Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@bubo27 verím že budeme tento rok tehu
Žienky mám gynex ešte čo mi zostal je ho trištvrte a treba ho minút do augusta do konca ja som jedla len týždeň a som tehu.tak ak by chcela niektorá 6e plus pošta 🙂
@aluska2999 a ako inak uz si doma a vsetko v poriadku?
@veronika1603 ahoj srdiečko včera ma prepustili bol to hematom ešte kde tu spinim ale pondelok musím za gynekológom.malinke je v poriadku som 11+1tt a babo ma 3,65cm 🙂 uvidíme či sa vstrebe lebo ho ešte vidno známky po ňom ale nerozsiruje sa tak je dobre.mam prísny kludovy režim a malou sa nenatahovat.inak všetko v poriadku a čo vy mojka?
@aluska2999 no tak som rada a uz mysli pozitivne vsetko bide v poriadku a hotovo...ja fajn akurat bolesti chrbtice tento mesiac asi uz robim posledny.pojdem potom pn lebo s tou chrbticou sa ozaj neda.aj sediet musim vypodlozena poduskou a to ma este cakaju 4 mesiace do porodu...ale co uz musim vydrzat....a malinky si akurat veselo kopka.uz ma 450g ...tak sa drz😃
@aluska2999 ja som ten gynex vybrala 2flašky a nič mne to nepomohlo. 😒
@veronika1603 tak to ma teší 🙂 aj ja sa už teším keď budem cítiť kopanceky 🙂 a prekvapenie čo to bude 🙂 chuti mi všetko kyslé úplný opak ako pri prvej dievke 🙂
@butterfly333 a aj s pauzami? Ja som k tomu ešte rakytnikovy olej ten skus 🙂
@aluska2999 aj ja mam teraz ine tehu ako pri malom a aj brusko mi inak ide a aj tak je to zasa chlapcek...nevadi...hlavne ze je zdravucky.
@veronika1603 presne tak len nech sú zdravucke tie naše bábiky 🙂
@aluska2999 ano aj s pauzami mne už nič nepomože 😒 😒 😒 ☹
@butterfly333 minuly mesiac si mala dost nadejny tak tento uz mozno bude vitazny..vies ono ta mala dusicka co lieta nad nami caka na tu spravnu chvilu a ta urcite pride....uz by sa aj mohla unavit 😃
@veronika1603 už by veru mohla,včera som sa dozvedala že moja sesternica 43r čaká babo a teraz pred pár dnami mi staršia segra 38r oznamila že je tehu.len mna to obchádza 😒 ☹
@butterfly333 ano citala som.citam vas kazdy den...snad to najneskor do konca roka vyjde urcite je to uz zdrvujuce a este viac pre tie ktore vobec este dieta nemaju.musis stale verit a modlit sa..
@veronika1603 moja modlím sa každý večer no už to trvá dva roky až ma to prestava bavit 😒 😒 😒
@butterfly333 bývaš kde? Skus ten rakytnikovy olej a skus vodu so Starých hôr 🙂 keď tam pôjdem zapalim sviečku za vás všetky aby ste čoskoro mali pokladik pod bruškom 🙂
Opravujem sa pod srdiečkom 😀
@butterfly333 a skus ešte si kúpiť modlitbicky pre tehotné mamičky je tam modlitba za splodenie potomka aj pre tehotné aj pre tie co potratila. Každý večer sa modlím a pijem večer dva dúšky vody so Starých hôr aj bruško natieram. To som aj pri prvej aby bola zdravá keď ma stresovali že bude mať downov syndróm možno a je zdravá chvalabohu 🙂
@butterfly333 mňa tiež už to čakanie večne nebavi((aj ja okolo seba tri trhu kamarátky a my stále nič😢ale stále verím, každý mesiac s malou dušičkou ze možno konečne... Ale raz to musí vyjsť☺
@aluska2999 kde bývam?V leopoldove a ten rakytník som neskušala čo je to?
@aluska2999 a tu modlitbu ked zoberiem tu z netu??No a tu vodu nemám odkial.
@butterfly333 vcera som robila bol podla mna biely...sice niektore baby tvrdia ze tam nieco videli...podla teploty urobim test ak nezacnem klesat

@mausy21 moja krasny graf kde máme testík?? 😀