 mesiaci🙂 inak priznaky u mna boli bolesti zil na nohach. Vsetci dr.nam tvrdia,ze je to je ok no ja uz po potratoch neverim. Sama som si nasadila anopirin a uvidime....

veroniq85
5. aug 2016

@simisk tak ja som cakala a porodila prve tiez v 28 a bala som sa všetkého od 1 dna tehu az po porod takze neviem ci to bude vekom. Ale drzim palce aby bolo všetko v poriadku a bezdôvodne sa urcite netreba strachovat

veroniq85
5. aug 2016

@enusamt gratulujem a prajem krasne tehulkovanie. Aj ja mam tento test doma tak ak ta cervena zloba v nedelu nepríde tak ho vyskusam

ignorantka
5. aug 2016

Aspoň sa tu zdvihol priemer "do septembra" 🙂🙂🙂 gratulujem baby 🙂

dejna20
5. aug 2016

Ja dnes zrejme pozit ovu test tak hadam dvihnem potom aj ja priemer 😀

mojezlate
5. aug 2016

@mausy21 ani mi nic

mojezlate
5. aug 2016

@butterfly333 ani mi nic tento mesiac ale musime verit

renimac
5. aug 2016

@butterfly333 @mausy21 no co uz, snad niekedy aj na nas rad pride

mausy21
6. aug 2016

Ahojte tu je moj graf teplota zasa necakane vystupila...za tu dlhu dobu merania som ani raz nesla tak vysoko.dokonca aj telesna teplota je 37 a som nejaka nijaka...myslite ze by to mohlo byt konecne tehu??vcera na 10dpo test negativny...dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost.😊

mausy21
6. aug 2016
kenaiy
6. aug 2016

Zienky chcem sa spytat kedy by som mohla ist k doktorovi ked som zistila ze som tehu a meska mi ms zatial iba druhy den? Myslim na krv aby potvrdil tehu viem ze na sone to je vidno az okolo 6 tyzdna aspon myslim dakujen za odpovede🙂

megica33
6. aug 2016

@mausy21 ja som mala zimnicu a teplotu pod pazuchou 37,1-37,2 a je to tehu 🙂 drzim palce

ajana1
6. aug 2016

@mausy21 Podla mna Hej ja som na tom teste videla mini ducha. Skus zajtra testnut alebo ked to bude meskat

veroniq85
6. aug 2016

@kenaiy ja som bola pri prvom na odbere krvy asi keď mi tyzden meskala. A na sone asi v 9 tyzdni. A vtedy mi aj dali knižku

veroniq85
6. aug 2016

@megica33 to vazne? Ja som mala vcera zvysenu teplotu zimnicu a svalovu bolest a tiez ma bolia prsia. Zajtra ma prist ms. Tak dufam ze nepríde😊

megica33
6. aug 2016

@veroniq85 veru uz som si myslela ze mam nejaky zapal v tele ze furt zvysena teplota 😀 a na 16 dpo kolajnice na teste 🙂 tehu som nepripustala kedze dr mi povedala ze mam anovulačny cyklus v ten mesiac 🙂 tak som ani netestovala

rula
6. aug 2016

@megica33 hahahaha ze anovulak, mna picne, tí doktori su uplne mimo

rula
6. aug 2016

@mausy21 pekne sa držkaj hore a uhniezďuj, prajem Ti , aby to konecne bolo baaabenecko

rula
6. aug 2016

@mausy21 a test si snes nerobila? na vcerajsom som aj ja videla ducha

veroniq85
6. aug 2016

@megica33 tak hlavne ze to vyslo😊 no ja tiez nejdem testovat nie ze by som setrila ale ta zufalost co cítim pri bielom teste je este horsia ako ked pride samotna ms. Ja som dnes 26 dc a co sa tyka ovulacie tak to ani nevien ci bola lebo mi nevyšiel pozitivny ovu test. Takze necham to tak a ked zajtra nepride tak testnem vecer alebo rano.

rula
6. aug 2016

@veroniq85 tak testni rano, budeme cakat nedelne prekvapenie

veroniq85
6. aug 2016

@rula uvidim ako sa budem ráno citit😊 zajtra mame u nas hody a pride aj navsteva tak nerada by som si pokazila den hned z rana.

rula
6. aug 2016

@veroniq85 jaaaaj, tak pockaj teda do pondelka, to je rozumnejsie, uzi si rodinu, hody, jedlo, vinko...dobre moja ?!

renimac
6. aug 2016

@mausy21 skus test 🙂

monilik
6. aug 2016

@enusamt blahoželám a držím palciaky nech všetko ide ako má.budeme pak spolu kocikovat 😀

monilik
6. aug 2016

@kenaiy mne doky raz povedal že treba prísť keď ms mešká aspoň 10 dni.

veroniq85
6. aug 2016

@rula dakujem pekne. Vsak to mam v plane😊 užiť si rodinu kolotoce vinko a prejest sa kačicou a loksami
😁

monilik
6. aug 2016

@enusamt ak by si chcela vyskúšať aj Dr.Max, ostal mi jeden nepouzity, môžem ti ho kdesi vonku podať 😉

bubo27
6. aug 2016

@renimac snad budeme co rychlejsie aj my tehu 🙂
@butterfly333

renimac
6. aug 2016

@bubo27 velmi dufam 😉