icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
11. aug 2016

@renimac mne moj gyn na moj Hp nič nepovedal len že je v poriadku no neviem ide to z neho všerko jak z chlpatej deky. 😅

renimac
11. aug 2016

@butterfly333 ja mam teraz uz tretieho, tento vyzera byt fajn

marcopollo
11. aug 2016

@luciskooo aj ja uzivam progesteron a teras inofolic

renimac
11. aug 2016

Pre dlhodobe snazilky, aby sme to nevzdavali: http://www.tvnoviny.sk/soubiz/1837040_ziari-sta.... Dnes som to naozaj potrebovala, lebo som prepadala beznadeji.

alexwarring
11. aug 2016

@marcopollo Ja som zacala asi v polke cyklu alebo nejako na 20 dc nepamatam si presne... ono na tom vobec nezalezi, kedy zacnes... Mali to byt len vitaminy a vidis to, na kazde telo to posobi uplne inak

maminkaat
11. aug 2016

Zenicky uzasna skupina velmi vam drzim palceky vsetkym co sa snazite mi sme tiez skusali a ked sme to strate babetka vzdali nepreslo ani pol roka a bum boli sme v tom a dnes uz mame polrocneho fesaka este raz drzim vam vsetkym palce ☺😘☺

ria294
11. aug 2016

@kakatulik užívam inofolik, viem, že je v tom rozdiel, preto som sa pýtala.... ale od zajtra ho prestanem a uvidím...

A kultúrna vložka bola 😉

veroniq85
12. aug 2016

@renimac zboznujem tu herecku a naozaj jej to velmi prajem😊

dominini
12. aug 2016

baby myslite ze tie ciarky su ok? Dnes alebo zajtra je den ms. Ten horny test je z predvcerajska a tieto dva su z dneska rana... Ci niesu slabe ☹

puffu
12. aug 2016

@dominini a co sa ti na tych ciarkach nepaci?hm? 😉 urcite na tento dc nie su vobec prislabe...😉

dominini
12. aug 2016

@puffu bie ze nepaci ale niesom si ista tou farbou, lebo niektore maminky sem daju fotku aj 4 dni pred MS a maju krasne kriklave kolajnice.. Tak len tak ci je vsetko ok

kudusko
12. aug 2016

@dominini su v poriadku niekto nema ani take 😉

puffu
12. aug 2016

@dominini urcite je vse ok, tu je moja foto ked som cakala mateja v den meskajucej ms, uvidis ze teraz zacne silniet rychlejsie.. tak drzim palce nech nabera na sile..😉

dominini
12. aug 2016

@puffu
@kudusko baby dakujem vam za povzbudenie , snad bude vsetko ok 🙂

renimac
12. aug 2016

@veroniq85 aj ja ju mam velmi rada 😉

renimac
12. aug 2016

@dominini su uplne v poriadku 😉

kakatulik
12. aug 2016

Tak aby som nikoho nenatahovala. Test biely ako sneh.😀😀
Aj teplota isla trosku dole,t6k snad ma milostiva nebude velmi natahovat.😀

monilik
12. aug 2016

@dominini gratulujeeem 🙂

renimac
12. aug 2016

@kakatulik to vazne? 😒

kakatulik
12. aug 2016

@renimac vazne 🙂 ...to je v pohode. Ja som to vedela. Iba nechapem ako moze ten blby Inozitol takto na mna posobit.... 😒

renimac
12. aug 2016

@kakatulik Tak ja som brala len Inofolic, kde je toho Inositolu ovela menej a brutalne mi predlzil cyklus. Este niekolko mesiacov po nom som mala cyklus rozhadzany.

puffu
12. aug 2016

@kakatulik ja by som si chcela tiez zacat merat bt, len netusim ktory cas je lepsi, nevies poradit? idem spat okolo 23hod, potom vstavam okolo 3-4rano, som hore zhruba 30min a potom vstavam okolo 6-7rano, meriat bt o 6-7rano alebo radsej o 3-4?

veroniq85
12. aug 2016

@kakatulik jaaj skoda. Aj mna tento mesiac mrcha natahovala dva dni a dalo mi to nadej a nakoniec nic z toho. Neviem kedy kocne uz nad tou mrchou zvitazime

kakatulik
12. aug 2016

@renimac no vidis...ale v Inofolicu je inositolu az 2g,preto som to rozdelila na extra Inositol a extra k.listovu. Pri davke 500mg vsetko OK.To bola iba strvrtka z toho co je v Inofolicu a pri uz 1g uz galiba....Ako je to mozneeeee??? Ved je to prirodzeny vitamin vrrrr 😀

kakatulik
12. aug 2016

@puffu no to je problem ked mas taketo noci.Merat by sa malo po min 4hodinovom spanku.Cize ak sa ti da dodrzat hodina,tak radsej okolo tej 3-4....bude to tvoj cas,aj ked vtedy bude teplota celkovo nizsia,preto sa netreba nejak znepokojovat.Bude to tvoja vychodiskova teplota.
Fiiihaaa Matko aky dobry chlapcek.Celkom dlho si schrupne 😀

renimac
12. aug 2016

@kakatulik ja uz nejdem radsej nic uzivat. Dnes som dojedla VMK, treti mesiac a tym padom moja vitaminova kura skoncila. Stacilo - energie, penazi, atd.

kakatulik
12. aug 2016

@veroniq85 nevadiiii.....len nech uz dokapape mrsina. Inak zajtra ideme na svadbu a ak bude prave zaciatok tak si to uzijeeeem 😝

kakatulik
12. aug 2016

@renimac aj ja uz pomaly uvazujem ze dam pauzu od vsetkeho okrem k.listovej.
Caje som na leto uplne vysadila a zacnem az na jesen.... 😀

puffu
12. aug 2016

@kakatulik aj som si myslela ze asi bude lepsie merat o 3-4rano.. vdaka..🙂 no Matej je celkom dobry spachtos..🙂 zaspi o 7-7:30vecer a vstane prvykrat az okolo 3-4rano na krmenie

veroniq85
12. aug 2016

@renimac tak ja som dnes zacala s VMK a napína ma z toho. Ale tak co uz nejak to dam. A mozem sa este opytat skladovala si ju v chladničke? Dakujem pekne