icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

nevestienka
11. aug 2016

@matilda72 ano ano..a musím si kupiť kyselinku listovu 🙂

matilda72
11. aug 2016

@nevestienka no a ešte aj tú. tú som jedla do konca pol 4 mesiaca a už nie, že vraj to do tretieho mesiaca stačí ale tak jem šaláty tak hádam má drobec dosť kys. listovej aj zo stravy inak koľko ti to mešká???

nevestienka
11. aug 2016

@matilda72 no mne nemešká 😀DD so mnou to je tak, že ja mám veľmi nepravidelné cykly..od 36-50dní.. takže to či mi mešká alebo nemešká pre mna nie je smerodajné..pre mna je doležité, že cítim, že ma podbruško pobolieva, zadychavam sa ako by som mala nejaké sťahy alebo čo..také menšie krče ako predmenštruačné pobolievanie..chodím často močiť...moja pleť je teraz uplne katastrofalna..a to ja nemavam....spala by som celý den, keby môžem... avšak detúrence mi nedovolia 😀

matilda72
11. aug 2016

@nevestienka no tak to je pekná čiarka mne v deň ms som mala takú slabučký že sme s mm škúlili najprv, mm hovorí že tam nič nie je a ja že kukni mna sa tam niečo marí ale zase bol 25ml test. tak ak budú pekne silnieť tak je to na dobrej ceste. no u mna kebyže si neurobím test tak ani neviem, že som v tom mna bruško začalo bolieť aj z prsiami okolo 9 tt inak nič. a nevolno mi začalo byť tiež len tak neskôr a prsia ma boleli len tak okolo 10 tt ale pri prvom tehu mi bolo zle už do začiatku, prsia ako v jednom oni brucho ma neskutočne bolelo, bola som nafúknutá, a neskutočne sa mi driemalo zaspala by som aj po stojačky a točila sa mi hlava som bola ako opitá. no vidíš každé tehu je úplne iné 😀

nevestienka
11. aug 2016

@matilda72 no to máš pravdu, že každé je iné...ja len čakám kedy začnem chodiť na záchod, pretože pri prvých dvoch som od 6tt chodila pravidelne, až do konca... no ja dufam, že to nepríde 😀

matilda72
11. aug 2016

@nevestienka ja stým problém ešte nemám a to som v 21 tt a v pohode 😀 mám síce noci kedy chodím častejšie ale nie je to často ale čím bude ťažšia tak to bude horšie 😀

leticia22
11. aug 2016

Baby neviete mi poradiť či je toto už pozitivny ovu test? Lebo ja sa v tom moc nevyznám...

puffu
11. aug 2016

@nevestienka inak si ma tvojimi testami aj potesila ze este ani u mna nemusi byt nic stratene, dnes som 14dpo tak sa mozno este ciarka objavi ..😉

zuzik_24
11. aug 2016

@leticia22 podľa mňa áno, je pozitívny 🙂

leticia22
11. aug 2016

@zuzik_24 tak kedy bude ovulka a kedy mám robiť tutu mutu? 🙂

renimac
11. aug 2016

@leticia22 ovulka prebehne do 48 hodin. Tak mozes zacat dnes vecer 😉.

zabka12
11. aug 2016

@leticia22 už asi je pozit.... a ovu by mala prebehnut 12 az 24 hod od pozit testu ;) takže mozete zacat snazilkovať bojvnici si pockaju 🙂

zabka12
11. aug 2016

@renimac do 48 ?? či až do 48??? si ma zmiatla ;)

leticia22
11. aug 2016

Baby moje zlaté ja som ešte takýto silno pozitivny test nemala...za rok jak sa testujem. Tak pomojkam sa dnes večer a sobotu ráno... myslite že stačí tak? Ďakujem :-*

renimac
11. aug 2016

@zabka12 ovulka prebehne po pozitivnom teste za 24 az 48 hodin. Vynimocne do 12 😉.

zabka12
11. aug 2016

@leticia22 presne tak treba ;) aj ked su rozn studie mne dr kazala ob den ;)

renimac
11. aug 2016

@leticia22 podla mna staci, ale ak si chces byt ista, tak dnes vecer, zajtra vecer a v sobotu rano 😀.

leticia22
11. aug 2016

@renimac zlatá... to sa mu aj stihnú tak rýchlo vyrobiť? 🙂 🙂 🙂 🙂

zabka12
11. aug 2016

@renimac 😀 nechcem vidieť ako to je u vas ??? :D

renimac
11. aug 2016

@leticia22 spermosky sa tvoria stale 😉

renimac
11. aug 2016

@zabka12 u nas? My nesexujeme uz skoro vobec. Som znechutena. Minuly cyklus 3x. Tak asi tak 😉.

zabka12
11. aug 2016

@renimac ved neboj to pozname asi viacere 😉 len teda, že takú radu si dala 😀 lebo mne keby to niekto povie tak ho poslem kade lahsie 😝 co som masina 🤐

butterfly333
11. aug 2016

@renimac to moj mm by ma hned upodozrieval či niekoho nemám keby máme tak málo sex ja ked to počitam tak cca 20x za mesiac 😆

renimac
11. aug 2016

@zabka12 nam to vyslo vtedy pri takej frekvencii

renimac
11. aug 2016

@butterfly333 bejvavalo. Ja uz nevladzem. Nebavi ma to uz. Nechavam to uz na Boha. Nech sa ukaze, ako vie robit zazraky.

nevestienka
11. aug 2016

@puffu som rada, ze som ta potesila. 14dpo to je este skoro, ja som bola nedockava. jasne to este treba pockat par dni a testuj

puffu
11. aug 2016

@nevestienka mne pri prvom ukazal test na 9dpo slabulinku ciarku, potom 10-11-12dpo rano nic az 12dpo vecer opat jemnulinka ciarka ale odvtedy uz silnela rychlo, tak uvidime..mozno sa este objavi a mozno ze bola ovulka neskor kedze si to neviem zatial nejako odsledovat

butterfly333
11. aug 2016

@renimac ved ani mna moc nie no čo už . Teraz mal dovolenku no už chodi do práce tak mám klud a aj ms.😆😆😆

leticia22
11. aug 2016

@renimac no to ešte ani ja neviem, ako idem mojho donútiť dať teraz sex tri dni po sebe 🙂 my sme na tom tiež už tak poskromnejšie 🙂

renimac
11. aug 2016

@leticia22 tak dajte dnes a v sobotu 😉