Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 zlato dnes som 9dc obu testy negativne a teplota 37????co to?????popijali sme vinko s mm zeby takto ovplivnilo??alebo anovulak??to hadam nieeee 😠😠😠😠
@kotatko1232
@mausy21 ahoj 9dc?? nemyslela si 9dpo?? lebo ja som 20dc a este testik nerobim.a tak je to skoro este 9 skus aspon ked budes 12-13dpo
@ignorantka tak dnes som porovnávala testy či čiarka silnie, a zdá sa že hej 🙂
@mausy21 ano može to byt z toho vína,aj ja som tak raz mala ešte pred ovu 37,0 a to som nepila . 🙂
@maja2517 urcite ano.je to aj pekne vidiet 😍
@kotatko1232 nie 9 dc cakam ovu
@mausy21 moze to byt z vina, ja som mala ovu vcera/dnes (neviem presne, ovu test bol skoro pozitiv v utorok, ale uz som nemala testy, takze zrejme vcera bol uplne), v utorok som pila vino, v utorok teplota 36,6, v stredu 36,9 a dnes 36,7, takze ovu zrejme nebola v utorok, co by vyzeralo podla teploty, ale neskor, lebo inak by teplota neklesla. Uvidis podla teploty zajtra. Inak v dnoch pred ovu mavam aj ja dost vysoke teploty, potom tedne pred to klesne a po ovu zas vyskoci
@scales poslednou ms a už telo pripravuje na počatie, hormony dozrieva vajíčíko. telo robí všetko pre to aby si počala a preto sa to počíta od poslednej ms. aj ked pôjdeš k dr. tak sa ťa opýta kedy s mala ms a on má takú tabuľku a tam ti to vyráta kedy budeš rodiť. my sme mali posled ms 20.3 ale cca sme počali 4.-5. 4 podľa ovu testou a podľa jonášovej metody. a termín máme 25.12 tak si to vyrátaj. no hold takto to funguje 😉 😉
@scales ale tehotnost zeny sa berie uz od poslednej ms, nie kazda zena ma ovu v strede tyzdna preto sa to pocita takto, ved uvidis ked pojdes k dr..😉 dalej pocitanie tt, je ukonceny a prebiehajuci, nap 6tt+1 je prebiehajuci 7tt a ukonceny 6tt.. uvidis ze do vsetkeho prides za par tyzdnov..😉
@mausy21 ahaaa .ja mam tlaky v podbrusku asi uz dojde zachvilku ms..kedze som uz mala aj biely vytok
@scales kedy si mala prvy den poslednej ms?? vypocitam ti kolky TT si teraz 😉
@scales digi test ukazuje kolko prebehlo od oplodnenia, teda 1 az 2tyzdne, v pribalovom letaku alebo niekde je taka tabulka a tam je pisane ze pokial ti ukaze 1-2 tak ti doktor povie ze si uz v 3-4tt (myslim ze tak je to tam), potom ak ti ukaze 2-3 tak si v 4-5tt a tak dalej 🙂
@nikolienko no pekne...
@scales aj som to nasla 🙂
@scales je to take no ze sa to rata od prveho dna poslednej MS ale ako aj baby pisali kazda sme ina a neda sa vzdy presne urcit kedy prislo k oplodneniu, hoci ty to mozes vediet na 100% 🙂 vzdy sa to rata tak, natukaj si do tejto kalkulacky http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
mne sa ta stranka pacila tak skus 🙂
@nikolienko Ďakuje, to si mi velmi pomohla, uz to chapem, som v 4+1 tehotenstva a plod ma 2+1 tt
🙂

@renimac no ved jasné občas je to na .... ale tak viem, ja som tá pravá čo to má hovoriť. držte sa a veľa sily a nestrácať nádej