icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

lenka_vi1
6. aug 2016

@mausy21 podla mna graf je super, vyzera celkom slubne, o 2 dni by som test zopakovala...

lenka_vi1
6. aug 2016

@mausy21 podla mna graf je super, vyzera celkom slubne, o 2 dni by som test zopakovala...

renimac
6. aug 2016

@mausy21 chapem 🙂 ved uvidis.

renimac
6. aug 2016

@butterfly333 zlatik, poviem ti takto. Ja sa modlim uz rok, modlitbu sv. Dominika, sv. Marty a neviem este akych svatych. Ale... ziadna modlitba nepomoze, ak este nenastal plan duse. Bohuzial, vyznie to kruto, ale za 3 roky cakania a robenia dobra pre moje okolie, som si to len potvrdila u zeny, ktora sa tym zaobera. A veriaca urcite je. Verme teda, ze nase deti svoj plan chcu naplnit uz teraz 😉. Drzim ti silno palce, moja. Ved sme tu spolu uz veeelmi dlho.

butterfly333
6. aug 2016

@renimac ja verím moja že sa nám to tento rok podarí.

enusamt
6. aug 2016

@monilik ďakujem pekne 🙂 no už som si kúpila ešte jeden dr. max aby som si o niekoľko dní spravila na kontrolu 😀

enusamt
6. aug 2016

@mausy21 neukázal... a foto mám... síce iba jedného z nich, ale všetky boli navlas rovnaké ... ostatné som nefotila, nemalo význam

enusamt
6. aug 2016

@simisk naozaj pekné výsledky 🙂 ale podľa mňa je zbytočné stále skúšať testy, veď to je jasný dôkaz, že sa zadarilo 😉

enusamt
6. aug 2016

@nevestienka už si si vyskúšala test alebo až o pár dní? 🙂

enusamt
6. aug 2016

@veroniq85 držím siiilno prsty 🙂 potom sa pochváľ s výsledkom

enusamt
6. aug 2016

@2_ika_2 krása.. a tie testy si si robila ktoré dpo? 🙂

simisk
6. aug 2016

@enusamt ja viem,ale uz ked su doma pokupene...a ked pozriem na tie dve || ktore na nich vyskocia,💖 mi az podskoci lebo fakt som neverila ze mi Pan Boh dozici este raz to stastie a ju budem mat este ten maly krasny vonavi batoztek.A vacsinou vzdy tie testy musim robit pocas dna,lebo neni sanca si ho urobit rano,tak zistujem ci sa nahodou nic nezmenilo a hlavne ci || silneju.Ale v utorok uz idem k doky tak pockame na oficialny verdikt.A po 10 rokoch od prveho porodu a vo veku 38,to zazivam akoby 1x,lebo vtedy som si to fakt neuzila.Tak sa potichu vytesujem 💞

enusamt
6. aug 2016

@simisk aha, tak aby náhodou neprepadla záruka 😀
inak držím prsty 🙂 ja pôjdem až začiatkom septembra... aby už bolo isté, že aj srdiečko bude počuť 🙂

bubo27
6. aug 2016

@simisk gratulka, wau to ako by si aj prvy krat bola tehu 🙂 uzivaj kazdy den 🙂

simisk
6. aug 2016

@enusamt no mne konci tento tyzden dovolenka,v piatok by som mala nastupit do roboty,tak preto chcem ist k doky aby teda povedala ze ako dalej.Nakolko som postarka-dorucovatelka a denne sa teperim s bicyklom a postou v dazdi...v horucavach... 3-4hodiny po dedine tak neviem co mi povie co dalej.Nechcem zostat hned doma,ale neviem ci ma koli veku pusti do roboty.Keby som sedela niekde v kancly ale neviem ci mi dovoli behat po dedine s 15kg posty+tlacit bicykel.

enusamt
6. aug 2016

@simisk zvyčajne doktorky protestujú voči drgáľaniu sa na bicykli počas tehu, tak myslím, že ti to zatrhne raz dva 🙂
ale zas by som sa nestrachovala... zamestnávateľ je v tomto prípade ti poskytnúť inú náhradu práce... samozrejme musíš ty s ňou súhlasiť 🙂

simisk
6. aug 2016

@enusamt len zial mne zamestnavatel:Slovenska Posta nema aku inu robotu dat nakolko v dedine mame postu tam sedi pri okienku veduca a ja som dorucovatelka ja roznasam postu.Jedine ze by ma vymenili s veducou 😁😁😁 a ona by isla po dedine s dochodkami a ja"sedela" za okienkom.Ale ozaj len sedela lebo by som nemala ani sajnu ako uctuju seky,inkasa a robia pozicky😱

enusamt
6. aug 2016

@simisk ajaj, tak toto som netušila... no potom sú tu ešte možnosti... buď ťa nechajú doma s náhradou mzdy alebo budú na teba naliehať, nech ideš na marodku ... to sa uvidí potom 🙂

simisk
6. aug 2016

@enusamt no ono to moja doky asi nebude natahovat a hlavne riskovat a skonci to asi hned PN-kou.Aspon tak sme sa o tom bavili s doky este pred polrokom ked sme zacali planovat tehotenstvo.Ale uvidim co bude ked pojdem k nej,lebo bolesti mam statocne,vajecniky mi ide vydrapit a spodok brucha ani nehovorim.Ale klasika rovnaky priebeh tehu ako pred 10rokmi 😱

mausy21
6. aug 2016

@enusamt vau...a to si bola kolko dpo prosim ta?ja som bola vcera 10dpo a neukazal nic...teda mozno ani nemal co ukazat..😊 tak skusim women aj ja

nevestienka
6. aug 2016

@enusam vyskusam zajtra rano to mam 14dpo. Mam este mi zostal nejaky papierovy.dam vediet.ale usudim podla rannej teploty.ked neklesne a bude sa drzat hore

nevestienka
6. aug 2016

@enusamt no pozri takto mi idu teploty.

nevestienka
6. aug 2016

@enusamt no trochu cakam, ze by mala teplota vyskocit nad 37. Pri prvom tehu som tak mala. Ale zas na druhej strane vtedy som mala aj teploty v prvej faze cyklu o stupen vyssie som brala lieky na stitnu zlazu.c podstate sa stale liecim na nu, ale teraz lieky neberiem pretoze tehotenstvom a porodmi sa jej cinnost trosku spomalila, co mne prospieva. A ako ty dnes?

dejna20
6. aug 2016

Baby toto su ovulacne testy. Ktory je pozitivnejsi?

michellevendero
6. aug 2016

@renimac Taaaaaaaak a test Dr. MAX nesklamal jj bol snehovo čistý a na 36 DC mi začalo farebné ráno, len som sa 1.8. prebudila a 1 DC 🙈

kakatulik
6. aug 2016

@dejna20 ten vrchny by som ja brala ako pozitivny.

mausy21
6. aug 2016

@kakatulik
@lenka_vi1
@renimac
@butterfly333 no dievcence od 16h som necikala nepila pojdem skusit ten test aj ked voobec neverim...mam skusit aj ovu test?,

tamisi
6. aug 2016

@mausy21 čakám...☺ na ten Tvoj testík...

hennyinnsbruck
6. aug 2016

@mausy21 som zvedavá 😊 ovu sa robí ráno v tomto prípade aspoň tak viem ... a

kakatulik
6. aug 2016

@mausy21 tiez az rano by som testla.