Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik nedavame pozor ..myslela som ze neberiem ziadne tabletky a ani nepouzivame kondom 😂
@kotatko1232 len ma vystrasila v diskusii "duch na ceste" garnie na strane 973, pridala tam pozitivne mamatesty z roznych cyklov a ze ani jeden nebol pravdivy :( ja mam uz aj digitalny clearblue, ale ten chcem az v piatok robit ak tak... a krcok mam uz hore, no teplota dnes rano bola 37,19 v ustach, nemerala som bazalnu
@scales tak ja som pred 2mesiacmi robila tiez tesit a bol podobny a bola som tehulka len sa to neudrzalo ale tak tvoj problen to urcite nebude hned zacni brat vitaminky ja som nebrala
@monilik
@kotatko1232 Jaj baby, ani neviete ako mi je, celu noc hladkam brusko a prosim to male, aby bolo silne, ze ho spravim s muzom stastnym, len nech to nevzdava... mna len ten krcok hore hneva, predvcerom bol este uplne dole...
tak kocky robila som si dnes test, nieco jemnulilinke sa tam risuje tak som zvedava ked testnem o par dni..snad bola len ovu neskor tak nemusi byt este nic stratene...
@scales nie, to su take lacne testy z uk, 30ks za 5€ uz aj s postovnym...ale snad bude ciarka silniet, chcem testnut az v sobotu opat kedze pri prvom som mala velmi podobny test, potom 2dni rano testy uplne biele a az na 3den poobede bola jasnejsia ciarka tak uvidim ci budem mat trpezlivost cakat... 😀
@puffu no ani ja nemam veru trpezluvost, za den som schopna si aj dva urobit a vcera vecer som sa rozculovala, preco je ta ciarka slabunka, ze ju ledva vidim... a dnesny ranajsi bol potom troska silnejsi ako vcerajsi ranajsi... ale dnes vecer uz isto si nejdem kazit naladu testom dalsim, pockam do rana :(
@scales to poznam..ja som testy ocikavala este 2t po meskani, prve tehu som bola v Uk a tam sa ide na prve vysetrenie az v 12tt, taky balvan mi padol zo srdca vtedy ked som videla ze je mimco na monitore...kedze som nemala ziadne priznaky, necitila som sa vobec tehotne iba ma presla chut na kavu 😀 to bolo nekonecne dlhe cakanie vtedy...
a ako pises, lepsie ocikavat rano, aspon tieto prve dni alebo potom porovnavat ranne testy s poobednymi a nie rany s poobednym...
Ahojte mozno mi poeadite. Od posledneho porodu som pribrala 7kg. Rodila som 6/2012. Mam cez 100kg. Bude stacit schudnut to co som nabrala abo bude lepsie asi schudnut viac? Planujeme 3tie dieta. Dakujem
@baska26 Ja mám aj trénera, inak by som sa nedonútila sama chudnúť a to nemám zas tak strašne veľa kilo... len proste sa obávam, že tehotenstvom priberiem zo 20 kíl a potom budem mať 90, to by som asi tazko po porode davala dole ... radsej kym sa da, a ak som aj tehu, tak do 5 mesiaca sa budem snazit dat dole 5 kg
@scales ja som zas cim mala viac kg ty menej som pribrala. Pri druhom som mala cez 100kg tiez ked som otehu a peibrala som len 4.7 kg. Ale teraz som pribrala tych 7 a zistili mi vyssi TK. Tak pret by som mala asi schudnut, aby sa to upravilo. Ja na posilku nemam cas bo chdim do prace a potom som sama z detmi. Mm chodi na tyzdnovky.
Ahojte, ja vas uz citam dlhsie, ale neprispievala som. Az teraz sa s vami xem podelit. s priatelom sme sa snazili pol roka a kazdy mesiac som cakala na TEN datum, ci pride alebo nie,, a prisla... Femibion beriem od zaciatku snazenia, teraz som pridala aj Inofolic a podarilo sa. 2x denne inofolic a 1xFemibion a je to tam.. nezufajte, mysel do kludu, vsetko pride ked ma prist.
@suzanne3223 a mas testy odfotene, ako ti silneli ked si cakala na ms a vyslo to? Mne by to pomohlo keby das k nahladu 🙂
Mrcha meska treti den....test negativny...robila som si ho teraz...poobede 😐
Byvavmi zle...brucho mi rastie...no uz vidim tie pohlady na moje bruchova otazka : Si tehotna?
Hm...nevydrzala som...spravila test a nic 😢
@tinka881 no mna osobne na začiatku tehu dosť nafukoval. bola som ako balón mala som neskutočné plyni a že to je spôsobené zvyšujúcim sa hormonom progesteronom, ktorý udržuje tehu ale zase býva nafúknuté brucho aj prejavom blížiacej sa ms. takže to nie je dobrý faktor na určenie tehotnosti 😀
@moncek88

@monilik nesnazime len nedavame pozor a kedze viem kedy bola ovulka tak sme to skusili ale neverim ze sa to podarilo.cize nebudem smuutna ked dojde MS o 11dni