icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

hennyinnsbruck
7. aug 2016

@mausy21 som velmi zvedavá ako dopadnes môj je takyto 😅

mausy21
7. aug 2016

@hennyinnsbruck ty ho mas silnejsiiii a ovela..juchuuuuu😆😆😆

mausy21
7. aug 2016

@hennyinnsbruck max do stredy musim dostat aj ked sa nato vobec necitim..len ta teplota mi vrrrta hlavou je to jedina zmena ze cele tie dlhe mesiace meraniiiii...

mausy21
7. aug 2016

@hennyinnsbruck pockaj to mas ovu ci tehu???????😅😅😅😅😅

hennyinnsbruck
7. aug 2016

@mausy21 ovu!!!ale nie je pozitív takže nic. .

hennyinnsbruck
7. aug 2016

@mausy21 nemáš nič stratené moja...veľa kockam ukáže test až po meskani ms 😊

mausy21
7. aug 2016

@hennyinnsbruck kaslem nato som nastvana.

hennyinnsbruck
7. aug 2016

@mausy21 ti verím 😔

butterfly333
7. aug 2016

@mausy21 moja ja som tak isto.

kotatko1232
7. aug 2016

@mausy21 ano jasne bola.videl gest.. vak ale vidis BT bola stale 36,7viac nie mozno 1x 37,5

adusko123456
7. aug 2016

@enusamt ani mi nevrav,také mám s prepacenim vetry ..normálne som sa na to budila 😏k doktorovi idem v utorok,dnes som i robila ďalší test čo mi ostal ,tak úplne mám silné krásne dve čiarky . Som zvedavá či bude nie čo vidieť. @simisk no presne aj ja pri prvom synovi som ani netušila,že sa somnou nie čo deje 😏 tak me tu už viaceré tehuľky 😏

megica33
7. aug 2016

@mausy21 moj test na 11 DPO bol biely bielucky a videla som na nom ducha az ked som na ho o tyzden isla vyhodit a nieco sa mi zamarilo a podsvietila som ho bleskom od telefonu a bol tam! Niektore byby hovoria ze to podsvietenie neplati ale umna a aj kamosiek plati lebo sme skusali fakt negativne testy podsvietit anic tam nebolo. Tak som si hned spravila v ten den dalsi a uz boli kolajnice 🙂 prikladam foto...prva podsvietena druha uz na 16DPO takze este nestracajnadej 😉

mausy21
7. aug 2016

@megica33 si ma potesila.aj ked ja uz moc neveriiim...ale bodaj by to aj u mna tak bolo.

mausy21
7. aug 2016

@butterfly333 tak uvidime...skus test..ja mam asi 3 dni do mrchy

megica33
7. aug 2016

@mausy21 ja som mala cely cas BT 37,2 a okolo toho 15-16DPO uz aj pod pazuchou som si namerala...skus vyschnuty testik podsvietit ci nahodou 😉

butterfly333
7. aug 2016

@mausy21 no ja radšej test robit nebudem som len 11DPo a necítim sa na tehu tak viem že ms príde.A už kašlem na to. 😠 😠 😠 😠

mausy21
7. aug 2016

@megica33 vyskusam😊....hrozne ma bolia krize aj teraz pri vareni ked stojim och...a mam vetri normalne nechapem uz som na nervy z toho

mausy21
7. aug 2016

@butterfly333 dobre sme znechutene vsak???ziadne priznaky?ani ja...len mam nejak vetri a hrooozne bolia krize...

butterfly333
7. aug 2016

@mausy21 ja len pálenie záhy no to mi už pripadá normálne takže nič.

megica33
7. aug 2016

@mausy21 tie krize aj mna boleli neskutocne...som chodit nevladala...zlato ved ty si tehu podla mna :-*
@butterfly333 draha teba stale sledujem...koli tebe tu stale nakukujem a uz sa nevidm dockat kedy tu das krasne // 😘 Drzim palce

renimac
7. aug 2016

@butterfly333 neboj moja, budeme tehulkovat spolu 😉

mausy21
7. aug 2016

@megica33 keby boli tvoje slova svateee...och

butterfly333
7. aug 2016

@megica33 jaaaaj moja si zlatučká no to asi tak skoro nebude mám pocit že sa nám nikdy nezadarí,nechápem kde je chyba prečo sa nám nedarí.asi sa už nato vykašlem, 😠 😠 😠 😠

butterfly333
7. aug 2016

@renimac budeme len kedy snád ešte tento rok.

renimac
7. aug 2016

@butterfly333 no moja, takto ti poviem. Ja uz chcem ist dpc zo snaziliek prec, trcim tu v skupinach uz rok a snazime sa 3 roky. Mam toho po krk, nechce sa mi furt dokola riesit teplotu, ovulaciu, testy, priznaky, atd. Chcem byt tehotna a o 9 mesiacov si uzivat konecne nase prve vysnivane babatko. Hawk, dohovoril som. Nemam tu uz co hladat 😀 . Len kazim vzduch 😀. Treba novu generaciu cakateliek, rada ich zaskolim 😎 😎 😎 . A ty so mnou 😝.

simisk
7. aug 2016

@adusko123456 ani mi nehovor s tymi vertrami...od poobedia do vecera katastroooofa 😉.Baby prepacte tu okolo v skupine,ale zial fakt snazim sa to co najviac drzat lebo dcera uz krci nosom mamiiiii mamiiii ale potom chytam take krce ze az.Teraz doobeda v pohode ale ako sa zacne blizit vecer,dufam ze zas zacne bombovanie 😱.Inak aj ja idem v utorok sa ukazat k doky 😉👍

butterfly333
7. aug 2016

@renimac máš pravdu moja ja asi pojdem od septembra do prace a kašlem na všetko,som tu nalepená každy den a to nieje dobré.Dojde ms a končím. 😖

nevestienka
7. aug 2016

@nevestienka no tak netrap sa tym len vyckaj este a skus kupit inu znacku testu. Pravda je, ze tie testiky su niekedy zradne. Ja tiez vybehnem cez tyzden do lekarne a kupim ten women secret. Lebo ja mam len jednu znacku a treba prestriedat.ale myslim, ze sa nemusis stresovat ked ti vysli uz ciarky tak teraz len pockat este par dni. Myslim, ze niektorym zienkam tak ako mne tie testy nic neukazu.mavam dlhe cykly okolo 40-48dni. Este kojim. Ake mas ty dlhe?

renimac
7. aug 2016

@butterfly333 ja velmi dufam, ze od septembra niekam nastupim. Aby som sa mohla realizovat aj inde ako na MK 😀. Uz mi z toho fakt prepina 😉. Ved v kontakte mozeme byt aj v sukromke. Pridam Ta? 🙂

butterfly333
7. aug 2016

@renimac jasne máme sukromku???