Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@nevestienka tak ja som testy robila štvrtok a piatok... a ten posledný si nechávam na potvrdenie na neskôr.. uvidím či vydržím do pondelka alebo dlhšie 😀
ale inak zatiaľ ako tehu s nárazovými menštruačnými bolesťami...
@nevestienka priznám sa, že čo sa týka tých grafov, tak sa v tom nevyznám... nikdy som to nerobila... ale viem, že keď mali žienky takéto teploty, tak to znamenalo len dobré veci 🙂
@kakatulik
@hennyinnsbruck
@tamisi
@butterfly333 takze mama test a cisto biely dnes 11dpo takze uz ken cakat kedy klesneteplota a dorazi mrcha mrchavaaaa...och
@mausy21 nieeee 😣😣
Inak aj ja dnes test robila som nejak 10dpo a nič ale mne je to tak fuk😂už som si zvykla 😀
Ale škoda že ty nic😔tak som dúfala
@hennyinnsbruck aj ja ale tez som si zvykla..co uz neni no tak svet sa nezruti...ale co ta teplota vysoka???nikdy som taku nemala...
@butterfly333 môžem ti ju kúpiť a poslať a to isté s tou vodou 🙂 a rakytnikovy olej je celkovo na všetko
Ahojte, dnes som si robila test vyšli mi // ale strašne ma bolia kríže , bojím sa.
@aluska2999 super ja sa modlím každý večer no skusim aj tuto motlidbu snád pomože.
@adusko123456 nemáš sa čoho aj mňa boleli veľmi a ešte kde tu bolievaju 🙂
@mausy21 no žial nič tam nieje no možno je skoro počkaj na termín ms držím palce moja.
@butterfly333 pomôže a ja pôjdem zapáliť sviečku na Staré Hory za Vás všetky a Vaše prosby 🙂
@mausy21 možno je ešte skoro...ja sa v teplotách nevyznám 😔urob ráno ovu test urobím aj ja😉
@butterfly333 v poho ja som zmierena tento mesiac s tyyym...ale ten dalsi cyklus ideme do.toho naplno a ak nic tak s tym konciiim.
@hennyinnsbruck vyskusam aj ovu...aj ty si 10,11dpo???kedy cakas mrchu😧???
@mausy21 ved ani ja tento mesiac ani test nebudem robit nemyslím že by sa to podarilo,Ešte skusime do konca roka a ak sa nepodarí kašlem na to. 😠
@aluska2999 super dakujem snád nás ten hore vypočuje.
@mausy21 hej 10/11 dpo som ca. 5teho mi začala naposledy , cykly mávam 32/36dnove. Takže budúci týždeň dorazí.....
@butterfly333 určite áno verím v to 🙂
aluska2999 dakujeme velmi pekne....
@adusko123456 je to síce nepríjemné, ale v pohode 😉 pretože i mna bolievajú

@mausy21 jasne sprav tehu teraz ovu ráno