Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 ja mam teraz uz tretieho, tento vyzera byt fajn
@luciskooo aj ja uzivam progesteron a teras inofolic
Pre dlhodobe snazilky, aby sme to nevzdavali: http://www.tvnoviny.sk/soubiz/1837040_ziari-sta.... Dnes som to naozaj potrebovala, lebo som prepadala beznadeji.
@marcopollo Ja som zacala asi v polke cyklu alebo nejako na 20 dc nepamatam si presne... ono na tom vobec nezalezi, kedy zacnes... Mali to byt len vitaminy a vidis to, na kazde telo to posobi uplne inak
Zenicky uzasna skupina velmi vam drzim palceky vsetkym co sa snazite mi sme tiez skusali a ked sme to strate babetka vzdali nepreslo ani pol roka a bum boli sme v tom a dnes uz mame polrocneho fesaka este raz drzim vam vsetkym palce ☺😘☺
Tak aby som nikoho nenatahovala. Test biely ako sneh.😀😀
Aj teplota isla trosku dole,t6k snad ma milostiva nebude velmi natahovat.😀
@puffu no to je problem ked mas taketo noci.Merat by sa malo po min 4hodinovom spanku.Cize ak sa ti da dodrzat hodina,tak radsej okolo tej 3-4....bude to tvoj cas,aj ked vtedy bude teplota celkovo nizsia,preto sa netreba nejak znepokojovat.Bude to tvoja vychodiskova teplota.
Fiiihaaa Matko aky dobry chlapcek.Celkom dlho si schrupne 😀

@renimac mne moj gyn na moj Hp nič nepovedal len že je v poriadku no neviem ide to z neho všerko jak z chlpatej deky. 😅