icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
13. aug 2016

@ajana1 toho doma mam 😉

ria294
13. aug 2016

@kakatulik tá tvoja debilná mrcha tiež mohla zostať tam kde bola 😉 to naozaj sa nebude nič diať, kedy príde na nás rada a budeme sa tešiť.....

renimac
13. aug 2016

@empathia ano, ked som sa vcera ukludnila, tak som mu so slzami v ociach povedala, ze ak mu na mne naozaj zalezi, ze o tu adopciu poziadame hned, inak ma to znici. Suhlasil 🙂.

empathia
13. aug 2016

@renimac jeeeej to je super 🙂 to som taka rada 🙂

renimac
13. aug 2016

@ria294 hej, tie co maju deti, najradsej radia, ze sa mas s tym zmierit. Fackala by som ich 😀 😀 😀.

renimac
13. aug 2016

@kakatulik hej, aj ja to robim. Pripadne nieco vyhodim do kosa 😀. Ta mrcha ma fakt mrzi ☹.

empathia
13. aug 2016

@renimac ja bysom ich niekedy aj kovovou trubkou po hlavicke buchla 😀 a hlavne za tie reči typu to nato musis nemysliet a vsetko pustit z hlavy 😀

renimac
13. aug 2016

@empathia nechcela som to napisat ja 😀 😀 😀

empathia
13. aug 2016

@renimac 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ria294
13. aug 2016

@renimac ja neviem fackať, hneď uderím 😀 😀 a potrebujem mať problém 😉 uznaj radšej som jej na to nič nepovedala.....ale bola som úplne mimo, ešte že som bola celý deň v robote, prišla som až o 21.30 domov. A je to super, že tvoj muž súhlasil s adopciou, myslím, že sa niekam posuniete a aj si myslím, že sa trošku vo vnútri ukludníš a podarí sa aj prirodzene 😉 veď ty naši anjeli nemohli na nás úplne zabudnúť, asi len majú moc roboty 😉

andrejta
13. aug 2016

@renimac ja mam dieta a po piatich rokoch snazenia, na zaver s neuspesnym ivf som sa na to vybodla, lebo to je najlepsie, co mozes urobit. A potom som o mesiac otehotnela prirodzene. Mozes ma za to vyfackat 😀, lebo napriek vsetkemu chapem tvoju situaciu, vlastne vsetkych co sa im nedari otehotniet...

renimac
13. aug 2016

@andrejta ja hovorievam, ze po bitke je kazdy general 😀 na druhej strane, kazda to zvlada inak. Ja som asi padavka....

kakatulik
13. aug 2016

@renimac mojej svagrovej s bratom sa tiez nedari,ale ona ma roznd9 diagnozy a uz vsetko vzdali a podali si o adopciu. A najlepsie je,ked mame rodinne posedenie a mama spusti prejav o tom ze ich ulozi tam a tam,lebo tam bol splodeny...
A nemohli by ste este pred tym trochu tutu mutu a nech sa potom ozere. Asi potrebuje trochu odventilovat. ja viem ze aj ty,ale...

renimac
13. aug 2016

@ria294 hej, ti anjeli sa asi spili niekde s mojim muzom a 3 roky triezveju 😠 😠 😠

renimac
13. aug 2016

@kakatulik uz sa ozral a tutu mutu nebolo, nakolko jemu sa po mojich zachvatoch ne....... 😀 😀 😀

ria294
13. aug 2016

@renimac nooo moja zlata , keby si bola padavka tak tu nie si 😉 tak tomu ja zase neverím, nedávala by si rady a podporu ostatným..... len niekedy to na človeka jednoducho príde a k tomu sa pridruži ešte aj deň DEBIL 😒

renimac
13. aug 2016

@ria294 hej, toto bol tyzden debil 😀 😀 😀 asi nejake erupcie na slnku 😉 a dakujem!

ria294
13. aug 2016

@andrejta v niečom, máš pravdu, len každá situácia je iná, čas uteká a roky sa nezastavia ..... tak nie každá sa móže na to vykašlať, niekto už nemôže počkať ani pol roka....

ria294
13. aug 2016

Veĺmi ďakujem za srdiečko 🙂 🙂 🙂

ria294
13. aug 2016

@renimac nepôjdeme sa ožrať aj my 😉 síce sa mi to v živote ešte nepodarilo, ale všetko je raz po prvý raz 😉

kakatulik
13. aug 2016

@renimac tak to celkom aj chapem,no ale este nie je vsetkym dnom koniec...😃

renimac
13. aug 2016

@ria294 kludne 😀 ja sa ozerem velmi rychlo 😀 staci pohar vina 😝

renimac
13. aug 2016

@kakatulik hej, ziadna burka netrva vecne 😉

kakatulik
13. aug 2016

Aj ja dakujem za srdiecko.😘💕💗

andrejta
13. aug 2016

@ria294 ja som rodila v 36-ke. Kolko mas rokov?

andrejta
13. aug 2016

@renimac to je v pohode

andrejta
13. aug 2016

@renimac
@ria294 a tento rok sa mi podarilo uz dvakrat otehotniet. Raz mimomaternicovo a druhykrat MA. Ale tak este tomu dam sancu do marca, to budem mat styridsat a ak sa dovtedy nezadari. Tak sa uspokojim s jednym certom. Drzim cam vsetkym vsetky palce 😉

renimac
13. aug 2016

@andrejta ja som otehotnela vo februari po skoro 2,5 roku snazenia, tiez mimomaternicove a prisla som o jeden vajcovod. Certa doma este nemame. Dufam, ze aspon jedneho sa dozijeme. Tiez drzim palce.

dejna20
13. aug 2016

Fu baby toto tu je dake na rit. Nikto pozit tehu test uz dlho 😕
To s vsetky odplazime do temy od leta do vianoc?
Sa mi tam nechce

andrejta
13. aug 2016

@renimac kolko mas rokov, ak mozem vediet?