icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kotatko1232
17. aug 2016

@monilik nesnazime len nedavame pozor a kedze viem kedy bola ovulka tak sme to skusili ale neverim ze sa to podarilo.cize nebudem smuutna ked dojde MS o 11dni

kotatko1232
17. aug 2016

@monilik nedavame pozor ..myslela som ze neberiem ziadne tabletky a ani nepouzivame kondom 😂

kotatko1232
17. aug 2016

@scales uz nepriiide MS 😛

scales
17. aug 2016

@kotatko1232 len ma vystrasila v diskusii "duch na ceste" garnie na strane 973, pridala tam pozitivne mamatesty z roznych cyklov a ze ani jeden nebol pravdivy :( ja mam uz aj digitalny clearblue, ale ten chcem az v piatok robit ak tak... a krcok mam uz hore, no teplota dnes rano bola 37,19 v ustach, nemerala som bazalnu

monilik
17. aug 2016

@scales nestresuj sa,mysli pozitívne,netestuj a cakaj.ak boli testy pozitívne nemáš sa čoho báť.ak boli falošne pozitivne aj tak s tym nič nespravis či ich ocikas ďalších 20 alebo nie...verím že bude všetko v poriadku 😉

kotatko1232
17. aug 2016

@scales tak ja som pred 2mesiacmi robila tiez tesit a bol podobny a bola som tehulka len sa to neudrzalo ale tak tvoj problen to urcite nebude hned zacni brat vitaminky ja som nebrala

scales
17. aug 2016

@monilik
@kotatko1232 Jaj baby, ani neviete ako mi je, celu noc hladkam brusko a prosim to male, aby bolo silne, ze ho spravim s muzom stastnym, len nech to nevzdava... mna len ten krcok hore hneva, predvcerom bol este uplne dole...

monilik
17. aug 2016

@scales v krckoch sa nevyznám,takze neporadím,ale verím že všetko bude v poriadku len sa netrap.drzim palceky 😉

scales
17. aug 2016

@monilik dakujem ti pekne, si zlata 🙂 budem potom informovat, ako som dopadla...

monilik
17. aug 2016

@scales čakám pozitívne správy!!! 😉

barborka93
17. aug 2016

@scales ahoj tak máš pekné // gratulujem

puffu
17. aug 2016

tak kocky robila som si dnes test, nieco jemnulilinke sa tam risuje tak som zvedava ked testnem o par dni..snad bola len ovu neskor tak nemusi byt este nic stratene...

butterfly333
17. aug 2016

@puffu pošli nam sem testík ☺

puffu
17. aug 2016

@butterfly333 myslim ze to na foto nie je az tak vidiet este

scales
17. aug 2016

@puffu Ak je to pepino, tak presne takuto som mala predvcerom 🙂

puffu
17. aug 2016

@scales nie, to su take lacne testy z uk, 30ks za 5€ uz aj s postovnym...ale snad bude ciarka silniet, chcem testnut az v sobotu opat kedze pri prvom som mala velmi podobny test, potom 2dni rano testy uplne biele a az na 3den poobede bola jasnejsia ciarka tak uvidim ci budem mat trpezlivost cakat... 😀

scales
17. aug 2016

@puffu no ani ja nemam veru trpezluvost, za den som schopna si aj dva urobit a vcera vecer som sa rozculovala, preco je ta ciarka slabunka, ze ju ledva vidim... a dnesny ranajsi bol potom troska silnejsi ako vcerajsi ranajsi... ale dnes vecer uz isto si nejdem kazit naladu testom dalsim, pockam do rana :(

puffu
17. aug 2016

@scales to poznam..ja som testy ocikavala este 2t po meskani, prve tehu som bola v Uk a tam sa ide na prve vysetrenie az v 12tt, taky balvan mi padol zo srdca vtedy ked som videla ze je mimco na monitore...kedze som nemala ziadne priznaky, necitila som sa vobec tehotne iba ma presla chut na kavu 😀 to bolo nekonecne dlhe cakanie vtedy...
a ako pises, lepsie ocikavat rano, aspon tieto prve dni alebo potom porovnavat ranne testy s poobednymi a nie rany s poobednym...

baska26
17. aug 2016

Ahojte mozno mi poeadite. Od posledneho porodu som pribrala 7kg. Rodila som 6/2012. Mam cez 100kg. Bude stacit schudnut to co som nabrala abo bude lepsie asi schudnut viac? Planujeme 3tie dieta. Dakujem

scales
17. aug 2016

@baska26 isto schudni, aj ja chodim do fitka teraz, aby mi sla vaha aspon o 5-7 kg dole...

baska26
17. aug 2016

@scales no na fitko cas nebude, asi len nieco doma, ale budem sa musiet posnazit.

scales
17. aug 2016

@baska26 Ja mám aj trénera, inak by som sa nedonútila sama chudnúť a to nemám zas tak strašne veľa kilo... len proste sa obávam, že tehotenstvom priberiem zo 20 kíl a potom budem mať 90, to by som asi tazko po porode davala dole ... radsej kym sa da, a ak som aj tehu, tak do 5 mesiaca sa budem snazit dat dole 5 kg

baska26
17. aug 2016

@scales ja som zas cim mala viac kg ty menej som pribrala. Pri druhom som mala cez 100kg tiez ked som otehu a peibrala som len 4.7 kg. Ale teraz som pribrala tych 7 a zistili mi vyssi TK. Tak pret by som mala asi schudnut, aby sa to upravilo. Ja na posilku nemam cas bo chdim do prace a potom som sama z detmi. Mm chodi na tyzdnovky.

suzanne3223
17. aug 2016

Ahojte, ja vas uz citam dlhsie, ale neprispievala som. Az teraz sa s vami xem podelit. s priatelom sme sa snazili pol roka a kazdy mesiac som cakala na TEN datum, ci pride alebo nie,, a prisla... Femibion beriem od zaciatku snazenia, teraz som pridala aj Inofolic a podarilo sa. 2x denne inofolic a 1xFemibion a je to tam.. nezufajte, mysel do kludu, vsetko pride ked ma prist.

scales
17. aug 2016

@suzanne3223 a ten infolic je na co?

scales
17. aug 2016

@suzanne3223 a mas testy odfotene, ako ti silneli ked si cakala na ms a vyslo to? Mne by to pomohlo keby das k nahladu 🙂

moncek88
17. aug 2016

Mrcha meska treti den....test negativny...robila som si ho teraz...poobede 😐
Byvavmi zle...brucho mi rastie...no uz vidim tie pohlady na moje bruchova otazka : Si tehotna?
Hm...nevydrzala som...spravila test a nic 😢

tinka881
17. aug 2016

@moncek88 brucho pred mrchou nafukne. Keby si bola tehu tak ešte nemas brucho.

matilda72
17. aug 2016

@tinka881 no mna osobne na začiatku tehu dosť nafukoval. bola som ako balón mala som neskutočné plyni a že to je spôsobené zvyšujúcim sa hormonom progesteronom, ktorý udržuje tehu ale zase býva nafúknuté brucho aj prejavom blížiacej sa ms. takže to nie je dobrý faktor na určenie tehotnosti 😀
@moncek88

moncek88
17. aug 2016

@tinka881 to mi je jasne ze este by som nemala brucho i ked druhorodicky mavaju skor...