Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 ale to bolo normalne tehu, nie mimomaternicove 😉 to by si v 8tt prisla o vajcovod. Neboj, druhe sa podari coskoro a ostane do konca.
@renimac dakujem no tebe sa musi skor podarit...ja uz jednu certicu mam doma 😀
no vtedy mi aj dlhsie prvala ms.ja mam stale cca 5-6 dni a posledny cyklus som mala skoro 8 dni.
@kotatko1232 to je vyzva 🙂 pokusim sa teda 😉
@butterfly333 jeej si anjelik 🙂
@butterfly333 moja, ak sa v tomto zivote dozijem vlastneho dietata, urcite si jednu od Teba kupim 😉. Je krasna a je to od Teba slachetne.
@butterfly333 deje sa tu vela dobrych skutkov, ze @ria294? 😉 ste super, baby.
@renimac niesi spokojna s ferti?
@butterfly333 superko 🙂 krásna torta, šikula 🙂
@butterfly333 vies,mnohi aj polutuju,ale skutek utek..... 🙂
@kakatulik presne tak 🙂 moj muz bol po konzultacii v Brne nadseny a to je racionalny az tak, ze by som ho za to niekedy bila 🙂. Dali nam kopec info, ziadne motuzy, ale zaroven nadej. Ferticent som mala pocit, ze sa tvaria, ze su INI a pritom rovnaky nezaujem ako inde.
@butterfly333 takze nie, nie som 😉
@butterfly333 naozaj je pekná 😉 A za dobré sa ti dobre aj vráti 😘
@renimac no dufam ze sa podari.momentalne som bez prace tak teraz by nebolo premna dobre babo chcela by som mat aspon lepsiu matersku nez bola rodicovska...ale ak by sa konecne podarilo tesila by som sa aj tak..ale uz neverim ☹
@kudusko AMh moja?? ja mám 2,87 je to ok??
@butterfly333 tu mala torticku moja dcerka ked mala 3 rocky
@kotatko1232 jeeeeej tá je fakt krásna
@butterfly333 si zlatá 💕 💖 💗 urcite sa potešia.
@kotatko1232 ja som tiez od zaciatku mesiaca nezamestnana, ale je to mi to uz vsetko jedno. Bude ako ma byt.
@butterfly333 krásne gesto,mas veľmi dobre srdiecko zlatko,drobec sa bude tešiť👍💖
@renimac ano a preco si nezamestnana??nepacila sa praca??ja koli malej pojde do skolky a nestihala by som ist po nu kedze ja by som pracovala az do cca 18:00 a skolka je len do 16:00

@renimac a vo Ferticentre by som neostala keby sa nahodou este dam na 3 ivf 🙂