icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ria294
11. aug 2016

@luciskooo takže, môže to aj byť, môj posledný cyklus bol len 20

kakatulik
11. aug 2016

@ria294 no ja uz neviem co si mam mysliet,lebo taketo nieco sa mi stalo prvy krat ked som skusala Inofolic.Potom som ho vysadila a cyklus sa upravil na mojich 27dni.
Teraz som to chcela skusit s Iba s Inozitolom,lebo sa to da lepsie nadavkovat.Pri davke 500mg 1-0-0 sa nedialo nic a ked som teraz zvysila na 1-0-1 tak sa to opät predlzilo.Ak teda nie som tehu,potom zeby nahoda?

zabka12
11. aug 2016

@luciskooo ja uz asi skoro rok beriem Dufík ale ja som v pohode ziadne vedlajsie ucinky a po vysadeni po dvoch dnoch pride mrcha 🙂

ria294
11. aug 2016

@kakatulik nie nie moje žiadna náhoda ty si tehu 😉 prajem ti to z celého srdca 😉

luciskooo
11. aug 2016

@marcopollo mne povedala dr ze to je uplne jedno kedy tak som zacala bra ti hend ako som od nej prisla..cca v trede cyklu..len aspon pol roka..neviem ci to je marketingovy tah alebo co..ale brala som.. napriek tomu ze mi skratil cyklus som mala naozaj riadny ovulacny hlien a citila som riadne ovulku

ria294
11. aug 2016

@kakatulik no ja beriem 1-0-1 cca 4mes, tak ti skúsim prestať brať, uvidím ako sa to bude ďalej tváriť 😉

kakatulik
11. aug 2016

@ria294 nooo,ale ak naaahodou nieee,tak potom neviem uz. Dnes som si ten Inozitol nedala.Uvidim ci budem pokracovat aby som vedela co sa deje,alebo to zredukujem,alebo uplne vysadim...v nasledujúcich dnoch sa tato zaaahada rozuzli snad 😀

marcopollo
11. aug 2016

@luciskooo každy den si uzivala

luciskooo
11. aug 2016

@marcopollo ano...a moj muz vitaminiky... 🙂

kakatulik
11. aug 2016

@ria294 urobime experiment....ja ako nad tym premyslam,tak premyslam,nejde mi to do hlavy ako by ten inozitol tot mohol sposobit.... 😕 ...a este k tomu jednej predlzi,druhej skrati a tretej nic.... 🙄 😕 🙄

ria294
11. aug 2016

@luciskooo noo a s tým hlienom som na tom rovnako, mám ho na rozdávanie aj dnes som 12DC hlienu neúrekom, celé 3 dni som veĺmi mokrá, ale ovu ešte nikde.

ria294
11. aug 2016

@kakatulik neviem, to je naozaj záhada, tá tvoja ja za chvíĺu rozlúskne 😉 a ja si už od zajtra nedám inofolik. Naozaj som veĺmi zvedavá, ako budeš na tom zajtra 😉

luciskooo
11. aug 2016

@zabka12 ja ju po dvoch dnoch od vysadenia necakam ...vlastne cakam ju az za 9 mesiacov 🙂

kakatulik
11. aug 2016

@ria294 vies co,ale hlienik byva este par dni pred ovu,cize to je v poriadku,ale uz sa bliiiziiii 😉 ..takze uz by som mozno aj nejaku kulturnu vlozku do vecerneho programu vlozila 🙂

No ako ja som zvedavaaaaaaaaa

renimac
11. aug 2016

@luciskooo ja som ho brala mesiac a bolo mi z neho viac nez hrozne.

kakatulik
11. aug 2016

@ria294 no pockaj,Uzivas Inofoloc,alebo Inozitol....lebo to je trosku rozdiel. Inofolic obsahuje az 2g Inozitolu.Ja uzivam 1g a aj tak....

nevestienka
11. aug 2016

@puffu jasne, tak nech to vyjde, tak ako vy chcete 🙂)

butterfly333
11. aug 2016

@kakatulik a od ktoreho Dc si brala inozitol do ktoreho Dc??

luciskooo
11. aug 2016

@renimac neviem ci je to z neho..len tak dedukujem...lebo to je jedina zmena tento mesiac..

renimac
11. aug 2016

@luciskooo ja som z neho mala strasne stavy, tak som ho vysadila. Takze moze to byt nim.

kakatulik
11. aug 2016

@butterfly333 od prvého-Ja to nejak vsetko takto pocitam.

luciskooo
11. aug 2016

@renimac ake stavy ?

butterfly333
11. aug 2016

@kakatulik no ja uvidím kedy mi prídu tie tabletky.

renimac
11. aug 2016

@luciskooo strasne PMS, bolela ma stale hlava a mala som pocit, ze mi roztrhne telo. Akoby mi chcela prasknut koza. Ale ja celkovo zle znasam hormony, preto som antiku uzivala za cely zivot len 6 mesiacov.

kakatulik
11. aug 2016

@butterfly333 to je uuuple jedno kedy zacnes. 😀

luciskooo
11. aug 2016

@renimac tak to presne opisujes moje telo a moje kozy.. ja som antiku nikdy v zivote nebrala...toto je skusenost s mojimi prvymi hormonmi

puffu
11. aug 2016

@nevestienka dakujem krasne..😉

renimac
11. aug 2016

@luciskooo skusila som potom este raz Estrofem a to bolo to iste. Novy gynekolog skonstatoval, ze pri mojom HP je kazdy umely hormony zbytocny az skodlivy. Mam ho totiz v poriadku.

luciskooo
11. aug 2016

@renimac ja prave potrebujem ten progesteron..mam ho malo a dr vravi ze toto pravdepodobne sposobuje ze sa nedari.. toto je nejaky slabsi odvar.. ked to nepomoze v septembri skusim utrogestan

renimac
11. aug 2016

@luciskooo na ten som citala lepsie recenzie, ale odskusany ho nemam.