Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 aj ja idem na IUI v septembri, mala som teraz, ale mam Dr. na dovolenke... to by sme sli takmer spolu 😊
@butterfly333 si sa mala ozvaaaat.ja som z Trnavyyyy 😉
@kotatko1232 juuj keby som vedela no ved dame stretko ked bude čas do tt chodim aj k sestre.
Ahojte žienky tak mala by som byť 12+1tt a neodolala som a kúpila si test pohlavia sfarbilo sa to do sivej a podľa stupnice ktorú priložili to vyzerá byť chlapček tak ako aj pri mojej predtuche. Ale tak uvidíme čo povie doktor neskôr 🙂 18.8 máme poradňu dúfam že ten hematom sa vstrebal lebo včera mi bolo neskutočne zle a to som myslela ze ta nevoľnosť ustúpila.. Ani nakúpiť nemôžem ísť a keď pošlem chlapa kúpi presný opak 😀
Ahojte 🙂 tak ja som prvy mesiac skusila ten inofolic, uz pred 3 dnami som mala dostat a stale nic, aj ma vtedy brusko bolelo ako keby mala prist. Vcera som si robila test a tiez nic...a dnes rano slaboruzovy vytok, neviem este som to takto nemala.. snad som si tym nerozhadzala cyklus.. tak cakam ze co.
@aluska2999 ahoj, kde si kúpila test na určenie pohlavia? lebo na fotke tam nie je nič vidieť. Myslíš že je spoľahlivý?
@junacik moja z netu na pilulka.sk no nespolieham sa iba keď doktor povie uvidí toto bolo skôr zo zvedavosti či informatívne...
@ajana1 no kiezby.... lebo ja som sa vcera totalne zosypala. Mala som taky hystericky zachvat, ze moj manzel nechapal. Ja som bola fakt ako bez zmyslov, cisty amok. Kricala som doma "si spokojny, Boze, co si zo mna stvoril? Ludsku trosku?! Tak Ti gratulujem!". Ale dnes je uz lepsie 🙂.
@renimac zas aby to raz luto nebolo ze si absolutne vsetko neskusila. Lebo ked Pride cas malokto lutuje to co spravil ale skor to co nestihol alebo sa neodvazil. A adopciu mozete zacat uz teraz ved deticiek co potrebuju domov je velmi vela. A prinajhorsom budete mat hrbu deti a bude z teba druha Angelina
@renimac moje zlaté, ja sa držím , teda aspoň som si to myslela, keď mi sestra nepovedala, že môj partner sa jej pýtal, čo má so mnou robiť, lebo som veĺmi nervózna, panovačná, stále na neho kričím.......že niekedy som naozaj neznesiteĺná ☹ a najhoršie je na tom to, že si to uvedomujem a neviem s tým nič urobiť......a včera mi ešte jedna kamoška pokašlala celý deň, lebo mi povedala, nech si užívam život, aby som si to, že sa nám nedarí nič nerobila, že niekomu nie je mať dieťa súdené a že čo má prísť príde, že ten hore vie čo robí, ona by to tak neriešila a nešla by na ivf......len ona má 2deti.....tak som aj rezignovala a nič jej nepovedala a doma som vybuchla ☹
@renimac zlatinko, ved chod ty sama na upsvar, porad sa snimi co vsetko treba, daj to dokopy, a od manzela potrebujes potvrdenie o mzde, a vyplneny dotaznik a podpisanu ziadost. Proste ho postav pred hotovu vec ... toto je tak nefer ze zena si vsetko odtrpi a chlap sa este aj ,,rozhoduje nad aopciou´´
@kakatulik rozbuska bola to, ze nam nevysiel vikend v BS, kam som chcela ist preto, ze som tam bola splodena ja, a mam akurat plodne dni. Hej, som posahana, to viem uz davno... no a k tomu moj muz zahlasil, ze chce ist s chalanmi do jedneho klubu, co je najvacsi underground v Ba, rozumej spije sa do nemoty a s plodenim sme nadobro skoncili.

@butterfly333 ja by som tiež skúsila iui, ale u mňa je to úplne zbytočné, stata času, kôli nízkemu amh, tak skúsim ivf ....