Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac ja neviem fackať, hneď uderím 😀 😀 a potrebujem mať problém 😉 uznaj radšej som jej na to nič nepovedala.....ale bola som úplne mimo, ešte že som bola celý deň v robote, prišla som až o 21.30 domov. A je to super, že tvoj muž súhlasil s adopciou, myslím, že sa niekam posuniete a aj si myslím, že sa trošku vo vnútri ukludníš a podarí sa aj prirodzene 😉 veď ty naši anjeli nemohli na nás úplne zabudnúť, asi len majú moc roboty 😉
@renimac ja mam dieta a po piatich rokoch snazenia, na zaver s neuspesnym ivf som sa na to vybodla, lebo to je najlepsie, co mozes urobit. A potom som o mesiac otehotnela prirodzene. Mozes ma za to vyfackat 😀, lebo napriek vsetkemu chapem tvoju situaciu, vlastne vsetkych co sa im nedari otehotniet...
@renimac mojej svagrovej s bratom sa tiez nedari,ale ona ma roznd9 diagnozy a uz vsetko vzdali a podali si o adopciu. A najlepsie je,ked mame rodinne posedenie a mama spusti prejav o tom ze ich ulozi tam a tam,lebo tam bol splodeny...
A nemohli by ste este pred tym trochu tutu mutu a nech sa potom ozere. Asi potrebuje trochu odventilovat. ja viem ze aj ty,ale...
Veĺmi ďakujem za srdiečko 🙂 🙂 🙂
Aj ja dakujem za srdiecko.😘💕💗
Fu baby toto tu je dake na rit. Nikto pozit tehu test uz dlho 😕
To s vsetky odplazime do temy od leta do vianoc?
Sa mi tam nechce

@ajana1 toho doma mam 😉