Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 uvidiis nepride... mne v stvrtok skoncila MS a vcera som mala uz silne tuhy hlien ako vajecny bielok. tak som MM znasilnila 😂
@kotatko1232 po tym dvoch biochemickych tehu beries nieco?😊
@martinaj ahojky.nie nic neberiem..ale chystam sa na preventivku ku dokymu nech pozrie koli comu vlastne sa to deje.ale z MM si uzivame nesnazime sa vobec nikdy sa nechranime tak mozno raz sa podari... kedze prva mala bola planovana a to sme spolu uz 8rokov a od zaciatku sme sa nechranily
@kotatko1232 urcite to raz vyjde 😉
@martinaj necham sa ptekvapit. ☺ale teraz neplanujem uz lebo momentalne som bez prace od vcera a materku by som nemala dobru 😂
Ahojte dievcata dneska som si objedanala vceliu matersku kasicku. Zajtra ma prist. Prosim vas uziva sa od skoncenia ms alebo mozem začať uz zajtra? A 2x denne a mozem zapit vodou alebo niečím? Dakujem pekne
@kotatko1232 nesnazite sa, neplanujes, ale na zaklade hlienu si znasilnila muza... Daco tu nesedi 😉
@renimac baby moj mesačny kameň
@butterfly333 ja mam doma tiež jeden od tetusky. Tak uvidíme. 🙂
@renimac dnes som si ho kupila snád pomože 😀
@butterfly333
@kotatko1232 no takze uz spiniiim tak niic zajtra je tu jak na koni este mozno aj vecer sa rozbehne.
Tak dievcence ja dnes uz takto.Doktorka bola zasa rychla,hned ma vybavila aj knizkou 5tt,aj som sa jej pytala ci to nieje zavcasu,vraj nevidi dovod preco mi ju nedat hned.Dievcence velmi vam tu drzim vsetkym palceky nech to vyjde kazdej jednej z vas.Doma mam trosku dusno,ale casom to hadam prejde.....baby vela stastia 💖
@simisk gratulujem)
@renimac odpoveď od lekára: MUDr. Krajkovič Peter
Dobrý deň, Duphaston je vhodné začať užívať po ovulácii.
@michellevendero 😉 ja to rikal 😝
@renimac ešte, že som ten 16 DC nezačala, keď 19 DC ešte fólikul nebol prasknutý...
@michellevendero múdre dievča 😉
@renimac 👈 mám výbornú učiteľku 👌
@michellevendero ty si zlatá 😙 hlavne nech pomôže konečne 😉

@nevestienka niet za čo. 😀 no ja som bola spokojná a u nás v lekárni asi iné ani nedostaneš 😀 a tehu mi potvrdili takže zlé nebudú