icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ria294
12. aug 2016

@butterfly333 ja by som tiež skúsila iui, ale u mňa je to úplne zbytočné, stata času, kôli nízkemu amh, tak skúsim ivf ....

senselinka
12. aug 2016

@butterfly333 aj ja idem na IUI v septembri, mala som teraz, ale mam Dr. na dovolenke... to by sme sli takmer spolu 😊

tamisi
12. aug 2016

dievčatá...toto je nejaký chybný testík, však? Veľmi je to rozmazané...no skúsim ráno...

kotatko1232
12. aug 2016

@butterfly333 si sa mala ozvaaaat.ja som z Trnavyyyy 😉

kudusko
13. aug 2016

@ria294 az tolko? Si si ista denne? A odkedy lebo ja si davam 5000 3x tyzdenne a je to malo ked chodim na slnko a pomohlo ti to? Mam zacat od 1dc teraz som v polovici

butterfly333
13. aug 2016

@kotatko1232 juuj keby som vedela no ved dame stretko ked bude čas do tt chodim aj k sestre.

empathia
13. aug 2016

@tamisi no ako dnes rano???

tamisi
13. aug 2016

@empathia no práve som sa zapla a idem písať...čistý ako ľalia😕...no ďakujem...😉

empathia
13. aug 2016

@tamisi no to je škoda, tesila som sa ze konecne bude mat niekto //

aluska2999
13. aug 2016

Ahojte žienky tak mala by som byť 12+1tt a neodolala som a kúpila si test pohlavia sfarbilo sa to do sivej a podľa stupnice ktorú priložili to vyzerá byť chlapček tak ako aj pri mojej predtuche. Ale tak uvidíme čo povie doktor neskôr 🙂 18.8 máme poradňu dúfam že ten hematom sa vstrebal lebo včera mi bolo neskutočne zle a to som myslela ze ta nevoľnosť ustúpila.. Ani nakúpiť nemôžem ísť a keď pošlem chlapa kúpi presný opak 😀

tamisi
13. aug 2016

@empathia ďakujem si veľmi milá😘

empathia
13. aug 2016

@tamisi 🙂 🙂 🙂

evellin26
13. aug 2016

Ahojte 🙂 tak ja som prvy mesiac skusila ten inofolic, uz pred 3 dnami som mala dostat a stale nic, aj ma vtedy brusko bolelo ako keby mala prist. Vcera som si robila test a tiez nic...a dnes rano slaboruzovy vytok, neviem este som to takto nemala.. snad som si tym nerozhadzala cyklus.. tak cakam ze co.

junacik
13. aug 2016

@aluska2999 ahoj, kde si kúpila test na určenie pohlavia? lebo na fotke tam nie je nič vidieť. Myslíš že je spoľahlivý?

aluska2999
13. aug 2016

@junacik moja z netu na pilulka.sk no nespolieham sa iba keď doktor povie uvidí toto bolo skôr zo zvedavosti či informatívne...

renimac
13. aug 2016

@ria294 to je este lepsie, aspon nebudem musiet cakat na novy obciansky, aby som sa k nim dostala 😉.

renimac
13. aug 2016

@ajana1 to prides domov az o 3 roky? 😀 😀 😀

ajana1
13. aug 2016

@renimac aj o tri ale to uz sinter maly bude aj chodit a este vacsie pupky budete mat 😜

renimac
13. aug 2016

@ajana1 no kiezby.... lebo ja som sa vcera totalne zosypala. Mala som taky hystericky zachvat, ze moj manzel nechapal. Ja som bola fakt ako bez zmyslov, cisty amok. Kricala som doma "si spokojny, Boze, co si zo mna stvoril? Ludsku trosku?! Tak Ti gratulujem!". Ale dnes je uz lepsie 🙂.

ajana1
13. aug 2016

@renimac och Tak dufam ze uz je lepsie. A chudacik aj tvoj manzel musi to byt aj pre neho tazke ta vidiet takto sa trapit 😢 Ale aspon mate plan B a verim ze vam v Brne pomozu al sa dovtedy nezadari

ria294
13. aug 2016

@kudusko môžeš to začať brať hoci kedy, potrebuješ do tela dostať veĺa déčka, nech dostane šok. Ale nakoniec je to na tebe, či to budeš užívať. Ja teraz mesiac beriem 15000, neviem či mi to pomohlo, stále len skúšam.

renimac
13. aug 2016

@ajana1 najhorsie je, ze si to ventilujem na nom. Bola som ako zmyslov zbavena, sialene.... desim sa toho, co sa zo mna stalo. Mam chut sa vysrat na cele Brno a rovno poziadat o adopciu, keby to IVF nevyslo, asi by ma to celkom polozilo.

ajana1
13. aug 2016

@renimac zas aby to raz luto nebolo ze si absolutne vsetko neskusila. Lebo ked Pride cas malokto lutuje to co spravil ale skor to co nestihol alebo sa neodvazil. A adopciu mozete zacat uz teraz ved deticiek co potrebuju domov je velmi vela. A prinajhorsom budete mat hrbu deti a bude z teba druha Angelina

renimac
13. aug 2016

@ajana1 uz len tie jej prachy mi chybaju 😀 😀

kakatulik
13. aug 2016

@renimac to asi fakt nie je bohvieco ist v takomto stave na IVF,ale ja verim,ze sa das dovtedy dnkopy. A aku to malo rozbusku?
Ale sem tam to asi treba. Ja ked som sama doma,tak hadzem o zem nerozbitne veci.
A inak. Vcera sa mrcha rozbehla a dnes v plnej sile sa uz predvadza.

ria294
13. aug 2016

@renimac moje zlaté, ja sa držím , teda aspoň som si to myslela, keď mi sestra nepovedala, že môj partner sa jej pýtal, čo má so mnou robiť, lebo som veĺmi nervózna, panovačná, stále na neho kričím.......že niekedy som naozaj neznesiteĺná ☹ a najhoršie je na tom to, že si to uvedomujem a neviem s tým nič urobiť......a včera mi ešte jedna kamoška pokašlala celý deň, lebo mi povedala, nech si užívam život, aby som si to, že sa nám nedarí nič nerobila, že niekomu nie je mať dieťa súdené a že čo má prísť príde, že ten hore vie čo robí, ona by to tak neriešila a nešla by na ivf......len ona má 2deti.....tak som aj rezignovala a nič jej nepovedala a doma som vybuchla ☹

empathia
13. aug 2016

@renimac zlatinko, ved chod ty sama na upsvar, porad sa snimi co vsetko treba, daj to dokopy, a od manzela potrebujes potvrdenie o mzde, a vyplneny dotaznik a podpisanu ziadost. Proste ho postav pred hotovu vec ... toto je tak nefer ze zena si vsetko odtrpi a chlap sa este aj ,,rozhoduje nad aopciou´´

ajana1
13. aug 2016

@renimac a ja ze Brad ti chyba 😜

renimac
13. aug 2016

@kakatulik rozbuska bola to, ze nam nevysiel vikend v BS, kam som chcela ist preto, ze som tam bola splodena ja, a mam akurat plodne dni. Hej, som posahana, to viem uz davno... no a k tomu moj muz zahlasil, ze chce ist s chalanmi do jedneho klubu, co je najvacsi underground v Ba, rozumej spije sa do nemoty a s plodenim sme nadobro skoncili.

empathia
13. aug 2016

@renimac podajte si papiere a aj lahsie budes zzvladat ivf s myslienkou ze ked tak babo bude o 3rocky 🙂