Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@dominini dakujem. No bolo mi ch luto a tych par eur čo som vrazila do torty ma nezabije. Nie som žiadna pracháčka prave naopak som momentálne nezamestnana 2mesiace zo zdr.dôvodou.No deti sa torte velmi potešili aj ich mama.
@butterfly333 iui? Kedy a preco?
@renimac ideme 19.8.
@kakatulik čo kedy prečo??ved chcela som ist už davno ked sa nedari.
@butterfly333 to iui. Nevedela som ze ste uz rozhodnuti.
@kakatulik no skusime to raz a uvidime. Ja neviem ked sa stale nedarí. Neviem ved snád mi tam povedia čo dalej.
@butterfly333 skoda, 16.8. mame stretavku. Sa ozvi, ak budes mat trosku volneho casu.
@renimac ja mám volno v podstate stále kedže som doma
@renimac a o kolkej to mate? A kde v blave niekde??
@butterfly333 poradia vam este 2iui a potom ivf
@butterfly333 ano, v Blave, cca o 17ej sa stretavame. Niektore baby dojdu az na 18u.
@kakatulik no keby sa to tak podarilo hned bolo by super. S mm sme povedali že skusime zatial jedno iui. On na umele nechce íst.
@renimac jaaaj to už je namna neskoro mne hodinu trva cesta .
@butterfly333 zena, mas dobre srdce!!! Dufam, ze Ti to bude odplatene cim skor!!! Naozaj mozes byt na seba hrda a este aku krasnu si spravila😍😘😇💖 drzim Ti palce😘💕
@butterfly333 tak dojdi niekedy cez den a stretneme sa aspon my dve 😉
@zabka12 dakujem velmi pekne si zlatá. Ja nič nepotrebujem. No ak by sa podarilo ešte to jedno bábi bola by som velmi velmi štastná. Snád sa mi to splní.
@renimac ok super povedz kedy ja možem skoro vždy.
@butterfly333 kedykolvek 😉
@butterfly333 to bolo radosti 😃😃😃
Veľmi pekný mesačný kameň😉
@renimac @butterfly333 a chodite na Maggio plaz a dajte si aj jeden za mna 😉 Alebo sa stretnitw v Trnave a Rovno si mozes aj naramok kupit.
@ajana1 no to by bolo ešte lepšie trnava. 😆😆😆
@denidi dakujeeeem ☺☺☺
@butterfly333 @reminac inak baby ked najblizsie pojdem domov Tak pridem omrknut vase bruska
@ajana1 snad už budeme to tehu bruško mat. 😆
@renimac take pesnicky pocuvame z mojim MM 😅

@empathia ja idem na iui. Zatial