icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
11. aug 2016

@kakatulik ja wohl 😀

kakatulik
11. aug 2016

Z tohto grafu tiez velmi mudra nie som. 😒

renimac
11. aug 2016

@kakatulik kedy ti bezne klesa teplota? Lebo graf vyzera dobre 😉.

kakatulik
11. aug 2016

@renimac ved praveze ked mi takto klesne ako 9.8.,tak bezne na druhy den je tu milostiva....teraz som opät trochu stupla.

renimac
11. aug 2016

@kakatulik no som zvedava 🙂

blanch12
11. aug 2016

@kakatulik jeeejo to vyzera ale veeelmi nadejne 🙂 🙂....ja som tiez nemala vobec ziadne priznaky..a ..vsak vies 🙂....to by bola fantazia keby ti to vyslo...to by som sla aj dalsie vybozkat 😀

kakatulik
11. aug 2016

@renimac Aj ja som zvedava. Prave som pozerala aj ine grafy aj v aprili som stupla a na druhy den predsa len preisla ms....no ved nebudem tu dumat nad nesmrtelnostou chrusta a radsej si pockam. 😀

kakatulik
11. aug 2016

@blanch12 dakujem,dakujem,ale keby som sa mala stavit,tak asi veri ze nic... 😉
A ty sa ako citis? 🙂

renimac
11. aug 2016

@kakatulik drzim palce 🙂

veroniq85
11. aug 2016

@renimac inac ja som pri prvom otehotenala tiez v mesiaci ked som mala asi 3krat sex. V tom mesiaci sam mala nejaku krizu kedze sa uz chvíľu nedarilo a ako to nakoniec skoncilo😊 ked to najmenej cakas

veroniq85
11. aug 2016

@enusamt tak to ma mrzi. Ale mozno to bolo to biochemicke tehu. A vravi sa ze po nom sa lahsie otehotnie.

renimac
11. aug 2016

@veroniq85 no nam to nejak nepomohlo 😀 ja ti uz neviem. Asi by sme nemali mat sex vobec a potom to pride 😝.

enusamt
11. aug 2016

@veroniq85 i ja myslím, že to bolo to... vzhľadom na to, čo všetko zo mňa vypadlo ... najhoršie, že v práci a musela som behať z jedného konca haly na druhý a len som cítila ako sa čistím ... ale potom to už nasťastie prešlo... teda dúfam

denidi
11. aug 2016

@kakatulik ale ak nic necitis,asi ms ešte nepríde,ale tak zajtra sa to rozluskne,juj zvedavá som moja na to,ako to dopadne😘 dufam,ze čo najlepšie💋

veroniq85
11. aug 2016

@renimac juuj tak keby som ti vedala nejako poradit. Fakt neviem. Ja sice mam v okoli pary co sa im nadarilo ale suviselo to s nejakym zdravotnym problemom ale ked ste obaja v poriadku vazne neviem. Budem vam silno drzat palce aby vam pomohli k vytuzenenu babtku v tom brne😍

veroniq85
11. aug 2016

@enusamt tak snad buduci cyklus bude ten víťazný😊

renimac
11. aug 2016

@veroniq85 dakujem, si velmi mila 😉 prajem Ti tiez zdrave babatko 🙂

veroniq85
11. aug 2016

@kakatulik inac co sa tyka priznakov tehu ja som tiez ziaden nemala. Prvy bol meskajuca menstruacia. Takze kvoli tym priznakom sa urcite netrap. Drzim palce aby to vyslo😉

kakatulik
11. aug 2016

@veroniq85 ja to neviem vysvetlit....necitim absolutne nic...ani prichadzajucu mrchu a ani nic ine....hmmm,ale ved vyckam no. 😀

marcopollo
11. aug 2016

@kakatulik ani ja som nemala žiadne priznaky na menštruaciu a prišla bez bolesti 9.8. a dosť skoro prišla mala som minule15.7.

veroniq85
11. aug 2016

@kakatulik podla mna je dôležitejšie ze necitis priznaky mrchy a teda hlavne ak zvyknes mávať. Ale samozrejme treba vyckat😉

zuzik_24
11. aug 2016

@leticia22 cca od 24 az 48 hod.... takze dnez zajtra a pozajtra 🙂

ria294
11. aug 2016

@kakatulik prosím ťa, myslíš si, že užívanie inozitol ti predĺžil cyklus? Ja užívam inofolic asi 4mesiace a mám opačný problém skátil sa mi cyklus a myslela som si ,či mi to nespôsobil ten inofolic.......ale asi nie

marcopollo
11. aug 2016

@ria294 aj ja beriem tento mesiac inofolic ako si hozačala uživať

butterfly333
11. aug 2016

@ria294 ja som brala inofolic 3 mesiace a cyklus uplne v pohode tak ako aj mávam.

luciskooo
11. aug 2016

ahojte snazilky.. prvy mesiac beriem duphaston a chcem sa spytat ci ste nahodou nemali niekto z toho vedlajsie ucinky alebo vam nezvyraznil pms...lebo mi je naozaj dost zle..podbrusko ma boli ako keby som uz uz mala dostat ms a cicky uz ani nehovorim... som 23 dc ale takto mi este nebolo..

alexwarring
11. aug 2016

@ria294 kludne ti ho mohol skratit inofolic, mne to tak spravilo z 28 na 26

luciskooo
11. aug 2016

@ria294 mne skratil inofolik cyklus z 31 na 27

ria294
11. aug 2016

@marcopollo
@butterfly333
@alexwarring no tak naozaj neviem, beriem ho 4 mes. 2x/D. Vždy som mávala kratke DC 24-26, ale teraz posledné mesiace 23-21 a posledný 20...... tak som myslela,či to nemóže byť spôsobené inofolicom 😒

marcopollo
11. aug 2016

@luciskooo ako ste začali uživať inofolic ja som začala prvy den ms a vi
@alexwarring