Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@moncek88 možeš mat brucho aj hned na začiatku mne sa tak nafuklo vyzerala som ako v piatom mesiaci a to som bola len v 5tt,takže možeš mat brucho.Moja segra je teraz v 7tt a už ked je ms meškala 2dni mala brucho.
@butterfly333 zlato 16 miskoncila mrcha a dnes som zacala spinit...co to moze do slaka byt???och na nerva som
@mausy21 16.8?? Ty skončila? To bolo ved včera. Tak to bude len zostatok z ms.
@mausy21 ja mavam take co ty teraz..skonci ms a este spinim cca 1-2dni.ja som mala uz aj ovulku.ms mi pride o 11dni
Babulky dnes som si nasla na papieri ked som bola na WC biely mliecny vytok..to je po ovulke taky ze??
@butterfly333
@kotatko1232 ale ved ja mam menzes nekonecnych 5-6 dni a este aj toto teraz take spinenie???ved pred mrchu den zacnem soinit potom mrcha 6 dni a este po mrche spinit???ved to je na gulku...
@mausy21 aj ja mavam 6-7 dni niekedy a niekedy len 4-5. tak fajn myslela som ze to je po ovulke ☺
@mausy21 ja som mala v nedelu ovu 😉.a o cca 11 dni pride Ms ovsem ked nebude meskat
pozeram si tak nestastne na nazov temy a uvedomujem si ze vsak september je tu uz o 2 tyzdne..... no kiezby sme to tu vsetky opustili s //
@kotatko1232 ja viem...uz to budu skoro 2 roky co sa snazime.v sobotu idem vestice do tt a to bude moja prva otazka kolko deti budem mat...teda ci este nejake budu...som zvedava co povie..niekedy poviem ze uz nato kaslem a teraz zasa nanovo ovu testy teplota a dnes ked som videla susedky s tym obrovskym bruskom mi skoro slza vyhrkla
@mausy21 moja my sa snažíme už cez 2roky v juni piaty potrat no ja verím že sa to raz podarí 😉 😉
@butterfly333 my estelen o prvé tak to chcenie je o to väčšie.... keď okolo mňa prejde tehotná žena tak má v tom momente ovalí neskutočný žiaľ a už mám slzy na kraji :(
Dakujem za srdiecko....😊potesilo...neviem od ktorej..😊ach zeny uz neviem ci to takto ma byt ze dve a dost alebo mame bojovat.....manzel tvrdi ze on neskor nechce bo uz nie je najmladsi...42 ma..ja som na nerva..dokonca roka a dost.
@mausy21 presne aj ja si to vravím či to tak má byt že 2 a stači??no velmi by sme chceli aj mm. No ak sa nezadarí do konca roka kašlem na to.
@mausy21 jooj ved jasne no ja uz mam jednu certicu ale to je maly poklad.do TT ides?? ja som z TT ale skoda ze niesom doma idem na vychod na svadbu ale budem mysliet na teba 😜 a ako sa vola ta vestica a kolko ta to bude staat??

@scales jj robila 🙂 chcela som aj BT merať, avšak každé ráno na to zabudnem... 😀